Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielki problem z tesciowa

wielki problem z tesciowa, POMOZCIE!!!

Polecane posty

Gość las venges
no to bedziecie podawać marokańskie drinki :( oby!

Gość przystojny chociaż
ten wybranek?

ja juz myslalam o intercyzie. mama chce bym z nim pogadala, mam wyksztalcenie w tym kierunku i specjalizuje sie w kulturze arabskiej wiec wiem czego mozna sie spodziewac. chce jemu osobiscie powiedziec, ze mama jest gola i wesola bo wszystko jest przepisane na nas. co myslicie, moge wywalic z takim tekstem? moze odechce mu sie slubu?

nie wiem czy przystojny, a jakie to ma znaczenie.? z tymi dlugami to dobry pomysl ale nie chce tez ranic mamy.. ona sie zakochala, twierdzi, ze to jej mezczyzna, ze go kocha. KOCHA, rozumiecie????? faceta z czata, ktorego na oczy nie widziala!

Gość przystojny chociaż
jak najbardziej i dodaj też, że miała 7 meżów, z czego tylko jeden jeszcze żyje, od każdego odziedziczyła majątek, który od razu przepisała na syna

naprawde nie wiem co robic.. dzis rozmawialam z mama. powiedziala, ze chcialby abym go przetestowala i osobiscie przekonala sie jaki on jest cudowny, zakochany i dobry.. mam z nim pogadac na skypie. moze rzeczywiscie powiem mu o tych dlugach, intercyzie itd, a mamie wyjasnie, ze to jest moj test na niego.

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
no jak tak bardzo panikujecie i koniecznie chcecie coś z tym zrobić to stwórzcie sobie konto na czacie gdzie będziecie udawać bogatą wdówkę w wieku lat np 48 (albo jeśli macie jakąś zaufana kobietkę w tym wieku to ja poproście żeby to zrobiła) i sprawdźcie miłość i wierność tego faceta

o tym nie pomyslalam... chyba juz czas zaczac dzialac. pogadam o tym z mezem. dzieki za podpowiedz!!! caluski

Gość yhmmm
powyzsze gwiazdeczki dobrze mówią:D świetny pomysł

Gość oto dowód na to
że rozum nie idzie w parze z wiekiem :)

Gość oto dowód na to
taa myślicie, że taki marokański lowelas jest idiotą? Jeżeli to oszust, to nie bądźcie naiwne, nie złapie przynęty :P

no to co robic??? nic mi nie przychodzi do glowy. a tesciowa zawsze byla zrownowazona i powazna osoba, lubi zarty, ale na poziomie. wiecie o co mi chodzi. a tu taki numer, z nog nas zwalilo

Gość yhmmm
złapie przynętę jak każdy inny facet, tylko trzeba rozegrać to dyplomatycznie, ale autorka poradzi sobie

Gość oto dowód na to
musiałabyś udać jakąś zdesperowaną babę z Budapesztu albo Kamczatki :P

wybacznie, moze mowie chaotycznie a teksty przepelniaja emocje, ale taka wiadomosc chyba kazdego przyprawilby o zawrot glowy. dzieki, ze mi pomagacie. chyba sama sie podszyje za jakas mamuske co szuka milosci w maroko :) co innego pozostaje? czasu coraz mniej.. a ja potrzebuje dowodu by mamie otworzyc oczy!

maz zaraz wroci z pracy, ja gotuje obiad, z tych emocji to nawet nie wiem czy cos z tego obiadu bedzie. te emocje przyszly po rozmowie (dzisiejszej) z mama. wczesniej byl szok i niedowierzanie

Gość yhmmm
Nie wspieraj się na nikm, tylko działaj sama, co najwyżej pogadaj z mężem. Coś czuję, że teściowa będzi Ci wdzięczna dożywotnio:D

Gość życzę powodzenia
choć nie sądzę, żeby to sie udało :P Tacy cwaniacy działają ostrożnie i u nich kolejka ofiar obowiązuje :)

Gość po ccco
autorko jestes fajna dziewczyna mysle, ze przede wszytskim pogadaj z tesciowa szczerze do bolu jesli to tak otwarta osoba to to podstawa powiedz jej ze moze to byc nie jedna osoba a agencja zatrudniajaca specjalistow od flirtu, ktora werbuje kobiety do seksu za pieniadze wytulumacz ze tacy ludzie maja opracowane techniki psychologiczne ze malo ktora kobieta zweszy podstepzeby twoja tesciowa mogla wyjsc z twarzawytlumacz jej ze to nie ona jest glupia tylko przestepcy przebiegli moze poszperaj w sieci i wyszukaj artykuly podszyj sie pod kobiete szukajaca milosci dasz sobie rade

mowicie serio? nie straszcie mnie.. sadzicie, ze to oszust matrymonialny? napisalam smsa maie dzis, ze nie watpie, ze jest dobrym czlowiekiem (nie chce ranic jej uczuc) ale moim zdaniem jest zbyt stary by nie miec zony i zbyt mlody by zakochac sie w kobieie w jej wieku. prosilam by byla ostrozniejsza w tej relacji. zapytalam tez czy ma pewnosc czy bedzie jedyna zona bo moze sie okazac, ze wedle prawa koranicznego tamten ma juz ze oficjalne 2 zonki na utrzymaniu a mamy potrzebuje jako sponsora..

Gość yeez
Przede wszystkim to nie twój problem i emocjonujesz się niepotrzebnie. Twoja teściowa to dorosła kobieta, która może ze swoim życiem i pieniędzmi robić - co chce. Prosiła cię o radę ??? że się tak gorączkujesz i wtrącasz. Kim ty jesteś żeby oceniac że facet 36 letni nie jest dla niej.Weź się za swoje życie i swoje małżeństwo a nie za życie teściowej. CO BOICIE SIĘ ŻE COŚ STRACICIE Z JEJ KASY ??? To jej sprawa co z nią zrobi.Ty nie jesteś troskliwa tylko wścibska , oceniająca i przewrażliwiona .nie masz doczynienia z małą dziewczynką to wstrętne i chore

Gość po ccco
a takze moze sie okazac ze twoja tesciowa podpisze cos innego niz akt slubu zaobserwujcie jej zachowanie, czy przypadkiem nie likwiduje kont i tym odobnych posuniec ona juz jest zmanipulowana - tak pozno wam powiedziala

no i z tego wszystkiego robie bledy ortograficzne, przepraszam!!! po ccco - dziekuje!

W SŁONECZNYM SŁOŃCU CASABLANKI..... KIEDY UJŻAŁEM JĄ PIERWSZY RAZ......:D:D:D:D:D:D

Gość taa yezz ciekawe
czy byłabyś taka tolerancyjna, gdyby twojej matce tak odbiło :P

Gość yhmmm
yeez, nie zrozumiałes/aś autorki. Ona robi to w trosce o teściową, bo czy zawsze chodzi o kasę? A jeśli nawet, to chyba lepiej dać synowi i synowej niż stracić.

yeeez - mylisz sie oceniajac mnie!!! mnie na jej pieniadzach nie zalezy, z mezem mam intercyze, ja mam swoja prace a jej zycie nigdy mnie nie interesowalo. az do zeszlego tygodnia!!! nie jestem ani wscibska ani egoistyczna, chyba mylisz pojecia interpretujac moje intencje. a moje emocje wynikaja z tego, ze ja znam moja tesciowa i wiem jaka jest kobieta, chce chronic ja przed nieszczesciem poki jeszcze moge! przy niej nie okazuje emocji, naprawde!

Gość yeez
ale wy wiecie lepiej że jej odbiło. a nawet jeśli to nie wasza sprawa