zygzakowata 0 Napisano Luty 8, 2008 Po luteinie dostałam bardzo mocną miesiaczkę. Leje sie ze mnie jak z cebra. Zaczynam się niepokoić...Boję sie że stracę za dużo krwi. Co robić?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Luty 8, 2008 Jeśli musisz zmieniać podpaskę częściej niż co godzinę - jedź na pogotowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja przez pierwsze dwa dni to Napisano Luty 8, 2008 wlasnie zmieniam podpaske co godzine... Ale zawsze mialam tak ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lalelka28 0 Napisano Luty 8, 2008 ja mialam tez taki krwotok i lalo sie ze mnie , ale jakos dziwnie lepiej sie czulam po tym, pojechalam na pogotiwe i poloznik przepisal mi cykloklamine na zatrzymanie krowotoku, dlatego zawsze woze te tabletki ze soba pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lalelka28 0 Napisano Luty 8, 2008 prawdopodobnie luteian rozpulchnila miesnie i dlatego leje sie , ale jedz na ostry dyzur na pogotowie lub do szpitala, tam lekarz przepisze ci tabletki na zatrzymanie krwotoku nie martw sie nastepny okres przyjdzie normalnie i powinien byc normlany..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juz tyle razy o tym pisalam Napisano Luty 8, 2008 poszukaj w wyszukiwarce bo mi sie nie chce znowu produkowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach