Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZA CO BOZE1ZACO

JA PIER... JAK JA NA ZDJECIACH WYCHODZE!!! WIESZAM SIE! I JESZCZE TE WŁOSY!?!

Polecane posty

Gość ZA CO BOZE1ZACO

155 WZROST, UDA GRUBE, WŁOSY TAKIE : długie juz( skzoda mi scinac zapuszczam długo..) , na koncach kręcone, ciemny blond, a na górze zółte gówno jakby , i jeszcze proste ... jak to wyglada?!

nie wiemy jak to wygląda, musisz nam pokazać :o🖐️

Gość ZA CO BOZE1ZACO
CO BUHAHHAHA ? no co krwa?! no co? taaak kurwa ale forum :) pomoc ze hej tu. ja pierdole. moze jakies rady? pokazac napewno nie pokaze bo ja płacze z tych włosów prawie..

Gość zoperuj się brzydalu
:P pasztecie :P

Gość sędzia kalooszzzz
rozmowa na poziomie:O ty nie potrafisz dziewczyno wysławiać się bez używania tych wszystkich przerywników wiocha:O

Gość Aradia
poprostu pofarbuj na ładny brąz i tyle! i pobiegaj troszke,o co tu tyle krzyku??

Gość ert
a wyprostowac nie mozesz calych? albo zakrecic? popracuj troche nad nimi i bedzie lepiej :)

Gość zapytam tak....
Twoim problemem jest to jak wychodzisz na zdjęciach czy to ze masz brzydkie włosy ? no cóz...nie kazdy jest fotogeniczny, a nad ładną fryzurką niech popracuje dobry fryzjer, nałozyt kolorek nowy, wycieniuje, przystrzyże i bedzie git fryzura :classic_cool: o co tyle krzyku ? :O

pokaz foto...nie boj sie... ludzie na tym forum potrafili kiedys byc chamscy ale teraz juz nia....doradzimy ci cos

przeszkadzaja ci włosy - idź do fryzjera przeszkadzaja ci grube nogi - ćwicz przeszkadza ci niski wzrost - chodź w szpilkach jestes niefotogeniczna - nie rób sobie zdjec

Gość ZA CO BOZE1ZACO
JUTRO SIE obcinam tak : z tyłu krótsze, z przodu dłuższe , do ramion, wycieniowane, z grzywka nic nie robic. myslicie ze ladnie bedzie? zaczynam cwiczyc, od dzis biegac i abs 8min. napupe i nogi. Do wakacji, trzeba cos ze sobą zrobic,

Gość help HERRR
up up