Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asienieczka_zagubiona

co na Walentynki?

Polecane posty

ja swoją musiałam rozebrać bo pieniek podgnił i się wywróciła :( szkoda bo też ładna była, pierwszy raz w życiu miałam żywą choinkę :)

eh ja tez zaraz muszę iść spać bo rano do pracy trzeba wstac a w ogóle to już mnie oczy pieką:( więc w takim razie dobranoc Wam :) 🖐️

ja tez do pracy bladym switem. No coz, podobno praca uszlachetnia :) Pozdrowienia i pamietaj, Andrzeju, ze jestes nam winien czekoladki i kosze roz, bez striptisu :)

dla Soul - kosz bordowych roz, ja poprose herbaciane. Czekoladki .... moze trufle belgijskie? te pyszne, rozplywajace sie w ustach, w platkach mlecznej czekolady z aromatycznym andzieniem? :)

a ja nei daje prezentu na walentynki ? a co to za swieto do dawanai prezentow ? to jest swieto zeby je sopedzac z ta osoba, isc gdzies, zjesck olacje cyz ocs samemu zrobic czego zwykle sie dla tej osoby nie robi , a nei , koszulke, bokserki krawacik , breloczek i co ? czego to jest dowod ? dla mnei bez sensu , lubie dac prezent jezeli faktycznei wpadnie mi w oko i pasuej do tematu i do neigo samego ale nei szukam na sile specjalnie \"czegos\" co rowniez mozna dac na imieniny czy gwaizdke :O

nie zapowietrzam sie :) kwestia charakteru danego zwiazku , kiedys dawalam , teraz nei daje, teraz sie staram a kiedys nie :)

Gość temat cykliczny nr 839577201
prosze dodac do "Moje tematy"