Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwcowe panny młode

Czerwcowe panny młode

Polecane posty

Gość Czerwcowe panny młode

Kto jeszcze szykuje się do ślubu na czerwiec 2008r?Jaki przygotowania już poczyniłyście a co zostało wam do załatwienia?Chętnie poczytam

WSZYTKIEGO DOBREGO :) JA CZERWCOWA PANNA MŁODA ALE 2007 POZDRAWIAM kiedy dokładnie slub

Hej!Ja jestem na czerwiec!07.06.2008.Chętnie poczytam i popisze z dziewczynami które także biorą ślub w czerwcu!Pozdrawiam

Gość apolka1985
Ja rozniez biore slub w czerwcu:) tylko 14:)

Hej!Fajnie, że nas jest więcej może sobie pomożemy w przygotowaniach!Ja narazie mam zamówiną restauracje, orkiestre i termin u księdza, a tak poza tym nic!A jak tam Wy?Aha sukienka też juz prawie wybrana!Pozdrawiam

Gość ania... ania jeszcze raz
hejka my planujemy ślub cywilny w czerwcu w warszawie na starowce. bedziemy dzwonic w przyszlym tygodniu by uzgodnic termin mam nadzieje ze cos jeszcze bedzie a jak nie to moze lipiec. slyszalyscie cos o takim przesadzie zeby nie brac slubu w miesiacu w ktorego nazwie nie ma literki R? :) pozdrowionka

21 czerwiec, sala, kosciol, zespol, fotograf, kamerzysta, suknia :) to wszystko mam. Na reszte przyjdzie jeszcze pora :D

Gość Kowan
Witam bardzo serdecznie. Ja TEN dzień mam już za sobą - 16.06.2007 . Pragnę gorąco pogratulować wszystkim , którzy wybrali czerwiec. Myślę że nie ma lepszego momentu. * Pogoda codziennie piękna- nie ma obaw o deszcz (no chyba że jakieś złośliwości z niebios) * Wiosenne przygotowania są bardzo miłe a jak ktoś woli romantyczne. * Na podróż poślubną macie wiele "ciepłych" terminów. * Z racji pięknej pogody sesja zdjęciowa wyjdzie jak z bajki ....................... długo wyróżniać . Krótko mówiąc POLECAM SERDECZNIE