Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukrecja ...........

Jesteście w pracy?

Polecane posty

a ja robię raport do NZF, mam stresa trochę, bo to nowy program i pierwszy raport dlatego po kazdej literce robię sobie przerwę ;) jestem po G

Gość alijka11
ja siedze w domu! nie pracuje i nie mam zamiaru!!!mój mąz niezle zarabia więc nie mam takiej potrzeby zrywania sie o 7 rano i zapieprzania do pracy.wow byle tak dalej!!!!

Ja w domu raczej bym zdziczała. Cały dzień siedzieć i trolić? No way, nie dla mnie. Wolę pracę :classic_cool:

ja tez bym nie wytrzymala w domu :P jeden dzien jeszcze wisiedze jak jestem chora.. ale drugi , trzeci..to mnie juz nosi... choc molabym pracowac z domu, ale to nie to samo.. lubie miec ludzi dookola ;) w biurze razniej :P

Gość lukredja ..
Ja tam wysiedzę w domu... :P Hmm... i nawet się zastanawiam ... mój mąż sporo zarabia ... płaci nieludzkie podatki ... Dzięki mnie nie musiał jeszcze "dopłacać" :P Bo mało zarabiam ... wrrrr ... :O No ale i to dobre ... że dzieli się na dwóch ... to ja go ratuje :P i me żenujące zarobki .... :P

Gość lukredja ..
hmm ... można spacerować, gotować, zakupy są rozrywką :P... ćwiczyć, czytać .... odwiedzać nieziemskiego sąsiada .. (no już nie .. bo mieszkam gdzie indziej :O) :P Eh ogólnie dbać o siebie ... raj .... :P prawie .... A tak to głównie wskakuje do neta w pracy, jak nikt nie przyuważy i kupuje co mi się spodoba .. a potem zdziwiona liczę, że może przesadziłam z ilością tych butów .... :P Jak już przyjdą... :P Ale normalnych zakupów to już po pracy ... najczęściej mi się nie chce ... :O

Gość a no z pracy
zrobiłam raport. latem taki dzienny raport dot. pudła papieru a dzisiaj... pięć kartek. nudy. byle do piętnastej a potem idę na urlop. ;) jak wrócę to może się coś dla mnie do roboty uzbiera. wiecie co, najbardziej zadziwia mnie współpracownica, która jak już się pojawi w pracy (a ma jeszcze mniej do roboty niż ja) to zawsze wygląda na szalenie zapracowaną osobę. jak ona osiąga taki efekt? hmmm... chyba to są te ważne lata doświadczenia zawodowego. ;)

Elo elo dziewczyny :D Ja tez jestem w pracy , ale dzisiaj piatek , wiec jakos pozytywem mi zawiewa :D Do konca pracy jeszcze 5h - niestety... :O w tym godzinna przerwa :) pozdrawiam Was

aaa...no i zapomnialam dodac, ze u mnie jest znosnie tez dlatego , ze zmieniam prace w marcu, takze w tej odliczam sobie powolutku moje dni z wypowiedzenia :D

hmm... tutaj jest troche nudnawo, czyzby wszyscy wzieli sie za obowiazki?

Gość zainteresowana__tematem
GGGabi 🖐️

zainteresowana__tematem :D :D :D no chociaz jedna :D

...bo mnie praca zmienila i szukam nowej A ta droga chce pozdrowic serdecznie mojego bylego szefa o ile mnie czyta 👄 żartowałam, nie chce go pozdorwić..:o

Gość lukredja ..
hmm nie koniecznie do obowiązków... chyba bardziej wstyd za nieróbstwo ... a i no jakiś pan zakłócił mi ciszę, że to niby tusze kolorowe mi przywlekł .. :P To się zwlekłam, na inny fotel, aby miał dostęp do sprzętu ... ;)

ja mam miesieczne wypowiedzenie , wiec zrobilam mam juz to za soba.... zainteresowana__tematem- glowa do gory.. jeszcze nie wie co stracil.. ;) Dasz sobie rade ..

ja ide na moja przerwe na lunchyk ... wpadne za godzinke ;)

Witajcie! Ja tez jestem w pracy i strasznie sie nudze :( Aktualnie firma ma mały zastoj i na siłę szukam sobie cos do roboty, zeby mi czas szybciej minął... Ale ile mozna sprzatac i porządkowac papiery? Juz wole, jak jest duzo pracy, serio :O Dodam ze pracuje w biurze. Pozdrowka

Gość mila ula
a gdzie pracujecie?bo widze ze wiekszosc was w biurach.fajnie miec wlsne stanowisko pracy z komputerkiem :)

ja wiedzialam, ze tak bedzie bo to bylo zastesptwo i z gory bylam przeznaczona do odsiewu

jestem :D 3h do konca pracy.... nie moge sie doczekac....

weronikao- rozumiem Cie bardzo dobrze... nie znosze 'martwych' godzin.... Wole jak juz jest duzo pracy- przynajmniej czas duzo szybciej leci...