Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

je...ne ku.......wa zycie

Polecane posty

mam juz wszystkiego dosc rzygac mi sie chce ludzie sa podli zycie jest szare dobry sposob na zejscie z tego swiata?

nałykac sioe prochów? podobno żołądek sie lasuje i boli i tak pewnie sie nie zabije jestem tchorzem masakra a tyle jeszcze lat beznadziei przede mna

nie warto odchodzic, skrzywdzisz swoich bliskich w taki sposob, jakiego sobie nie wyobrazasz. Głowa do gory i dasz radę.

uuuuuuu jakbym zaczal wymieniac co sie stalo to zaczelibyscie jednak proponowac mi te sposoby na samoboja

Gość wiesz co eee
ja nie mogę znaleźć pracy od paru miesięcy, jestem bez grosza. za osiem dni dostaję nędzną emerkę i też nie wiem czy nie zdechnę ale zabić się z tego powodu nie zamierzam.

Gość księżniczka najprawdziwsza
Skocz, ale z wysoka koniecznie - na główkę

Gość dziwne.........
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj kazdy ma swoje pieklo..jak napiszesz bedzie ci lzej..

nie mam roboty moja dziewczyna zarabia a ja zero czuje sie jak smiec moja matka jest chora i mieszka w domu debilnych ludzi a nie mam za co jej stamtad zabrac jestem bezradny i jeszcze sie uzalam

Gość asdfdfdsf
może to wam poprawi humor: przed chwilą skończyłam szorowanie podłóg i gruntowne kąpanie oraz mycie zębów dwóch psów bo natrafiły na ludzkie gówno w lesie i uraczyły się nim z rozkoszą no i co? czyż nie jest tak że niektórzy mają gorzej?

Gość mrozzzzzzzz
najlepiej zamarznac! Mialam taki plan zeby napic sie wodki dla rozluznienia, a potem hop na mroz, sprobowac sie przespac w zaspie. Po nocy powinno byc po sprawie. A tu k***wa odwilz przyszla :O

perspektywy mam zawsze podobno ale szukam i nic sa dorywcze za grosze na czarno zmarnowalem zycie na studiach koles z podstawowki, tzw leser ma wlasna firme hydrauliczna zarabia buduje sie ma rodzine a ja nie potrafie nawet znalezc pracy no i na ch.... j byly mi studia

Gość mrozzzzzzzz
Ja tez po studiach 🖐️ Studia to ch*j.

Gość skąd jesteś
jaka miejscowość ?

łódź

Gość skąd jesteś
cholera, wychodzi na to, że zdołował cie problem szmalu, niestety bardzo powszechny szukaj roboty, nie poddawaj się, skoro skończyłeś studia widać jesteś ambitny, warto sie na początek zaczepić nawet za marną kase, w pracy zaczniesz spotykać nowych ludzi, byc moze uda sie nawiązać nowe kontakty ja jestem z Wrocławia, moim zdaniem tu możena dorwać robotę

uwaga jestem budowlancem i juz mozecie sie smiac ale powiem wam ze to pier....enie ze rynek pracy dla budowlancow jest pelen ofert i to dobrze platnych za siedzenie w biurze i je...ne lampienie sie w monitor mozna dostac 1000 na reke po kur...a studiach kiedy ja zarobie na dom i rodzine????????

Gość skąd jesteś
codziennie przeglądaj ogłoszenia w prasie, pytaj znajomych, to wciąż najbardziej popularne źródla informacji, jeśli szukasz pracy to pewnie już to zrobiłes ale tu nie mozna radzić nic innego masz od kogo pozyczyc kase na gazety, ewentualne dojazdy ?

Gość skąd jesteś
bierz ten tysiąc, lepszy tysiąc na koncie niz zero, na początek musisz się gdzieś zaczepić

no wlasnie jestem "na garnuszku" u dziewczyny poracha