Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem gdzie szukać

Chcę mieć bogatego męża.Gdzie go szukać??Pytam serio

Polecane posty

Gość halinka27
ja za dużo??? 3 lata nie byłam....

Gość nie wiem gdzie szukac
halinka! pakuj sie - wychodzimy! nie chce zebys kous innemu udzielała rad!

Gość ali ali
spadam do wyrka a wy sie dalej główcie co by tu zrobić zeby sie nie narobić a trzeba sie narobić nawet z bogatym chłopem bo ci powie żeć za gruba bo 2 kg przytylaś i cie rzuci bo sie znajdzie inna co mu da

Gość halinka27
cudownie! ktoś mnie docenił :))) oczywiście pójdę z tobą.... tylko dokąd?

Gość stumilowy las
juz dzis nikt nie szuka bogatego męza, opcjonalnie bogatej zony?

Gość no wlasnie jestem niebiedna
i nie brzydka i chce pdobnego meza , nie rokefelera, ale takiego ktory cos potrafi, ale powiem wam ze faceci coraz gorsi sa , zaczeli ogladac sie za dziewczynami w dobrych furach i ciuchach a sami nic soba nie reprezentują. Ja mam straszny prblem bo mam szczescie do golasow

Gość Adelina 5678
Najprostszy sposob nie szukac, nie zwracac uwagi na kase. Ja mam bogatego meza obcokrajowca. poznalam go tydzien po zerwaniu z moim ex facetem. Wogole nie bylam zainteresowana i nie mialam pojecia ze jest bardzo bogaty, ja bylam biedna studentka i pracowalam w wakacje za granica na studia. Ale tak sie na mnie on zawzial, ze w koncu stwierdzilam ze to moj ksiaze z bajki. Jest rok doemnie starszy, przystojny i z kasa. Do tego kocha mnie szalenie. Mowie, nie szukaj i olej kase to sami za toba beda latac. Miej klase i pokaz ze jestes pracowita. Wtedy bogaci tez beda innaczej na Ciebie patrzec.

Gość dala dalajlama
Co z głupoty! ty nikogo nie kochasz tylko kase. Skocz z mostu bo nie masz po co żyć, bo twoja głupota i takich jak ty w koncu doprowadzi do wyginięcia ludzkiej cywilizacji, a jak skoczysz to bedzie szansa, że ocalejemy!!!

Gość Trzeba mieć tzw obycie
Jak mieszkasz w małej miejsowości i pracujesz w mięsnym to raczej milionera nie poznasz. No chyba że "weźmiesz sie za siebie". Nabierzesz ogłady,poduczysz jakiegoś języka, zaczniesz sie elegancko ubierać, rozmawiac z odpowiednimi ludźmi (nawet przez net) itp itd ale najpierw trzeba w siebie zainwestować.Głupiej pinduni z różowymi tipsami nie będzie chciał adwokat...ewntualnie dzielnicowy dresik :P

Gość szukajcie a znajdziecie____
:P