Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukrecja ...........

Lane perfumy z allegro ... ?

Polecane posty

hmm wie ktoś coś, na ten temat? jestem zainteresowana ... Ktoś to kupował? Ma jakieś wnioski? I jeśli to od kogo kupowaliście, które polecacie, jeśli w ogóle? Piszcie, cokolwiek wiecie na ten temat ... Będę wdzięczna .. Interesują mnie i męskie i damskie ... :)

?????

Gość gość
lepsze są te z www.zapachowiec.pl za ich jakość i trwałość dam sobie rękę uciąć :P a jaki zapach hm wszystkie są identyczne jak te z np Sephory i warto tam się udać i poszukać tego co Ci się spodoba albo na ich stronie masz rozpisane nuty zapachowe i jaki jest ten perfum więc można też tym się sugerować :)

Gość gość
Dokładnie, lepiej nie pchać się w coś niesprawdzonego a postawić na pewność i kupić rozlewane perfumy na zapachowiec.pl ich trwałość jest swietna, zapachy piekne i intenstwne. Są wszystkim czego można oczekiwać po perfumach :)

Gość gość
Raz się nadziałam na coś co miało pachnieć jak kenzo flowers a pachniało jak tani odświeżacz do toalety. Koleżanka z góry ma rację. Fajne mają tam perfumy u zapachowca.

Gość gość
Zgadzam się,szeroki wybór zapachów tanich i sprawdzonych jest na www.zapachowiec.pl nie miałam jeszcze sytuacji,aby trwałość tych perfum mnie zawiodła. Polecam

Gość gość
Z nieznanego źródła nie kupiłabym. Ja zamawiam na goia.pl - mają też sklepy stacjonarne, więc nie sprzedają kota w worku, ja najpierw podjechałam obejrzeć, powąchać, kupić, a potem zaczęłam zamawiać przez stronę i naprawdę warto :)

Gość gość
ja kupuje na galerizapachow.pl są sprawdzone nie tylko przeze mnie ale i przyjaciółki, więc polecam :)

Gość gość
Z nieznanego źródła bym nie kupiła, bo nigdy nie wiadomo co przyjdzie i czy przesyłka dotrze. Zamawiam na goia.pl i jestem bardzo zadowolona. Mają wiele zapachów do wyboru, przesyłki zawsze są na czas a ceny bardzo atrakcyjne.

Gość gość
Kupuję na zapachowiec.pl bo mam sprawdzone i są dobrej jakości. A przy okazji q atrakcyjnych cenach. Polecam :)

Gość gość
Słyszałam o różnych sytuacjach przy zamawianiu z niesprawdzonego źródła i nawet nie chciałam słyszeć o zakupach online. Kupowałam głównie stacjonarnie, a online tylko ze sprawdzonych stron. Niestety ze względu na pracę nie miałam czasu wyskoczyć do perfumerii po mój ulubiony Versace - Bright Crystal a flakonik prawie pusty. I wtedy koleżanka powiedziała mi o rozlewni Goia, ona tak zamawia i jest zadowolona. A że ceny mają atrakcyjne to stwierdziłam, że spróbuję i jestem pod wrażeniem. Za dużo niższą cenę mam moje ulubione perfumy, które są trwałe, a zapach praktycznie nie do odróżnienia od oryginału. Na pewno nie zrezygnuję z Goi :)

Gość gość
Zamawiam na galeriazapachow.pl bo są świetne zapachy, dobrej jakośc***erfumy, dobra cena i brak problemów z dostawą. Co do wyboru zapachu to ciężko doradzić jakieś konkretne bo każdy lubi coś innego, ale na galeriazapachów.pl na pewno każdy znajdzie coś dla siebie :)

Gość gość
Jeśli perfumy to tylko galeriazapachow.pl :D Jestem bardzo zadowolona, że koleżanka mi powiedziała o tej stronie. Mają duży wybór dobrych perfum i do tego świetne ceny ;)

Gość gość
Nie jestem przekonana do zakupów czegokolwiek z nieznanych źródeł, a perfum zwłaszcza, bo nie wiadomo kto co wleje do flakonika. Kupuję perfumy na zapachowiec.pl. Mają duży wybór dobrej jakośc***erfum a do tego przystępne ceny ;)

Gość gość
Z allegro nie zamawiam bo boję się że nie dostanę tego co oczekuję. Dobre perfumy w dobrej cenie znalazłam na galeriazapachow.pl i jestem bardzo zadowolona ;)

Gość gość
Lane perfumy jak najbardziej ale tylko z zapachowiec.pl. Jest to sprawdzona rozlewnia z której kupuję wiele perfum i mogę polecić. Perfumy utrzymują się długo a zapachy świetne ;)

Gość gość
Od dawna tylko i wyłącznie zapachowiec.pl bo mają dobre perfumy, które ładnie pachną i długo się utrzymują a do tego są w świetnej cenie ;)

Gość gość
Obawiam się zamawiania perfum z nieznanego źródła dlatego polecam zapachowiec.pl. Sprawdziłam na sobie i mogę polecić. Mają dobrej jakośc***erfumy i świetne ceny ;)

Gość gość
Ja też nigdy nie zamawiałam z allegro, bo nikt z moich znajomych nie zamawia i sama się boję, ale za to dużo osób znam co zamawiają na goia.pl (ja też) i te na pewno są warte polecenia :)

Gość gość
Lepsze są na zapachowiec.pl kupuje tam mega długo i na prawdę polecam!! szybka wysyłka, perfumy lepsze od oryginału długo trzymają a nie tak jak oryginały po trzech pryśnięciach już wietrzeją... polecam zajrzeć :)

Gość gość
Dlaczego chcecie kupować perfumy z allegro a nie np z zapachowiec.pl lub goia.pl perfumy są lepsze i wiadomo że dojdą w terminie i na czas.. jeśli chcecie zobaczyć jak dany zapach pachnie odwiedźcie m1 czeladz wyspa na której znajdują się zapchy.. po co kupować kota w worku na allegro?

Gość gość
Z allegro nigdy nie zamawiałam bo cięzko trafić na sprawdzonego sprzedawce, za to kolezanka polecila mi strone zapachowiec.pl i teraz regularnie sie u nich zaopatruje :)

Gość gość
Lane perfumy są super opcją, ponieważ można sobie bardzo urozmaicić kolekcję zapachów i codziennie pachnieć inaczej. Ja zamawiam z GOIA.pl bo maja super ceny.

Gość gość
Napewno nie polecam zamawiać z allegro, bardzo rozcienczone i perfumy ktore gdzie indziej dostalam koloru zoltego, na allegro byly prawie białe ! ostatnio zamowilam na angelove.pl i kolor jak i zapach jest naprawde ok. teraz juz tam bede zamawiac bo widac ze nie rozcienczaja w porownaniu do konkurencji