Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

farbowana_lisica

testy na płodność

Polecane posty

Gość lukredja ..
hmm jakie masz na myśli - owulacyjne? czy jakie?

Gość lukredja ..
niedawno zakupiłam ... i albo nie miałam owulacji, albo przegapiłam moment ... :(

Gość lukredja ..
więc trudno jeszcze mi cokolwiek sądzić, choć podobno koleżance udało się właśnie dzięki nim .. :)

Ja stosowałam co cykl i wszystko bylo ok. Dodatkowo stosowałam objawowo termiczną.

koszt zależy od tego gdzie kupujesz i jakiej firmy - od dwóch do kilkudziesięciu zł za 1 sztukę.testujesz raz dziennie o stałej porze, nie z pierwszego moczu. I tyle

Gość lukredja ..
najtańsze na allegro są już od 1,5 za sztukę ... a stosuje się właściwie tak samo jak testy ciążowe ...

Gość lukredja ..
też nie jestem nastawiona tak całkowicie na ciążę, ale czas trzeba brać pod uwagę ... Mąż bardzo by chciał ... a ja daje się przekonać :P :)

Gość lukredja ..
no właśnie ... tylko obawiam się problemów ... sporo moich znajomych ma problemy... w dodatku u męża wyniki nie najlepiej ... ale ja na razie się nie zamartwiam ... wszyscy czekają na mała kudłatkę czarną (jak mama)... a wróżą mi synka ... trudno, byle byłoby .. i zdrowe :)

Gość jak to testy na plodnosc
takie co powiedza z grubsza czy jestem plodna czy nie?? O, to dobre! Bo moj mezczyzna planuje przyszlosc ze mna, a jakby sie okazalo ze jestem bezplodna to nie mialoby sensu ;) Ile to kosztuje? :)

Gość jak to testy na plodnosc
juz wiem ile... 1,50 :D Podoba mi sie cena :D

kilka moich koleżanek poroniło ostatnio....buuuu...ale ja się też nie martwię jeszcze ,choć może powinnam bo 30 minęła...

Gość lukredja ..
ja też już niedługo 30 ... Ale na pocieszenie powiem, że koleżanka miała 32 jak zaszła .. po krótkim leczeniu i ma ślicznego synka ... niedługo będzie miał roczek...