Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona misia

to do ciebie

Polecane posty

Gość żona misia

chciałam ci powiedzieć kochanie, że to był fajny dzień,,ale pierożki zamieniamy na schabowego w wenecji w najbliższym czasie:)) pamiętaj o krystynie,, wiesz, że dzisiaj oboje.........:)?

Gość MisMąUkochanejŻony
tak skarbulku oboje ;) wiem...jak dziś Cię przytulałem,,jak sama się tak wtuliłaś we mnie....byłem w 7 niebie...kocham Cię baaardzo mocno Skarbulku nie mogę, nie umię i nie chce życ bez Ciebie...dałaś mi dziś tyle radości,,krótko sie widzielismy ale każda chwila spedzona z Toba jest dla mnie najwspanialszą chwilą......a wybór ktorego dokonałaś...sama się przekonasz zresztą ;) nie zawiode Cię kochanie...kocham Cię tak jakby jutro miał się skonczyć swiat..i zawsze będe Cię tak kochał....każdego dnia....czekm tylko na Ciebie....posypałem się dziś...jak pomyslałem o ....wiesz o czym....bedzie mi bardzo trudno ze nie bede mógł wtedy byc przy Tobie...ja juz to przezywam....bardzo tesknie kochanie...nie martw się bedzie wszystko dobrze,,,jeszcze wiele dni przed nami...wspólnych dni..mam nadzieje ze takich o jakich pisałas niedawno mi w esie......

Gość MisMąUkochanejŻony
..i powiem Ci ze jesli kiedys trzeba bedzie oddać zycie za Ciebie to je oddam bo jestes dla mnie ważniejsza,,,jestes moim całym światem..moją miłością...tak jak ja Twoją,,,,wiesz, jestem najszczesliwszym meżczyzna na swiecie...bo kocha mnie najcudowniejsza kobieta swiata....

Gość inez7256
fajne, tez tak miałam przez pół roku:)

Gość żona misia
a ja tak mam juz od roku- a tendencje pokazują, że będzie tak ciągle:))

Gość MisMążUkochanejŻony
skarbulku,dobranoc...przesyłam morze buziaków..nie smuć się kochana.... naleze tylko do Ciebie moja ukochana żono...na zawsze..

Gość MisMążUkochanejŻony
,,masz na zawsze kochanie..pamiętaj...a jak ktos miał na pół roku tzn ze wogóle nic nie było...

Gość żona misia
dobranoc kochany, zaluje, iz nie bede mogla dzis tulic sie do twojego pachnacego nagiego ciala pod koldra i zasypiac w twoich objciach, bedac glaskana przez ciebie z milocia po wlosach i ramionach...

Gość MisMążUkochanejŻony
moja ukochana żono, kocham Cię bardzo i tęsknie ogromnie za Tobą...

Gość MisMążUkochanejŻony
ojjj ci podszywacze...ze też im się chce,,,jestem pełen podziwu dla ich pomysłowości choc ten podszywacz kiepsko sie postarał..a po za tym nie wiem ze nas łączy coś tak wspaniałego ze my wiemy kto pisze,,,znamy się tak dobrze....jestesmy jak jeden umysł,,,podszywacze tego nie wiedzą...ale podziwiam za wtrwałość ale nie ubolewam nad ich nieszczesciem umysłowym....a ty skarbulku??

Gość żona misia
też mam takie zdanie,,,

Gość żona misia
a stawianie wielu przecinkow i kropek, to nasz znak szczegolny,,,:classic_cool: kocham cie moj skarbie...😘

Gość pieknie...
moge poderwac Twego misia? chodz do mnie malenki dam Ci to czego nie da Ci zona :classic_cool:

Gość żona misia
co mogłabys dać mojemu misiowi? tak sobie myślę i nic- misiu ma wszystko:)

Gość żona misia
choc nie, jedyne, czego nie moge mu zapewnic to glebokie gardlo z polykiem. niech sie inne szmaca. :classic_cool:

Gość popieramyyyyyyy
dnooooo

Gość MisMążUkochanejŻony
Ty ukochana żono jesteś dla mnie wszystkim..Twoja miłość troska teksnota łzy zainteresowanie uśmiech spojrzenie radość.....Ty jestes wszystkim dla mnie...mają Ciebie mają to wszystko od Ciebie ma juz wszystko..nikt nie jest w stanie dać i wiecej skarbulku.....kocham Cię,,,,i dziekuję za Twoją miłość za to ze jestes....

Gość ale z ciebie glupek
sorry ale moje doswiadczenie nakazuje mi sie odezwac. chlopie, pieprzysz jak kucharka do omleta z pieprzem! taka ciotka z ciebie chyba wez jej to pokaz a nie piernicz ps. tez tak kiedys mialam, ale nawet rok. potem te piekne slowka zamienily sie w : wypierdalaj kurwo, ty cipo jebana itd dlatego ostrzegam twoja biedna zonke :O

Gość MisMążUkochanejŻony
wiesz co jest najpiekniejsze w ludziach??? to ze kazdy jest inny..wiec nie wrzucaj mnie do jednego wora z twoim facetem...widocznie byłas taka do bani ze tak ci powiedział...wiesz, gdybyś była wspaniała dla niego to tak nie powiedziałby ci...ale to juz nie moj interes wiec prosiłbym nie wyrzywaj sie na innych za własne niepowodzenia...

Gość MisMążUkochanejŻony
kazdy ma swoje doswiadczenie i kazdy powinien je wykorzystywac we własnym zyciu a nie w czims...wiec zastanow sie co piszesz mówiac o kims głupek nie znajac tego kogos i jego doswiadczenia...pomysl nad soba i nad swoim doswiadczeniem...i wykorzystaj je w swoim zyciu.... aha nie jestes wyrocznia jakas zeby wszyscy słuchali jaka to ty pokrzywdzona jestes i doswiadczona i ze powinni wszyscy patrzec na ciebie i sluchac co ty to wygadujesz bo twoje doswiadczenie....to cos tam cos tam.....zachowaj je dla siebie...i wykorzystaj je...

Gość ja bym z takim
pierdołą nie wytrzymała...ok lubie romantycznych facetow i lubie jak mi slodza ale bez przesady bo bym sie zezygala :-0 dlugo tak nie wytrzymacie, gwarantuje :D

Gość hehehe11112
zazdrosc panienki zzera hahahahahahaha zrozumcie tepe pity ze skoro was nie spotyka nic szczegolnego to nie oznacza ze kazdy musi byc takim pesymista

Gość MisMążUkochanejŻony
hahaha ludzka zawisc nie zna granic....szkoda mi was...pierdoła,głupek,,, tylko dlatego ze oboje wzajemnie sie bardzo kochamy i tesknimy za sobą...taaaa bo cos u was nie wypaliło to u innych nie moze sie udać..bo dlaczego ktos ma miec lepiej niz wy...coz za zawisc,,no nic....mimo wszystko powodzenia wam zycze i duzo szczescia i miłosci w zyciu... ps. zostałem głupkiem i pierdołą bo bardzo kocham swoją ukochaną żone...powiem wam ze opłaca się ;) jak dla was moge byc kim zechcecie....;) nawet nie bede ubolewał nad waszym tragizmem...dobranoc wam nieszczesnicy ;)

Gość hehehe11112
to nie nieszczesnicy-to zyciowi NIEUDACZNICY:)

co Wy chcecie od Nich?? gratuluję wam takiej miłości:** dużo dużo miłości i kochajcie się tak pięknie nadal!! mało jest takich osobek jak Wy;)

Gość żona misia
kocham cię skarbuś,,

Gość żona misia
dla innych to co piszemy to tylko słowa- stąd kłopot ze zrozumieniem a dla nas to tylko życie, nasza życie:))

mężusiu ty, słuchaj cwaniaku. po tym co powiedziales - ze jestem do bani i dlatego pewnie on tak do mnie mowil - to ja wspolczuje twojej zoneczce. kiedys ona zrobi cos nie tak i choc przez chwile bedzie do bani, bo idealow nie ma, i jej tez tak powiesz tak? zonko co ty robisz takim za przeproszeniem idiota?

Gość MiśMążUkochanejŻony
majukochansza....Kocham Cię;) pepsi - dzieki ;) a teraz ty kobieto do bani.....bycie do bani to nie to samo co posiadanie wad...moja ukochana żona jest najwspanialszą kobietą ..najcudowniejsza i zawsze taka bedzie dla mnie...i to ze tak mówie o niej i tak ja odbieram to nie znaczy ze nie mamy sprzeczek...bo mamy...tylko ze nas łaczy cos o czym ty mozesz zapomniec z takim nastawieniem...widac nie zroumiałaś tego co napisałem wczoraj do ciebie o twoim tragicznym doswiadczeniu...muuuuu.....nie wiesz jak jest miedzy nami wiec swoje ostrzezenia schowaj do kieszeni...widocznie za trudnym jezykiem pisze ze nie rozumiesz...hmm szkoda...a wsumie to nie szkoda bo przeciesz nie znam cie wiec comi tam twoje jakies doswiadczenia...byłas do bani i juz... a on był palantem ktoremu nie pasowałas i juz,,,zycie kobieto...zycie