Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanko o wagę w ciąży................

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny jestem teraz w 18-tym tygodniu ciąży (czyli na poczatku 5-tego miesiaca) i zastanawiam sie ile powinnam juz przytyc?? nie mialam zadnych wymiotow i mdlosci, czuje sie swietnie, jem ilosciowo tak samo jak dotychczas (tyle ze zdrowiej:) ) i praktycznie co miesiac mam kilo wiecej.. Czy to normalne? Dodam jeszcze ze nigdy nie tylam, zawsze mialam taka sama wage 57kg przy wzroscie 172

Gość gość
boskie:):) mam wzorcowo :) skad ty taką fajna stronke wyczailas??

Gość gość
nie wzorcowo.. optymalnie :) hehe ale to fakt ważę dokladnie 61,5:)

wpisalam w wyszukiwarke waga w ciąży :D ja tez mam idealnie :D

Gość gość
ta druga mi nie wchodzi..

Gość tatankA*.*
Każda kobietka przechodzi przez ciążę inaczej. Ja np jestem w 21 tyg ciąży i jak do tej pory przytyłam raptem 2 kilo, a moja bratowa w 21 tygodniu miała dodatkowych kilogramów 15 ;)

Gość gość
mini55---> takie to proste:) prawda:) hehe nie wpadlam na to:) tatankA---> wiem ale to jakostak milejjak znajdziesz kogos kto przechodzi tak jak ty:)

musisz po 1 skasowac pauze- nie wiem czemu sie pojawia

Gość tatankA*.*
ainom_ co racja to racja, w kilka osób zawsze raźniej ;) ja chyba zacznę szukać kogoś o wadze w 21 tyg - 54 kilo ;) pozdrawiam

Gość gość
juz mi weszlo:) tatanka--->szukaj szukaj:) szukajcie az znajdziecie.. :)

Gość pod nosze
up up up

mi wychodzi ze powinnam wazyć 16tyd waga 54.20 i waze tyle a moja rodzina najeżdża na mnie ze powinnam wiecej jesc i wogole. bo dziecka nie donosze a to bedzie chore itp

April nie sluchaj rodziny - słuchaj lekarza. Ja przez pierwsze cztery miesiace przytylam 1 kg a potem waga ruszyla z kopyta :D Na poczatku sie martwilam ze nic nie tyje ale lekarka mnie uspokajala ze na poczatku nie musze nic przytyc. I teraz wyrównalam wage i waze optymalnie do mojego tygodnia i wzrostu :) Nie daj sie utuczyc rodzince bo bedziesz pod koniec miec problemy z kregoslupem , stawami itp pozdrawiam

April nie sluchaj tego co mowia w rodzinie, ja mam szwagierki ktora waza o wiele mniej niz Ty i jakos donosily ciaze bez problemow :) dla mnie to jakies glupie gadanie przeciez 52 kg to nie jest az tak malo, no chyba ze ma sie 180 cm wzrostu ;)

Gość gość
nie ma nic gorszego jak ktos Cie poucza, jedz mniej jedz wiecej.... no chyba ze jak juz ktos baaaaardzo przytyje to rozumiem ze trzeba go doprowadzic do porzadku:)