jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Luty 8, 2008 Otóż chciałam iść do kina ale nie mam teraz czasu. Pomyślałam, że może w czwartek, ale.... są te debilne walentynki. Jak sądzicie, czy to wielki obciach iść w jakieś publiczne miejsce samemu jak są walentynki?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Luty 8, 2008 o tej porze nie myśle :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Juliusz Cezar 0 Napisano Luty 8, 2008 przebierz jakąś koleżankę za chłopaka i się razem wybierzcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Luty 8, 2008 Mi się rzuca na mózg z głodu, piszcie szybciej, bo zaraz zaliczę zgona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Luty 8, 2008 deska, przyznaj sie, ile apteczek dzisiaj opitolilas? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Luty 8, 2008 choćmy razem w jednym tempie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Luty 8, 2008 aaa, to z głooooodu. zęby w tynk i do przodu (wierszyk:O ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Luty 8, 2008 Żasdnejjjjjjjjj Wiem, ze sie nie powinno w walentynki wychodzić z domu, nie chcę zakochanym psuc widoków:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Luty 8, 2008 deska mam wonsy i suczy kij włoczykija moge isc z tobą? i hawajską koszule w kwioty :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Luty 8, 2008 jestem deską przegrałam życie - mam nadzieje, że najedzona nie pieprzysz takich głupot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Luty 8, 2008 Możesz. Ale ja się pytam poważnie. jak kiedyś poszłam sama do kina, to mama mi powiedziała, że to głupio wygląda i nie wypada, zeby dziewczyna chodziła samaa do kina:O Chuj z tym, ale może faktycznie w walentynki mnie wyrzucą:O Wszystkim już odpierdala z tym chujowym "świętem" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Luty 8, 2008 Najedzona pieprzę jeszcze bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Luty 8, 2008 oj deska pomysl, ze może w kolejce po bilety poznasz jakiegoś pieknego lalo i razem pójdzieta :P przeca nie tylko ty masz takie dylematy w to jakże chujaste święto :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Luty 8, 2008 No dobra, uspokoiliście mnie. I tak żartowałam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hellishbloodystorm 0 Napisano Luty 8, 2008 deeeeeskaaaa, niemozliwe, zeby pieprzyc bardziej co ty, idz sama i pokazuj tym zwiazanym, jak super jest byc wolnym :P zatesknia i beda patrzec z zazdroscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ladacznica 0 Napisano Luty 8, 2008 sie wie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach