Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zielona stonoga

Co na meza nerwua?

Polecane posty

Moj maz to dobry czlowiek ale nerwus, czasem jak cos sioe stanie co on sie tak denerwuje wrzeszczy mi di telfony kklnie czasem sie tego boje, nie wiem mam mu kupic walerin mite czy co?

Ja swojemu wtedy robię loda, zawsze pomaga.

Gość wałkiem w łeb
to go uspokoi :D

kurde nie da rady jest taki nerwowy jak sie zdenerwuje ze go trzesie mowi rzeczy za ktore mnie przeprasza bo powiedzial w zlosci jest strasznym nerwusem nie do opisania

Gość mam podobnie...
i tez nie wiem co wtedy by najlepiej zadzialalo

Podejdź, złap za jaja, jak się trzęsie już i tak to masz połowę roboty z głowy. )))

Gość to nie nerwus tylko choleryk
a na to nic nie poradzisz, chyba ze nauczy sie kontrolowac wybuchy :)

boze jego nerwy sa nie do opisa trzesie go rzuca czym popadnie mowi takie rzeczy ze az serce boli gdy sie uspokoi przeprasza i zwala to na nerwy i wiem ze to prawda, on bardzo sie wszystkim przejmuje stara sie wiem o tym lubi miec wszystko zaplanowane a gdy ten plan wymyka mu sie z pod kontroli wybucha ratunku jakies leki na uspokojenie pomaga?moge mu aplikowac potajemnie?

Nie poradzisz. Możesz jedynie spokojnie słuchać jego wrzasków wtedy. Przecież jak się wywrzeszczy, to mu mija, prawda? Ten typ tak ma. ;) Jesli sama nie chcesz przy tym tracić nerwów, to nie słuchaj, co on wtedy wywrzaskuje. Odgrodź się takim \"myślowym murem\". P S. nie kupuj drogich talerzy. ;)