Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosza

dedykacja na walentynce

Polecane posty

Gość rosza

tak jak w temacie... chce napisac jakąś zabawną dedykacje na kartce walentynkowej.... macie jakies pomysły??

Gość magdasmagda
sama powinnas cos wymysleć.... przeciez to dzien zakochanych.... napisz co czujesz

Gość radzioz
np. " chciałam cos napisać, ale słowa nie potrafią tego wyrazić." albo "Może czyny twojej dziewczyny zaraz po poranku przy swoim kochanku.... itd. no nie wiem chcałem pomoc ale raczej nic mi nie przychodzi do głowy

to ja coś też tu zaproponuję: najważniejsze czego człowiek w swoim życiu musi się nauczyć, to nauczyć się miłości, miłości do przyrody miłości do ludzi... miłości do wszystkiego co słabe i kruche... miłości do tego co jest tajemnicą... tylko w miłości człowiek może się stać człowiekiem... dziękuję Ci że jesteś i że z Tobą właśnie mogę się jej uczyć...krok po kroku...

oj ale to chyba nie jest śmieszne co napisałam... no to ja nie umiem nic śmiesznego napisać ;-)

ale to nie moje... nie pamiętam autora tych słów ale ja je uwielbiam i znam na pamięć...

a już pamiętam...to chyba we śnie mój aniołek stróż mi je powiedział :P:P:P 🌼

Gość radzioz
Czekam na Twój głosik słodki. Czekam też na Twoje stopki. Niecierpliwie się i jęczę. Gdzie Ty jesteś moje serce?

nie jem śniadania bo myślę o Tobie nie jem obiadu bo myślę o Tobie nie jem kolacji bo myślę o Tobie a w nocy spać nie mogę bo jestem głodna...:P ref. piosenki

....a gdyby nawet kochać Ciebie znaczyło umrzeć... to mogłabym tak umierać i umierać...wiele tysięcy razy...

Gość radzioz
Najdziwniejsze w miłości od pierwszego wejrzenia: że zdarza się ludziom, którzy widywali się codziennie od lat

Gość radzioz
Najdziwniejsze w miłości od pierwszego wejrzenia: że zdarza się ludziom, którzy widywali się codziennie od lat

Gość radzioz

gdybym miała powiedzieć jak bardzo Cię kocham i kim dla mnie jesteś i zawrzeć to tylko w jednym wyrazie... byłoby to słowo odpocznienie... odpocznienie bowiem to Ty, kiedy tulisz moje łzy... a Ty to moje istnienie... czyli moje odpocznienie... pokój poznam poprzez miłość Twą choć upadnę, nie będę martwić się gdyż schronienie znajdę w cieniu skrzydeł Twych...

Gość radzioz
Nie mogę uciec od Ciebie, Twoja twarz, W szybie każdego autobusu, Twoje dłonie w moich włosach nocą, Twój zapach w spokoju suchych ziół.

Gość radzioz
Gdy dotykam twoich ust moimi zapominam o wszystkich zmartwieniach i troskach. Gdy obejmuję cię czuję rytm twojego serca, które dyktuje rytm mojemu gdy oddalasz się chociaż na metr.. ..dostaję arytmii.

Gość gość
hej poznalam goscia i ciagle onim mysle probowalam wszystkiego aby sie z nim umowic i nic kurcze co mam zrobic czyba zakoczana