Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

poczatki byly niezbyt - krawienia, szpital plecy mnie bola, ale juz sie tak do tego przyzwyczailam, ze jak juz urodze to chyba oszaleje ze szczescia ze juz tego nie mam malo sie ruszam bo mnie brzuch boli jak wiecej chodze no takie uroki ale bede mama i to najwazniejsze

wspolczuje ci kochana, ja mam ciagle wymoioty ze hoho :( brzuch mnei boli najbardziej z lewej strony, kluje tak, ale wczoraj jak powiediala ze wszystko dobrze wyglada to znaczy ze po prostu sie rozciaga. ja jestem w angli i tutaj to nie daja lekow na podtrzymanie chyba zadnych i wogle inaczej, ale ja mam na razie to szczescie ze zadnych plamien krwawien ani nic. i mam nadzieje ze tak zostanie. fresia a ty pracujesz? ja musze pracowac i to jak najdluzej sei da. zuziu ja jeszcze dwie godziny :( padne za raz chyba :(

fressia- wspolczuje :( Gosiu- w De 6 tygodni przed wyznaczonym przrez lekarza terminem jest sie juz na \"zwolnieniu\"

arvena jestem na zwolnieniu lekarskim, wróciłam w międzyczasie do pracy, ale okazało się że plamienia się pojawiają, więc musiałam zrezygnować; słyszałam właśnie że w Anglii jest inne podejście, ja dostawałam na podtrzymanie luteinę, może bym jej nie potrzebowała, nie wiem, ale jak pomyślę że mogłabym nie czuć mojego maleństwa teraz... Pamiętaj o tym by naprawde nie przemęczać się, każdy organizm jest inny, ale nigdy nie bagatelizujcie plamień, a krwawień tym bardziej, jak nie dają leków, to leżeć leżeć leżeć.

tutaj tez zalezy od lekarza, ale generalnie 2 tygodnie przed chyba idzie sie , ja k nie to mozna dluzej cyba. zalezy jak kto sie czuje?

i mam caaaały brzuch w dolnej jego części w rozstępach :( ale co wy dziewczyny :) nie współczujcie mi :) w gruncie rzeczy jestem szczęśliwa - przecież chcę być mamą, a to że po drodze tyle niedogodności to trudno - ważne by się udało wszystko szczęśliwie, trzymam i za Was kciuki!

jaqjak poronilam na samym poczatku tak samo mialam silne bole brzucha jak na okres, i cos poszlam zrobic w ogorodku. no i stalo sie niestety. teraz mam zakaz-duzo leze - ewentualnie jakies malutenkie prace,j ak sprzatniecie swoich ciuchow i gotowanie, a poza tym nic nie robie. maz dba o mnie i martwi sie, do ogrodka mam zakaz, a takie plany mialam teraz zeby zrobic :( al sa wazniejsze sprawy, zwlaszcze ze jestem bardzo szczesliwa. teraz jestem chyba w 14tym tygodniu i dopiero panstwowo pierwszy scan, i tan to nic nie robia. ty nie daja lekarstw aninic. tu np jak wczorja na badaniach bylam, i mialam tez na rozne choroby m. in na zespol downa, i jakby cos zle wyszlo to oni mnie wspieraja i np ciaze sie usuwa.wola kobity tylko i wylacznie. u nich ciaza to nei choroba. ja dowiedzialam sie o ciazy i dostalam oferte nowej pracy, bylam szczera i powiedzialaam pracodawcy ze jestem w ciazy, i tak mnei przyjeli, zadnych problemow z wyjsciem do lekarza czy cos :)

fresia, ja tylko oliwka do tej pory smaruje :) jakos sie nei boje rozstepow :) olewka :) ale ja troszke utyta, nie bardzo ale troszke i mam brzusek tlusty i wyglada jakby duzo miejsca do rosciagania mial jeszcze :) najgorszy bol na pecherz jest. bo ja mam przodozgiecie macicy troszke bardziej niz normalnie i malutka mam maciczke tak mi gin kiedys powiediala i wnioskuje ze stad te bole wszystkie

Averna- widzisz wszystko dobrze sie toczy i na szcsie zmienilas te prace :D :D a w ogrudku za rok zrobisz jak bedziesz chciala bananka w wuzku wystawisz i sie ogrodkiem zajmiesz :)

ale mam dzis ssanie w zoladku- :( zaraz jade do domu na rybke z surowka i zapewne znow mnie kur... weznie jak ta ryba zacznie mi po calej kuchni chlapac :( :( :( :(

zuziu a co zywa bedziesz miec?? ja planuje zurek, kurde ale dzis post jest?? i powinno rybe sie zrec, jak dotad dzis jadlam lososia na kanapce, wiec trzymam sie. lae ja nie poszcze generalnie, czasem nie jem miesa i tez jest dobrze. a chyba to nie o to chodzi. teraz poszcze bo nie pijei nie pale :)

Gosiaczku- ja generalnie w piatki nie jem miesa i sie dzis do pracy wybralam z pomarancza, dzemem i waflami ryzowymi :((((((

a rybka- panierowana :) uwielbiam ale musze rzadziej jesc bo to z bulki tartej :( ale co tam, od czasu do czasu w malych ilosciach chyba nie zaszkodzi

Gość iska_bb
forum juz dziala a ja mam dola! napisalam na forum papa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

taaaa, dziala chyba Tobie :(((( mi nie dziala :((((((((((((((((((((((((((

ok, ja dzis swoje odsiedzialam, uciekam do domu na rybke Iska- czekam na maila :D :D i sie nie stresuj- przeczuwam ze przez szefowa :((( cipa jedna!!!

pisalas do niej sms?? kurde ale sie porobilo. a wiesz czemu moze??? cos sie stalo??