Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do Polek

Czy Anglicy wedlug was sa przystojni?

Polecane posty

Gość do Polek

W większości przypadków nie, chociaz kto wie, gdyby byli troszkę bardziej zadbani może i lepiej by wyglądali. Ale też zdarzają się prawdziwe ciasteczka:). Jak w kazdym kraju:).

ja codziennie widuje w City setki jadnych i przystojnych. Bo sa zadbani. Kazdy zadbany mezczyzna jest zadbany.

:D:D:D Mialo byc, kazdy zadbany mezczyzna jest przystojny :D:D:D czas na kawe ;)

erw - nie zgodze sie z toba. zadbany mezczyzna moze sie podobac ze wzgledu na fakt ze jest zadbany ale to nie zrobi z niego przystojniaka. mam paru zadbanych kolegow ale do przystojniakow im daleko :)

Byłam w Anglii pół roku i rzeczywiście jedni byli fajni inni nie , tak samo jak w Polsce i pewnie każdym innym kraju . Poza tym tam było masa obcokrajowców:) Czasem na ulicy widziałam tylko obcokrajowców:)

best man 🖐️ wg mnie \"przystojnosc\" jest cecha ktora kazdy inaczej rozumie. Dla mnie chlopak nie musi byc ladny z twarzy, zeby byl przystojny. Liczy sie tez sylwetka, zadbanie, i styl. Ja na przyklad lubie typ anglika, takiego naughty public shool boy ;) ale, jak juz sie powiedzialo wyzej, w UK jest tez duzo ludzi innego pochodzenia i rasy. Czesto \"mieszanki\" rasowe sa bardzo przystojne ;)][=

czesto w pracy widze przystojnych Anglikow ..:) oczywiscie klientow, jestem kelnerka sporo sie naogladam hehe

ja tez widuje w City duzo przystojniakow :) anglikow i tych innej narodowosci, zgadzam sie z opinia, ze facet musi byc zadbany i sylwetka musi mi odpowiadac ;)

Gość oooooooooooooooooo
nie

Gość yardleyka
Nie, nie, nie! może ze 2 przystojnych widziałam....nasi Faceci to klasa sama w sobie...:) Nieeleganccy, Rudzi, grubi, bełkoczący...tak ich odbieram (na tę chwilę)...mam nadzieję, że kiedyś zmienię zdanie...:)

nasi faceci to klasa sama w sobie? hm....

Gość coz za finezyjny temat
jedni kuzwa tak, inni nie, co za debilne pytanie ??????????????? miejmy nadzieje, ze czesciej od polakow myja wlosy i nie nosza debilnych wasikow + glowa zgolona przy skorze :P

Wow, super pytanie ! Ogolnie KOCHAM Anglikow, i akcent brytyjski, mniam ! Podobaja mi sie Anglicy w klasycznym rudowlosym wydaniu z dlugim nosem (Ksiaze Karol), i te o ciemniejszej karnacji (Mr. Bean) Anglicy maja tradycje, kulture, bardzo selektywne poglady, ogolnie sa inteligentni, uczciwi, dbaja o rodzine. Anglicy byli najlepszymi kochankami w moim zyciu... Boszzz, jak ja tesknie za studenckimi czasami, kiedy jechalam do domu nocnym autobusem po hucznej imprezie u kumpla-Anglika, o 3-ej nad ranem, wypieszczona i wycalowana na max'a, cala w skowronkach, szczesliwa, jak nigdy dotad;) Ach, te milosne wspomnienia !

Gość popieram missukraina
spotkalam wielu Anglikow o jakich tu piszesz, maja maniery, potrafia sie zachowac, bardzo dbaja o swoja kobiete.Ten ich nawyk spedzania weekendow poza domem, restauracje, teatr, oni bardzo roznia sie od POlakow, porownujac przecietnego Polaka z Anglikiem- niebo a ziemia, nawet jesli wziac pod uwage styl ubierania sie, Polacy kochaja dresy i kurtki jeansowe., blee.

Gość graciela
Moim zdaniem Anglicy nie sa przystojni. Nie rozumiem jak kobity moga uwielbiac Beckhama, przeciez ani to piekne ani przystojne.

Oj bardzo przystojni, moze nie wszyscy, ale duuuuza wieszkosc i przede wszystkim sa bardzo zadbani :)

Gość yardleyka
Anglicy bardzo zadbani ha, ha, ha...może w Londynie?, bo koło mnie mieszkają sami niezadbani, też w dżinsach i dresach...

Gość they are chavs
ci w dresach to chavs !!!

Gość niema zbyt wielu przystojnych
Angoli czesto sa to blondyni z lekko rozowa cera czesto grubasy ale zdazaja sie tez ładni najczesciej to bruneci ub szatyni ale wielu ma tatuaze, kolczyki na twarzy a mi sie to nie podoba bo co jest ładnego w kolczyku na ustach czy w jezyku