Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochanka Twojego Męża

Zakochałam się w Twoim mężu

Polecane posty

Gość do tej drugiej...
a jestes pewna, ze zona jest na kafe czy jej wszedzie szukasz:-P?

Gość bez pzresady
jestescie po prostu zalosne, mam nadzieje, ze przyanjmniej sie troche lepiej czujecie, mzoe jakas terapia wstrzasowa...

Gość Żona twojego Kochanka
bierz go chocby dziś, od dawna marzę o tym żeby się go pozbyć ale on się kurczowo trzyma mojej spódnicy...liczę na ciebie.

Gość pitu pitu x 2
mojego też sobie weź kochanko, please. Aha ....uwaga! zmuszę go do płacenia alimentów. Ale jak weźmiesz tego chama szybko, to nawet z tych alimentów zrezygnuje, a nawet dopłace , tylko zabierz go na zawsze!

Gość wreszcie
hip hip, hurra!! Bierz go, natychmiast!!! P.S. mam nadzieję, że piszesz o moim.

Gość bierz tak jak stoi

Gość bierz
tylko zdziećmi.Ja będę płacić alimenty.Wyjadę za granicę. Zarobię forsę.Może kogoś ciekawego poznam i życie sobie ułożę. Odpowiada Tobie to?

heh tylko tak piszecie a prawda jest taka ze nawet tego znienawidzonego męża nieroba zapuszczonego kazda z was bedzie trzymac na siłe i nie odpusci :P czyzby wstyd bylo zostac rozwódką?? o cholera bo co powiedza sąsiedzi a rodzina :O wymienil ja na lepszy model buhahahahahaha :P

Gość do tej drugiej...
takiego faceta koplabym w dupe, kto by chcial byc z takim oblesnym dupkiem:-P, a co jest w tym wstydliwego, to facet ma sie czegos wstydzic!!!

Gość egma77km
odwal sie to mojego szmato ruszylas wiedzialam ze istniejesz czulam to!!!! obys zdechla

Gość egma77km
pizdo czemu mojego rozbijasz nam rodzine! wstretna jestes nie zycze sobie zebys jeszcze raz sie z nim pieprzyla bo jak ty sei ozenisz ciekawe czy bedzie ci do do smiechu jak jakas fajna kobietka ukradniue ci meza nie zastanowilas sie nad tym? bezczelnba kobieto

Gość majka1744
zdziro ukradlas mi faceta! nie bo mojego wziela ja to wiem czuje to normalnie przez mocz! oj suko nie podupisz sie z nim wiecej zalatwie to

Gość była żona fiuta
Dobrze, że takie głupie jak Ty są na tym świecie! Wywaliłam gnoja z domu (prezent dla Ciebie), zabrałam nowy dom i połowę firmy. Acha, jeszcze wysokie alimenty na syna. A co Ty dostałaś? Poniżanie, prześmiewanie, ciągłe radzenie sobie samej, rozwalony odbyt i zdradę na każdej dłuższej trasie; może HIV? Gratuluję serdecznie i jeszcze raz dziękuję oraz życzę szczęścia :)

Gość amina87418
jak mozesz byc taka bezczelna co ty wyprawiasz rozumiem milosci nie da sie powstrzymac ale zeby od razu zwracac sie do kochanki w internecie boze przeciez tu jest cala polska pewnie kazda kobieta mysli a dobrze ze to nie ja jestem jego zona a jedna nia moze jest a nie wie o tym kiepski zart wez do niej napisz esa a nie rob scen

gratuluje Ci męża fiuta :P pewnie dzięki tobie sie taki stał :O to przykre co kobiety czasami robią ze swoimi mężami :( a pozniej płaczą... Fajnie ze ty sie pozbyłas swojego kłopotu tyle tylko ze przy takiej kobiecie jak ty każdy facet wczesniej czy pozniej stanie sie fiutem :P

Gość LANDRYNKA18Pb
wiesz co chyba nie dojrzalas ! wysil sie i pomysl wedlug mnie to co cie spotkalo to kompletne dno ja sie zakochalam raz w facecie co mial zone i dzieci teraz siedzi za alimenty zona go zostawila bo wiedziala ze ja zdradza a dzieci patrza na m,nie z nienawiscia to mnie boli! a on ma do mnie pretensje ze to moja wina hehe bedziesz miala tak samo moze gorzej ale ja przynajmiej mam faceta i nie interesuja mnie juz zajeci a juz tymbardziej zonaci

Gość bierz
Kochanko nie odpowiedziałaś czy chcesz go z dziećmi. Przecież wiesz ,że samotnej matce jest trudno wychować dzieci. Nie wiem czy jakiś facet poleci na mnie z dziećmi. Kochaneczko to nie o to chodzi.ze wstyd przed ludzmi,tylko o to ,że ciężko zmagać się zcodziennością. Nara

Przy Tobie sie nie stanie fiutem przy tobie zdziro każdu facet JUŻ JEST fiutem....

Gość szczera do bólu787
mnie by bylo glupio pisac o tym na forum wez dziewczyno sie spamietaj gdyby naprawde cie kochal to nie jest z zona a ze ma z nia dzieci i jesli je bardzo kocha to cie zostawi jak tylko ona sie zorientuje jaki z niego typ zwali to na ciebie i bedziesz cierpiala nalezy ci sie bo to tez twoja wina bazwstydnico!

Gość a_dusia
szkoda kochanko, że z własnymi sobie nie radzisz :O

Gość zolza818
ja tego za chiny nie kumam co ty myslisz ze muz alezy no pewnie juz mu ta zona odda dzieci

Gość siwo2190
wal krzysztofa albo jak mu temu zonatemu z dziecmi bylo bo nie pamioetam ja ci oddaje mojego przynajmiej nie mamy dzieci! jestes p#p#ierdolona albo sie boisz ze zostaniesz stara panna jest tylu samotnych przystojniakow a ty sie akurat na zajetego zlapalas w dodatku dzieciatego! wiesz co ja bym na miejscu tej kochanki tego mezulka zabila a po nim ciebie

Gość kalin4678337
wszyscy cie tu rania a ja cie podziwiam wrecz ubustwiam napisz mi jaka to przyjemnosc kochac sie z zonatym ktory jak przychodzi do domu pieprzy sie z zona? o boze dwie naraz ale sie ma koles fajnie zazdroszcze mu

Gość emka53636
jestem zbyt wrazliwa zeby czytac cos takiego wez dziewczyno sie opamietaj bo to co ty robisz jest okropne ten facet tez ma paranoje co wy wyprawiacie moj ojciec zdradza moja matke wiem skim ale tej baby nienawidze w zyciu bym z nia nie mieszkala nigdy!