Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

avenuska

co nosicie w torebce???

Polecane posty

Ja właśnie przegrzebałam swoją i...: -aparat cyfrowy -ładowarka do telefonu -notatki z wykładów/70 stron/ -pomadka ochronna nivea -krem nivea -krem do rąk -pilniczek do paznokci -2 flakony perfum -indeks z uczelni -grafik z pracy - notes -zdjęcie moje i mojego z imprezy -chusteczki -podręczna kosmetyczka, a w niej- puder, pedzel, lusterko, 2 błyszczyki, kredka do oczu, próbka perfum, płatki żelowe, gdyby mnie buty obcierały -portfel -telefon -klucze Nie wiedziałam, ze tego jest AŻ tyle... jak jest z wami? Też dźwigacie ze sobą taki pokaźny bagaż...?

hehehhe..... :) pozdrawiam cię cieplutko i życzę więcej uśmiechu na swojej pięknej buzi! Pamiętaj- myśl pozytywnie, a wszystko będzie ok,

* telefon * portfel * pomadka ochronna * puder w kamieniu * róż * tusz do rzęs * notes * tampony * chusteczki nawilżone To podstawowy skład mojej torebki bez którego ani rusz:P:P:P

chyba tylko ja mam taki burdel w torebce, od zawsze lubiłam duże torebki, a właściwe torbiszony... teraz już wiem czemu

kiedyś słyszałam dowcip o zawartości damskich torebek, nie mogę go sobie przypomnieć hhmmm....

To samo, a dodatkowo np. prześwietlenie zęba, wyniki ostatnich badań, zestaw długopisów i ołówków, dokumenty wszelkiej maści i zaczynam się zastanawiać, czy nie czas zamienić torebkę na wór....

Gość ghjkm
ten temat byl kilkanascie razy

przepraszam, jeżeli uraziłam, nie przeszperałam przeglądarki. Nie wiedziałam.

Gość Żona modna
A to mój zestawik: - spawarka, - defibrylator, - podnośnik hydrauliczny, - lutownica, - wąż ogrodowy, - filiżanka i spodeczek, - płyn do naczyń, - pudełko rękawiczek lateksowych, - zasilacz do laptopa, - zestaw kluczy nasadowych, - mini - szlifierka, - toner do drukarki laserowej. Trochę to waży, ale na szczęście mam tragarza, który dźwiga to za mnie :classic_cool:

Gość erizo
zestaw stały: Klucze, telefon, słuchawki do telefonu, książkę,portfel, podręczny "zestaw pisarski" (-2-wa pióra wieczne- M i B:), ołówek, kilka kolorowych cienkopisów- ok 6 szt), kalendarzyk, dokumenty (dowód, legitymacje, karty do biblioteki etc.) kosmetyczka (podkład, puder w kamieniu,tusz, balsam do ust, krem do rąk, pilniczek), rajstopy, stopki (nakładane zamiast kapci u osób, które upierają się, że w ich domu gość musi! nałożyć kapcie), chusteczki, zapalniczkę (:)chociaż nie palę- ..mhh ale różne rzeczy bywają przydatne), scyzoryk,rękawiczki jednorazowe (takie małe skrzywienie zawodowe :), kilka razy okazały się przydatne a nawet niezbędne); okresowo różne inne "przydasie" : ładowarka do telefonu, żel do włosów, aparat... czasem drugie tyle się nabiera jak w "zestawie podstawowym"

eee.... to nie tylko ja jestem taka pokręcona, żeby dźwiagać tyle rzeczy :)

To ja i tak nie jestem az taka torebkowa balaganiara jak myslalam: -telefon -portfel -dokumenty(dowod,karta,legitka etc) -3 szminki do ust -błyszczyk -balsam do ust -grzebien -klucze -batonik -indeks -lusterko -papierki -różaniec ehhehe i tak mało a co do tych dowcipow i roznych gadek o torebce damskiej,to mialam haslo w krzyzówce"w damskiej torebce...BAłAGAN":p:p

Gość kikikikolol
-telefon -2 portfele -pomatka -dlugopis -zeszyt -podpaski -tampony -chusteczki higieniczne -milet miesieczny -identyfikator -sniadanie -kapcie szpitalne -książeczke zdrowia -lusterko i to nie wszystko:(

Gość sędzia kalooszzzz
pomatka:D

u mnie tez nie wszystko:? nosze poza tym dlugipisy,zawsze ze 2,3 chusteczki chusteczki nawilzone tampony w pudeleczku RANY ILE TEGO JEST!

Gość fgffgfgfgfgf
w torbie nosze jądra

Gość biedna marysia 11
ja nosze puderniczke i portponetkę

Gość tlizdaaa
a ja noszę bejzbola

dobrze, że teraz panuje moda na duże torby. mam w czym wybierać :)

- 2 telefony - patyczki do uszu - tabletki - chusteczki nawilżające - kosmetyczka - parasolka - portfel - krem do rąk - klucze - dokumenty - długopis - kalendarzyk - chusteczki - gumy do zucia - tik-taki - Cholinex - tampony - wkładki - stara recepta - i notatke od lekarza - grzebień

Wyjmuje :P telefon tampony tabletki anty klucze perfumy pomadka ochronna błyszczyk lakier do paznokci ( ?????????? ) mały lakier do włosów i grzebyczek do tapirowania :P długopis + ołówek portfel mala kosmetyczka ( kredka, tusz, róż, pilniczek, penseta, mala paletka cieni do powiek) lusterko i puder kilka zużytych biletów .... to tyle :O

w sumie dźwiamy podobne rzeczy, za wyjątkiem Żony modnej, której dźwiga jej ciężar tragarz :p

-telefon -2 portfele -pomadka -dlugopis -zeszyt -podpaski -tampony -chusteczki higieniczne -milet miesieczny -identyfikator -sniadanie -kapcie szpitalne -książeczke zdrowia -lusterko -klucze -tic-tac -wsówki do włosów -spinke do włosów -rękawiczki -jakies śmieci