Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochanka Twojego Męża

Zakochałam się w Twoim mężu

Polecane posty

Gość Żonna Mojego Męża
KOchanko Mego Męża -Bierz go!!!nawet nie wiem po co pytasz...

myszka, ona tego nie zrozumie:) pozdrawiam serdecznie te co odbiaja i te co odbily... zalosc chwalic sie tym :o

Gość 30...stka
Może więcej konkretów..bo nie wiadomo o czyjego męża chodzi

Gość ciekawa jestemmmmmmm
kochanko czy to samo mowisz ich dzieciom ,ze zabierasz im ojca i niszczysz rodzine...

Gość 30...stka
Ponawiam pytanie

Gość mam nadzieje ze moj maz
nie trafi na taka dziwke :o

Gość kurwaoko
nastepna kurwa

Zawsze mnie zastanawia jak niedowartosciowane musza byc te kochanki ktore sie tu na forum wychwalaja :D Ludzie, szczerze.... to jest obciach... a Wy sie tym szczycicie... to tak jakby sie szczycic ze sie zdobylo papierek po cukierku ...

Gość TTEEHH
kochanko, jesli to prawda co piszesz to zalosna jestes. naprawde musisz byc nieszczesliwa kurwa!

Gość 30...stka
Imię nazwisko miasto :-p

Gość mrozynka
Kolejna desperatka ktora nie potrafila znalesc se faceta dla siebie wiec poluje na faceta juz zajetego. Kochanka meza my mierzymy ciebie twoja miarka. Jestes dziwka i tyle.

Gość kurwaoko
żałosne śćierwo...i tak te szmate zostawi , podedcze ty łek ... nie dowartosciowana prawniczka ....

Gość 30...stka
Łeee W-wa a już miałam nadzieję że go sobie wezmiesz:-P

Gość werkaaaaa22
szmacicho i tyle.zycze tym wszystkim tanim kurwa aby za jakis czas zostaly kopniete w dupska przez tych idealow-a najlepiej juz po slubie jak beda mialy dzieci-zobaczycie szmaty co wtedy czuja te dzieci i zony na wlasnej skorze-pieprzone dupodajki

Gość mrozynka
Najsmieszniejsze jest to ze takim kochankom wydaje sie ze sa jakies wyjatkowe podczas gdy to po prostu skonczone desperatki. Tacy znudzeni mezusie wiedza dobrze ze takie pojda z byle kim byle tylko poczuc w sobie meskie cialo wiec dlatego slodza im tak by moc zaciagnac je do lozka. I podczas gdy dla nich to tylko spuszczenie sie, bo zona nie moze, to one juz sobie wyobrazaja ze to jakas wielka milosc.

Gość werkaaaaa22
nie szmato-nie mam mezulka ale moj facet na taka kurwe jak ty nawet by nie splunal.

Gość sennna
to może ja swojego męża podrzucę - mam na zbyciu :D ale dla starszych pań - lat 47 wysoki , szczupły, przystojny Czwa - Ryszard

Gość pati1986
nie ocenia sie ludi po tym w jakie zwiazki sie wplatuja bo zycie sie naprawde roznie uklada, i nie potrzeba wyzwisk od kurew i dziwek bo prawda jest taka ze wieszkosc kobiet byla lub bedzie kochanka przynajmniej raz w zyciu... wiec przestan warczec i tyle... jak sie w zwiazku nie uklada to sie go konczy i szuka nowego taka jest zasada... dzieci sa przez 10 lat potem sa natolatkami i maja rodzicow w dupie, byle by nie przeszkodzili isc na impreze i jak sie nie zaryzykije zostaje sie samemu z nikochana osoba do konca zycia wiec lepiej ryzyowac i byc szczesliwym. a jak ktorejs ktora wyzywa od kurez zal dupe sciska bo jeje mezulek rogi doprawia to trzeba pomyslec troche, bo w zwiazku nie jest tak ze jedna osoba daje a druga bierze, zwiazek musza perzez lata pielegnowac obydwie strony bo inaczej milosc umrze smiercia naturalna tyle na ten temat

pati iTy mówisz,że jestes prawnikiem????Jakos nie chce mi sie w to wierzyć:P

Gość patniu
A tam Kochanka,pieprzy głupotyy..i tyle:) Gdyby Ją kochał(jesli wogóle istnieje)to powiedziałby sam to żonie,rozwiódłby się i moglibyscie sobie gruchac jak gołąbeczki:D

rozwodzi sie nie martw sie :) nie chciał tylko żonki wkurzac kochanka ale teraz to juz bez znaczena skoro ona tak go sie trzyma trzeba będzie jej to powiedziec prosto w oczy moze zrozumie :P

Gość pati1986
ja nie jestem kochanka twojego meża :p hehe ja juz jestem po slubie z moim ukochanym :p i wiem ze rzeba walczyc

Gość najlepszy tekst
ej kochanka chwalisz sie czy żalisz bo nie wiem??