kuchenka 0 Napisano Luty 8, 2008 Dziewczyny poradzcie mi cos. Ostatnio jestem na diecie \"wodnej\" i pije duzo heratek odchudzajacych (przeczyszczajacych) Czy to nie wpłynie na działanie tabletek antykoncepcyjnych? Obawiam sie ze ich skutecznosc zmaleje. Co prawda biore je na noc ale na ulotce pisze ze jesli biegunka wystapi po 12 godzinach od przyjecia tabletki to i tak trzeba przez tydzien uwazac. Co o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akzylamiki Napisano Luty 8, 2008 jest duzo na ten temat artykulow. owszem maleje wtedy skutecznosc tabletek anty. nawet dzis o tym w shape czytalam.. trzeba wtedy z prezerwatywa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gghy Napisano Luty 9, 2008 Kiedys pilam slim figure i ja odlozylam bo sie balam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulka20 0 Napisano Luty 9, 2008 ja rowniez ja czas diety odstawilam antykoncepcje pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hello.... Napisano Luty 9, 2008 A coz Ty za pigulki bierzesz??? skoro ona sie wchlania 3-4 godziny po? ja mialam kiedys biegunke jakos 3,5 godz. po , nie zabezpieczalam sie dodatkowo i konsultowalam z ginekologiem i powieedzial,ze spoko ... a w ulotce, tez pisze 3-4 po?wiec skad 12? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kuchenka 0 Napisano Luty 9, 2008 Biore Yasmin i w ulotce pisze tak: Jezeli wymioty wystapiły w ciagu 3 do 4 godzin po zazyciu tabletki nalezy, jaknajszybciej przyjac nowa tabletke. Jezeli minelo wiecej niz 12 godzin nalezy postepowac zgodnie z zaleceniami dotyczącymi pominięcie tabletki (czyli uwazac przez 7 dni) Mi sie to wydaje dosc dziwne bo przez 12 godzin to juz powinno sie wchłonac. Ja tabletek narazie nie odstawie, ale chyba nie bede piła herbatek. A co myslicie o wodzie? Chyba nic nie zaszkodzi jak bede jej pic baardzo duzo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruba belcia 0 Napisano Luty 9, 2008 Ja po Yasminie przytyłam w ciągu pół roku 19 kg :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdalejna 0 Napisano Luty 9, 2008 Ja po Yasmin czyje sie swietnie a zbieram wode tylko pare dni przed okresem. Jestem baaardzo zadowolna. Wiec nie mozna uogolniac, na kazdego dziala inaczej. A co do srodkow przeczyszcajacych to jak juz bralam to 10-12 godzin po wzieciu tabletki, lepiej dmuchac na zimne niz miec nieplanowanego dzidziusia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kuchenka 0 Napisano Luty 9, 2008 Ja pije te herbatki w dzien, jedna rano i pozniej koło południa, a tabletke biore dopiero koło godziny 20. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sGG Napisano Luty 9, 2008 a ja czasem sie przeczyszcze - tabletki biore ok.11-12 od kilku lat. i wszystko jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fallenangell69 0 Napisano Luty 9, 2008 Witam LAseczki uwaga na herbatki "odchudzajace" bo wiele ziół ma negatywny wplyw na antykoncepcje doustną ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fallenangell69 0 Napisano Luty 9, 2008 Osobiscie pytam farmaceute o wplyw /biore Novynette/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trqTT Napisano Luty 9, 2008 no jak pijesz kilka herbat naraz albo codziennie to moze zaszkodzic, ale jak np. wezmiesz przeczyszczacz wieczorem, rano sie wysrasz i wemziezz tabletke anty to nic zlego sie nie stanie. gorzej jak wezmiesz tabletke a potem sie przeczyscisz, bo moze nie zdazyc sie wchlonac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yelp Napisano Luty 9, 2008 oczywiście wiadomo ze jak tabletka nie zdąży sie wchłonąć a potem mamy biegunkę przez herbatki to jest szansa zajścia w ciąże . A ja mam troszkę inne pytanie. czy na tabletki maja wpływ reduktory tłuszczu? One chyba nie powodują biegunki:) Moze sie ktoś orientuje. O takim konkretnie składzie: L-Tyrozyna Ekstrakt zielonej herbaty Ekstrakt z gorzkiej pomarańczy Kofeina Ekstrakt z ostrokrzewu paragwajskiego Kwas pantotenowy Kwas hydroksycytrynowy Korzeń imbiru Pieprz kajeński Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kuchenka 0 Napisano Luty 9, 2008 Ja stosuje reduktory regularnie od pół roku i nie zaszłam w ciąże ;) Mysle ze one nie mają zadnego wpływu składają sie raczej z naturalnych składników które nie wpływają w zaden sposób na tabletke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yelp Napisano Luty 10, 2008 Dzięki za odp :) A mogę sie dowiedzieć jakiego używasz? Bo się zbieram do zakupu Clenburexin ale może Ty mi coś polecisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kuchenka 0 Napisano Luty 10, 2008 Ja stosuje THERMO SPEED extreme firmy Olimp. Poleciła mi go kolezanka która zawodowo uprawia sport i jednocześnie ma sklep z odzywkami. Podobno jest jednym z mocniejszych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach