Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość energydrink

Do czego nigdy nie przyznacie się swojemu partnerowi / partnerce

Polecane posty

Gość obrzydliwe rzeczy panny wypisu

Nie przyznam się narzeczonej że kieyś na morzem zgwalciłem 15 letnią dziewczynę, sam mialem wtedy 17

Gość nie zalogowana
nie przyznam sie ze : * raz mu prawie sprawdzilam telefon (probowalam , on sie kapal , ale jakos zabraklo odwagi) * gdy sie umowilismy na 19 a on nie przyjechal i nie odbieral telefonow - nie przyznam sie ze pojechalam do niego pod blok i chcialam do niego wejsc (cale szczescie mial popsuty domofon ;) ) , przyjechal spozniony * nie przyznam sie ze mu nie ufam do konca... ale on o tym chyba wie... * boje sie ze ma kogos innego ... * mysle o tym zeby zadzwonic do faceta,z ktorym sie kiedys umawialam (do niczego miedzy nami nie doszlo) - w sumie to dziwne,bo bardzo kocham obecnego ... :O

Gość nie wybaczyłabym
bydlakowi co kiedyś kogoś zgwałcił

Gość łup łup łup

Gość Popelata
Nigdy nie przyznam się do tego, że czasami, gdy biorę prysznic robię również siusiu :) Nie przynam się, że czasami mam poważne wątpliwości czy go kocham, czy chcę z nim być. Nie przynam się, że gdy zaczynaliśmy ze sobą się spotykać byłam jeszcze szaleńczo zakochana w eks. Nie przynam się, że gdy on mnie zawiódł i nasze drogi się na chwilę rozeszły, a ja wdałam się w układ z kimś innym (o tym wie), to ciągle myślałam tylko o nim.

Nie przyznam się ,ze: nadal czasami myśle o ex.. i to czasem jak sie kochamy mój ex lepiej mi robił minetke nienawidze jego obleśnych białych butów

Gość smerfffetka
NIGDY nie przyznam się mojemu partnerowi, że 2 razy przespałam się z takim jednym kolesiem za kasę :o

Gość nie chcialbym miec laski co
spala z kims za kase, albo twierdzi, ze gorzej robie minete :(