Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singleświatategodnia

sposób na samotne walentynki....

Polecane posty

Gość singleświatategodnia

:( macie jakiś...? nie wiem, co zrobić ze sobą tego dnia:(

Gość dziwne.........
proponuje zaprosic przyjaciolke , kolezanke ktora nie ma partnera zaopatrzyc sie w kilka dobrych komedii i winko :) no chyba ze jestes np niepelnoletnia to zamiast tego popcorn itp :P

Gość to co robisz kazdego dnia
nie widze problemu :D

Gość dziwne.........
niektore kobiety, dziewczyny..przezywaja ten dzien jesli nie maja drugiej polowki :o

Gość ja jak nie mialam to nie
przezywalam, a teraz mam i tez nie przezywam :P

Gość kanikułka
Dziewczyny! Olejcie te cholerne Walentynki. Ja ma chłopaka a nie obchodzę tego święta...Ludzie biją niezła kasę na tym świecie i nic poza tym. Nie marnujcie czasu na takie bzdurne sprawy. Trzymajcie się ciepło... :)

Gość Józio
Weź sprawy w swoje ręce, że tak powiem, heheheheehehehe

Ja mam 27 lat i nawet nie mam juz koleżanki, która jest sama. Wszystkie są z kimś. Tylko ja jestem sama. Tego dnia skończę pracę o 16 a potem mam nadzieję, że już będę miała jakieś leki po których bęe spać od godziny 17 jak najdłużej. Najlepeij na zawsze (ale nie bójcie się nie mam mysli samobójczych)

Gość te cholerne walentynki
dajcie spokój sobie z nimi. to jakaś cholerna komercja. stworzona chyba tylko po to żebym tym co są sami było jeszcze gorzej niż jest

czesc dziewczyny..moj chlopak wyjechal kilka tygodni temu jeszcze do tego nie przywyklam nie bedzie go bardzo dlugo..w walentynki bede sama wszystkie kolezanki zajete swoimi chlopakami,ale nawet jesli ktoras bylaby wolna to i tak zadna z nich nie zastąpi mi mojego chlopaka..to niby takie beznadziejne swięto,ale kiedy patrzy sie na te zakochane pary robi sie jednak przykro..wiedząc,ze moj chlopak zamiast byc tu ze mną i mocno mnie przytulic musi byc daleko..

Gość Rusaleczka
NIE DA się myśleć że to taki zwyczajny dzień, jeśli wszyscy wokół ciebie sie ptrzutulają, całują, chodzą za ręke, szepcą czułe słówka do ucha, obdarowują sie tandetnymi, ale jakże wspaniałymi miskami-serduszkiami...to okropne!