Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IchInteressiereMichFurDich

Ich mochte auf deutsch reden. Sind hier die nette Leute?

Polecane posty

Gość ktoś ...
Uczę się tego języka od paru miesięcy i musze przyznać że gramatyke ma trudną :-/

Gość Abbanita
Es gibt leider ein Fehler im Thema! Es sollte lauten: "Sind hier die netten Leute?"

Gość brunka
Dla ktosia: ja nie znam dobrze gramatyki ale się dogaduję, dużo słuchałam tego języka na żywo, bo moja Omusia skończyła Grundschule:-) Ale, jak się pouczysz systematycznie, to zacznie wchodzić i gramatyka do głowy! powodzenia! Für Na also: Englisch ist zu schwer ;-) Für einzigartige: Und du? Für Abbanita: Ja, hier sind die netten Leute! ich habe nicht Recht?

Gość mdchen
ich kann mit dir reden!!!he he

Gość ktoś ...
oj droga brunko ... dla mnie to jest nie pojęte kiedy się daje Meine mein itp itp nie mówiąc juz o keine kein, keinen ... heh wyższa szkoła jazdy :(

Gość brunka
Do ktosia: mi też się myli, ale mówiąc, łykam końcówki, hi,hi, niestety też muszę zabrać się za gramatykę, więc pomarudzimy razem [ cześć ] Für mdchen: mit wem?

Gość ktoś ...
eeee chyba raczej zacznę się porządnie uczyć tej gramatyki ... te tabelki mnie przerażają :-/

Gość brunka
Do ktosia: Dasz radę! Ja przed gramatyką posłucham czegoś ładnego po niemiecku np. Michelle " Erste Sehnsucht" i nabieram chęci nawet do tabelek :-)

Gość Abbanita
Stimmt:)