Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic_

pozwolic by facet mna rzadził i upokarzał na kazdym kroku?

Polecane posty

Gość co robic_

Mam skomplikowana sytuacje. Mieszkam z facetem od roku czasu. Kocham go bardzo mocno- nie wyobrazam sobie zycia bez niego, ale jest jeden powazny problem...jego rodzina. Oni mnie nienawidza- nie chca mnie znać. Prae razy mnie upokorzyli. Ja tez czasem byłam nie do konca w porzaadku. On zawsze jezdzi sam do rodziny- nie liczy sie z moim zdaniem. W najblizsza sobote znowu jedzie do brata- rozmawialismy o tym zeby nie zostawał na noc- miał pojechac na kilka godzin... Dzisiaj rozmawiał z bratem i zmienił plany- ma gdzie to co mi obiecał i chce pojechac na noc. Kiedy wyraziłam swoje zdanie to na mnie nakrzyczał i wyzwał od :debilu jeba...\". Nie chce ze mna rozmawiac. Powiedział, ze nie musi wogole pojechac, ale stanie sie dla mnie potworem!! Co robic- pomozcie ;(

Gość kopnjgo
co zrobic :)? kopnij go wtylek facet cie nie szanuje! ja jesli nei szanuje to znaczy ze nie kocha!!

Gość co robic_
gdyby to było takie proste... Wiele razem przeszlismy. Jak jego rodzina sie nie wica to naprawde jest super- staje sie kochany, czuły... Oni chca nas rozdzielic a ja nie mam siły dłuzej tego wszystkiego tolerowac :(

Gość co robic_
chciałabym go rzucic, ale nie potrafie bo bardzo go kocham i on niestety to wykorzystuje :(

Gość O RZESZ KU.
chciałabym go rzucic, ale nie potrafie bo bardzo go kocham i on niestety to wykorzystuje TY SIE SLYSZYSZ ??? jak zalosnie brzmisz?

mam pytanie...jak mozesz kochac kogos kto ci mowi ze jestes pojebana..czy cos w tym stylu...kogos kto absolutnie nie liczy sie z twoim zdaniem i cie zle traktuje????nie potrafie tego zrozumiec....

Gość jak mnie wkurzaja te
wszystkie kobiety które facet bije/ nie szanuje/ upokarza/ wyzywa/ maltretuje (odpowiednie sobie wybrać) ale one go nie zostawią bo raz w tygodniu jest miły/ tak w głębi serca to dobry człowiek/ 8 lat temu kupił mi kwiaty/ to nie takie proste :o

Pozwolić, dziękować mu za to, wielbić i pisać na forum jaki jest wspaniały. :O następna \"mądra\" :O

Gość co robic_
po pierwsze: oni mnie nienawidza bo pochodze z ubogiej rodziny i nie mam wyzszego wykształcenia. Maja mnie za lumpa;( Maja tez zdanie, ze odsunełam od nich mojego chłopaka. Kiedys widywali sie cały czas- spedzali duzo czasu razem a odkad ja sie pojawiłam to wszystko sie zmieniło. Rodzina nim manipuluje, ale jemu to nie przeszkadza- zawsze ich broni i to ja jestem najgorsza- ciagle mi powtarza, ze nie mam prawa sie odzywac bo nie jestem jego zona :(

Po co pytasz o radę, skoro i tak od niego nie odejdziesz, a dobrze wiesz, że jesteś w toksycznym i chorym związku bez pozytywnej przyszłości?

Gość co robic_
niestety zdarzyło mu sie, ze mnie uderzył :( jest bardzo nerwowy i wybuchowy. chce mnie całkowicie sobie podporzadkowac. Probowałam z nim spokojnie porozmawaic to na mnie krzyczy i nic do niego nie dociera :( Mieszkamy razem rok czasu a dopiero teraz wychodzi jak to naprawde z nami jest :(

Gość co robic_
jestem w tym zwiazku bo ciagle obwiniam siebie o wszystko- on zawsze robi wszystko by wina była po mojej stronie. POZA TYM JESTEM TROSZKE OD NIEGO ZALEZNA.

No to będzie głupia i wcale mnie nie zdziwi, jak za niego wyjdzie, bo może po ślubie się zmieni, z dala od rodziny :classic_cool:

Gość asdfghjklk
ależ głupia jesteś, że tkwisz w takim bagnie, kobiety to potrafią być tępe

nie troszkę, dziewczyno: ty jesteś od niego uzależniona. jak od niego odejdziesz, to i tak wrócisz

Gość skoro to wszytsko
wiesz to po co suko pytasz??????????????????????? kązdy ci pisze olej go a ty nie bo go kocham to czego od nas chcesz wypierdalaj

Gość co robic_
emphetepe - GDYBYS ZNAŁA CAŁA HISTORIE TO BYS TROCHE MNIE ZROZUMIAŁA. Prawda jest to, ze moze byc coraz gorzej- bo juz podniosł na mnie reke, zawsze krzyczy i mi ubliza gdy nie chce sie zgodzic na jego warunki :( Teraz całkowicie mnie zlał i sobie poszedł do znajomych nie zwazajc ze ja płacze i przezywam to co sie stało :( Jest mi bardzo smutno- chciałabym zeby mnie przytulił i przeprosił, ale niestety jest to niemozliwe :(

oj dziewczyno, to nie milosc to uzaleznienie :( mysle ze tylko wmawiasz sobie ze go kochasz, a tak naprawde boisz się byc sama i myslisz lepszy juz taki niz zaden :( tak mi sie wydaje, ale przeciez cie nie znam

Gość co robic_
Macie racje- musze od niego odejsc. Wynajmujemy wspolnie mieszkanie a dokładnie pomkój- ja sie stad wyprowadze. Moze zrozumie to wróci!! Mam dosyc.

Gość co robic_
dziekuje wam za rade- bardzo mi pomogliscie :( pozdrawiam wszystkich

będzie ci pewnie groził i szantażował, może nawet stanie się aniołkiem, na 5 minut, ty uwierzysz i znowu będzie to samo

sorki ze ci to powiem ale jak ty tak lubisz cierpiec to moze odrazu sobie bombe przyczep wejdz do jakiegos metra i zdetonuj....za mahometa!!dziewczyno jak ty mozesz zniec ze facet cie bije....i pozniej wykrzykujesz ze on cie kocha i to nie jego wina tylko jego rodziny....gowno prawda....jak chcesz w wieku 30 lat z powybijanymi zebami i obtluczonymi nerkami chodzic to milej zabawy zecze.... ponioslo mnie....

Gość jak mnie wkurzaja te
nie łudź się że on cos zrozumie :O to dorosły człowiek i ma ukształtowany charakter-NIE ZMIENI SIĘ. Jeśli wyprowadzasz sie w nadziei że to go zmieni to sie bardzo zawiedziesz. Może się "zmieni" na jakiś tydzień :o skąd takie kobiety sie biorą :o

Gość skoro to wszytsko
może zrozumie i wróci?????????????????????????? ty jetseś psychiczna czyli wyprowadzisz się po to zeby jak pies za tobą przyszedł dlaczego ty jestes tak głupia,??????????widać na nikogo lepszego nie zasługujesz

sama sobie niestety odpowiedzialas na pytanie :( musisz zakonczyc tą farsę, facet zrobil z ciebie worek treningowy, jesli tylko mu cos nie pasuje wyladowuje na tobie wszelkie frustracje, dziewczyno potrzebujesz terapii, a wiesz dlaczego? dlatego ze szukasz w sobie winy za to jak on cie traktuje !!!!!!! to on powinien byc wdzieczny ze ma ciebie, a nie ty ze trafilas na takiego potwora

no i dzięki takim chorym laskom tacy faceci istnieją :classic_cool: i mają się świetnie