Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euzebiaa

ezoteryczna jestes tutaj?

Polecane posty

Gość euzebiaa

Gość euzebiaa
bo jakieś ciemnoty wciskasz,prosiłam na maila byś mi napisała o moim zmarłym ojcu i co -gowno,nic konkretnie,wrózba za kazdym razem inna ,wielu dziewczynom nie odpisałaś na ich maila,Ty chyba ściemniasz i wykorzystujesz już i tak zyciem sfrustrowanych ludzi:o

ona wyłudza maile i sprzedaje je agencjom reklamowym, jak zreszta wszystkie laski co tu niby wróżą

Przepraszam, ale nie pamiętam niczego na temat żadnych zmarłych..Jak mogłabym wróżyć komuś kto nie żyje ? ;) Poza tym robie ludziom przysługe za darmo i nie zobowiązałam się nigdzie na papierku, że każdemu odpowiem :D Widze, że masz do mnie jakiś straszny żal... Zadziwiające.

Gość brzydkie ale prawdziwe
sama tu "wróżyłam" przez poł roku, średniomiesięcznie ze sprzedaży adresów mailowych miałam ok 400-600 zł ale potem dostałam dobrą pracę i już mi się nie chciało

brzydkie ale prawdziwe Żal mi Cię :) A adresy mailowe to ja sobie moge sama stworzyć. Poza tym... Zauważyłaś, że każda z nas wróżek, które starają się wam pomóc, dając z siebie wszystko woli odpowiadać tu, na kafe? Zastanów się, bo chyba inteligencją nie grzeszysz :]

Gość euzebiaa
witaj,to ja prawdziwa...

Gość euzebiaa
musialam odejsc od kompa, mam jutro egzamin, i nic nie umiem... prosze zajrzyj w karty czy bedzie szansa na sciaganie...plis

Gość euzebiaa
wiem, ze takie sciaganie nie jest fair, ale niestety w najblizszym czasie nie mialam sprzyjajacych warunkow ku nauce.

Gość euzebiaa
podszyw [ten u góry] sciemniasz ludziom,masz kontakty ze zmarłymi i miałas napisac o moim ojcu,obiecanki cacanki-wszystko to jeden wielki kit

Gość euzebiaa
i co nazywasz obelgą ? To ,że napisałam ,że oszukujesz.Skoro rozmawiasz ze zmarłymi to czemu nie napisałas nic konkretnego tylko jakies tam banialuki? 2 razy wrózyłas mi w tej samej sprawie i 2 razy dałas zupełnie różną odpowiedz. Nie dajcie się nabierać,to szarlatan

euzebiaa :D Na egzamin wyszła Ci karta "kreatywności" więc to raczej świadczy o tym, że ściąganie prawdopodobnie Ci wyjdzie ;) Wszystko będzie dobrze... Tak mówią karty.

euzebiaa 2 razy pytasz się kart o to samo i dziwisz się? Radze abyś się troche poduczyła... Nie przychodzisz do mnie osobiscie więc czego wymagasz? Nigdzie nie dostałam prośby o rozmowe ze zmarłym ojcem... Więc to Ty tu wciskasz kit.

Gość euzebiaa
jaK NIE? mailem pisałam ! nie wykręcaj się bo to nieładnie odwraca ć kota ogonem,co na to Twoje duchy ? cya

Gość euzebiaa
ezoteryczna, to ja euzebia!!!! ta prawdziwa

Gość euzebiaa
podaj mi swoj gg na meila mikolla1@wp.pl podam ci imie wykladowcy,,, prosze i z gory dziekuje

:D Ta prawdziwa dostała odpowiedź ;) Samo to, że jakaś osoba podszywa się pod czyjś nick niexle o niej świadczy :D

Gość euzebiaa
jej jestem w szoku, jak mozna byc takim bezczelnym i jaja sobie robic. to do podszywajacych sie!

Gość euzebiaa
ezoteryczna, proszę jak mozesz... podaj mi swoj gg... podam ci dokladne dane wykladowcy i nazwe przedmiotu, to dla mnie wazne.dzieki

Gość czy mogę prosić Panią
o wróżbę? Za jakieś pół roku wychodzę za mąż i zaczynają ogarniać mnie wątpliwości czy to ten właściwy mężczyzna? On jest rozwodnikiem ja dobijam 30, poza tym mogę mieć problem z urodzeniem dziecka

euzebiaa Jak już pisałam... Włącz swoją kreatywność... Powinno być dobrze ;) A Ci podszywacze... No cóż, nudzi im się.

czy mogę prosić Panią Mój temat jest nieco niżej prosze się tam wpisać i jakieś dane też by się przydały. Pozdrawiam!!

Gość euzebiaa
nie potrzebujesz imienia? wolalabym miec wieksza pewnosc ok, dziekuję mam nadzieje ze mi sie uda cos sciagnac. buziaki dam ci znac jutro

Gość czy mogę prosić Panią
a ni można tutaj? 19.07.78

Gość euzebiaa
imie wykladowcy mirosław k.