Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w tym wieku to trudno

Mam 27 lat, moj kolejny zwiazek padl, czy mam jeszcze szanse?

Polecane posty

Kurcze, ja mam 25 lat i tez wlasnie sie rozstalam po 3 latach... Mialam nadzieję, że jeszcze kogoś spotkam, ale jak tak was czytam, to normalnie zaczynam sie czuć jak w okresie pokwitania...

hehe dobra z tym botoksem usztywniajacym smiertelnie :) ale on akurat paraliżuje ;) o parametrach twojego ciala mowie :) ;)

Nigdy nic nie wiadomo - jednego sparaliżuje, innego usztywni. Zgon jest zgon :P Aspiryna też niby szkody nie czyni, a sporo osób na tamten świat wyprowadziła... A skąd Ty znasz parametry mojego ciała??? :P

no, ma sie te znajomosci ;) a na powaznie ciekawe rzeczy mozna wyczytac na tej kafeterii, nie? ;)

Baaa!!! Dlatego zamiast porządkować w szafie - jak sobie obiecałam i co już połowicznie zaczęłam ;) - siedzę przed komputerem, słucham Depeche Mode i się zastanawiam... skąd znasz parametry mojego ciała!!!!! Czy myśmy ze sobą cieleśnie obcowali? ;) ;) Na pewno nie, bo wszyscy moi byli byli młodsi :P

Muszę chyba kategorycznie odstawić spożywanie alkoholi wysokoprocentowych skoro opowiadam pod ich wpływem o swoich parametrach publicznie. A teraz tego nie pamietam :P:P Znaczy, że Ty wiesz, ile mierzę tu, tam, siam itd.? ;)

No widzisz autorko topiku, nawet na takim yopiku mozna kogos poznac :P Bawcie sie dobrze! :)

Błysnę inteligencją ;) Uważaj na oczy więc :P Wiesz ile mam wzrostu, ile ważą i ile mam w biodrach :) Tak stawiam ;)

Ignacja - bo my z Kwiatkiem to już stare dupy jesteśmy i ja po prostu chcę mieć towarzystwo, żeby sama na ten drugi świat się nie wybierać ;) ;)

No tak :) W towarzystwie zawsze raźniej (w każdej sytuacji :) ) A czy ja mogę się dołączyć, bo mi tez samej smutno... w tak poważnym wieku :)

Ignacja Ty to młoda siksa jesteś ;) 25 lat... Co to za wiek ;) Całe życie przed Tobą. Nie musisz się martwić, że botoks za bardzo zetnie, że biceps się nie wyrzeźbi, jak należy, że zmarszczki nagle pewnego ranka zaatakują całą twarz, że cyc się po ziemi wlecze... Echhhh... zazdroszczę Ci tej młodości :P No i najważniejsze - Ciebie Kwiatek by gazetą nie nakrywał ;)

Ale mnie rozbawiliście! :) "Strasznie fajnych" ludzi mozna tu jednak czasem spotkać (mimo wieku :P ) Ale z tym biotoksem, to ja myslę przyszlosciowo... w końcu 27 lat już za 2 lata :P A kto wie, czy do tego czasu ja kogos znajde... bo jak juz znajdę, to pół biedy - moge sie nawet "rospaść" :)

Chciałabym wszystkim samotnym powiedzieć, że w każdym wieku jest szansa.Tylko dużo zależy od nas samych. Człowiek ma wolny wybór. czasami żałujemy tych ścieżek po których zdecydowaliśmy sie chodzić. Czasami ciężko zawrócić... Ale nigdy nie możemy stracić wiary, czy za zakrętem ktoś na nas nie czeka. :)

miało być "rozpaść " (a nie rospaść) i botoks, a nie biotoks... :)

gosia, ty to masz łeb... :D ignasiu droga, jak tam zdrowko twoje, moze sie umowimy na mala kawke wieczorem :D ;) PS. czy rospaść to nie byloby przypadkiem od spasienia sie? ;)

Ja też chcę na kawę!!! ;) Kwiatek zwęszył młodszy towar, to starą babę porzucił ;) A ja dla Ciebie chciałam odmłodnieć, schudnąć i w ogóle ;)

Rospaść... no właśnie, nie do końca... bo chyba musiałabym się rozpasać :) A na kawkę to ja się chętnie w trójkąciku umówić nawet mogę Gosiaczku :) Ale jakoś tak późnym wieczorem, bo o 19 mam dzisiaj prace... :(

gosia, no dobrze dobrze. twoje parametry juz znam a ignacja na trojkaciki leci, to nie dla mnie ;)

gosia ale broń boże schudnąć bardziej!! patyczakom stanowczo mowie nie! ;)

W trójkącie zawsze jest niesprawiedliwie i jakaś strona czuje sie pokrzywdzona, żeby nie powiedzieć - zaniedbana ;)

No dobrze, to już uciekam, nie będę wbijała klina w tak uroczy związek :)

Jaki związek?? Co to za związek z gazetą lub workiem na głowie ;) A gdzie długie godziny romantycznego spoglądania sobie w oczy - oczywiście do czasu, dopóki zmarszczki ich nie przysłonią albo nie pojawi sie jaskra ;) :P

Gość Emestyllia
Przeczytaj sobie Dziennik Bridget Jones popprawi ci humor

Wolałbym żeby facet spoglądał częściej w w serce :)

gosia - nie ma co sie wpatrywac dlugie godziny w oczy bo sie wiecej zmarszczek dojrzy :P trzeba szybko przechodzic do rzeczy poki natura daje :classic_cool: