Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam problem i 21 lat

Czy da sie TEGO pozbyc? zdjecie

Polecane posty

Mam 21 lat i taka zmarszczke od skrzydelka nosa do kacika ust. Z drugiej strony tez mam, ale o wiele plytsza, prawie jej nie widac chyba ze mam przesuszona skore. http://img155.imageshack.us/my.php?image=img009ko4.jpg Czy mozna sie jej pozbyc? Nawilzam skore, pije zielona herbate, co jeszcze moge zrobic?

Gość Eh nie przesadzaj
ło boze, ale masz problemy, takie rzeczy bedą Ci sie robic coraz częściej, to od śmiania sie, ja jak sie pośmieję dużo to mam jescze gorsze ;) To zmarszczki mimiczne ;)

Tylko ze jestem mloda i juz takie mam. Mam teraz taka obsesje i na uczelni, w autobsach patrze na inne dziewczyny i prawie wszystkie maja tam gladka skore bez takich zmarszczek :(

no ty sobuie chyba jaja kurwa robisz:ojakbys poszla z takla \"zmarszczka\" do usuneicia to by Cie chyba wysmali.....nie masz innych problemow:o

Gość sralimuchybedziewiosna
mozesz usunąć-nikt się nie będzie śmiał gdy wyłozysz 2000, sprawdzone przez znajomą-też miała ledwo po 20stce ;)

Mała dygresja na początek: Dzisiaj spotkałam koleżankę, której nie widziałam koło 2 lat. Wiem, ze często korzysta z solarium, pali papierosy i kiedyś często imprezowała. Jak ściągnęła kaptur to o mało nie krzyknęłam: Jejku Magda , ale Ty masz zmarszczki!!!! Po prostu bruzy na czole i pod oczami. Ja skończyłam opalanie w solarium już dawno, i walczę z moją cerą bo uważam, ze jest koszmarna i widzę pełno zmarszczek na niej. Szczególnie pod oczami. A Ona do mnie mowi: O jejku jaką Ty masz piekna cerę i buzię :) W szoku byłam. Czasem widzimy u siebie tylko złe strony i wszystko co brzydkie. Nie przyglądaj się tak bardzo bo oszalejesz. Kup sobie krem pod oczy i smaruj w okolicy ust te niby zmarszczki. Fajny lekki krem to np. Dermedic. Do bardziej wymagającej cery np. maseczka pod oczy i w okolice ust AA.

Nie mowie, ze chce sie poddac operacji. Zastanawiam sie jak dbac o skore. Nie chodze na solarium, w lecie nie leze plackiem na sloncu i stosuje filtry, nie pale, zdrowo sie odzywiam, pije zielona herbate, na codzien nie stosuje podkladow (ale puder tak). Staram sie uzywac kosmeykow bez chemii

Gość Nie no wymiekam
Pociesz sie ze ja mam 18 i juz mam takie mimiczne od smiania sie :P

Gość
kurde, każdy takie ma

ja w wieku 18 lat mam jeszcze większe zmarszczki w tym samym miejscu.. i też czasem jak jade np autobusem to przyglądam się dziweczynom i większośc ma takie ładne i gładki twarze ( nie licząc oczywiście tych po solarium w duuuuzych ilościach) .. też bym się chciała tego pozbyć i wbrew pozorom to jest problem , więc prosze się nie czepiać autorki ze jest wariatką

Ja tez sie duzo smieje. I nie piszcie mi ze kazdy takie ma, bo nawet moja mama lat 44 takich nie ma. Teraz to nie jest jeszcze dla mnie mega problemem, ale boje sie jak bede wygladala za 5, 10 lat... Wolalabym juz miec wieksze kurze lapki, bo te zmarszczki przy ustach nadaja twarzy brzydki wyraz. To sie nawet jakos nazywa "malpi pyszczek" i wystepuje najczesciej u palaczek, wiadomo czemu. Czytalam jeszcze w gazecie zeby rozmasowywac te zmarszczki, tzn. jezdzic palcem po zmarszczce od nosa w kierunku ust

Gość onka777
palisz? to jest od fajek, i raczej nie da sie tego pozbyc

Gość maja4
może masz suchą skórę,kup dobry krem nawilżający, może kolagen?

Gość
bzdura, każdy ma takie \"zmarszczki\". mniej lub bardziej widoczne, ale są naturalne

Gość młoda ale jak chcesz

Gość młoda ale jak chcesz
to idź na mikrodermabrazje i juz

Ja tam nic nie widzę. Patrzysz na inne dziewczyny i widzisz, że mają gładką skórę bez zmarszczek? Musiałabyś się przyjrzeć bliżej, zmyć z nich tapetę, to byś zobaczyła, że prawie każda ma taką cieniutką kreseczkę w okolicach ust. Ja mam 22 lata, zmarszczkę na czole, którą prawie każdy widzi i jakoś z tym żyję.:-)

No ja akurat takiej zmarszczki nie mam a mam grubo ponad 25 lat. Za to pod oczami by się znalazło pełno. Mogę Cię pocieszyć, ze moja koleżanka ma widoczne dwie zmarszczki (raczej bruzdy) w tym miejscu naokoło ust. Wygląda to bardzo brzydko. Są tak widoczne, że nie ważne czy się śmieje czy nie, ona i tak je ma. Mowila coś ostatnio o tym, ze mozna je wypełniać co w jej przypadku jest naprawdę uzasadnione. I wcale nie pali, taka jej uroda. TO tak jak ma dwie takie same aktor Paweł Wilczak, tak juz jest i juz.

Nie pale, tylko napisalam ze najczesciej wystepuje u palaczek. Boje sie ze z wiekiem beda coraz bardziej widoczne...

Gość No coż
No i dobrze się boisz ,bo będa i nie tylko w tym miejscu:)a jak powiekszysz skórę noworodka,to tez znajdziesz zmarszczki,nie powiekszaj tak bardzo,nikt tak blisko na Ciebie nie patrzy:D