Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelllinka21

czy któraś z was zaszła w ciąze przez stosunek przerywany?

Polecane posty

Gość ewelllinka21

hej.czy jest tu jakaś kobitka co w ten sposób zaszła w ciążę? ja z moim chłopakiem uprawialismy seks w moje płodne dni było to pare razy pod rząd .nie kończył we mnie,po każdym razie wycierał sie i wchodził od nowa....a chyba z 6 razy pod rząd:) za 3 dni powinnam mieć okres.... mam ciche nadzieje,ze go nie dostane:P

to jak chcesz byc w ciazy to po co kochasz sie z przerywanym?dajesz do konca i tyle:P hehe

Gość ewelllinka21
heh no wtedy to myśleliśmy ze co bedzie to będzie.....a potem jak porozmawialiśmy to wywnioskowalismy,że może jednak trzeba bedzie sie postarać o dziecko.....:) jednak mój narzeczony poszedł do wojska i fajna by była niespodzianka gdyby tak sie okazało,ze akurat teraz jestem w ciązy...

to zycze powodzenia w zachodzeniu w ciaze hehe moze juz jestes wszystko mozliwe.ile masz lat ze tak spytam?

Gość ewelllinka21
23:) wiem,pewnie Ci sie wydaje,że to malo ale ja czuję juz ten instynkt:P

Gość ewelllinka21
no to na co czekasz hehe? już nie mogę doczekać sie niedzieli.jeżeli okresiku nie będzie to w poniedziałek rano robię teścik:P

wiesz dziecko to duza odpowiedzialnosc nie mozna o tym zapominac.zycze Ci zebys nie dostala okresu hehe:P

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:)

Gość tez bym sie
chetnie dowiedziala czy mozna zajsc w ciaze przez stosunek przerywany...

Gość SanSan
moi znajomi stosuja ta "metode" juz ponad 10 lat nie patrzac na dzien cyklu i nigdy nie wpadli , tzn do dzis nie maja dzieci ja tez stosowalam ta metode nie patrzac na dzien cyklu i tez nie zaszlam w ciaze jak nie chcialam dziecka

Gość sferiaaa
a moi znajomi wpadli wlasnie dzieki temu. kolezanka byla pol roku po porodzie, jechali na gumkach i 2 razy sie zdarzylo bez. maz zapewnial ze nic sie nie stalo a pozniej sie okazalo ze jednak :P urodzila drugie dziecko prawie 2 tygodnie temu ;) wiec jednak jest to mozliwe.