Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzannnna

JESTEM PIĘKNA!!!!!

Polecane posty

Gość marzannnna
że takie cele przyświecają temu przedsięwzięciu to wiem, ale nie wiem ,czy akurat wymaga to rekonstrukcji jakiejś świątyni.

Gość marzannnna
no oczywiście -o tej porze... dlatego ja o tej porze nie napisałam nic mądrego ale pragnę zauważyć, że ty o każdej porze dnia lubujesz się w wyśmiewaniu kogoś, kto śmie napisać, że jest ładny :-) widziałąm pewien temat gdzie intensywnie się udzielałaś... :-)

to skoro domyślałaś się że taka może być odpowiedź to po co ten topik ...skoro wiesz jak odpiszą...zdajesz sobie sprawę że samozachwyt jest nie raz bardzo denerwujący,nie mówię że wszyscy muszą być sztucznie skromni ...sama do takich sztucznie skromnych nie należę ale znam swoją wartość i nie mam potrzebny trąbić o tym bo i po co ...jedynie jak ktoś pyta itp. to szczerze odpowiadam...np. jestem dobrą tancerką...uważam że jestem lepsza od tej i tej bo one mają opanowaną dobrze technikę i w tym są lepsze ale ja mam lepiej opanowana płynność ruchu i w mój taniec wygląda efektowniej mimo wszystko,ale jestem gorsza od tej bo ona ma opanowaną i technikę i płynność.

tak :) intensywnie żartowałam sobie z podszywem :) przyznaję się do tego bez bicia ...ale nie jest to na zasadzie wyśmiewam się z ciebie hahaha tylko sobie po prostu żartuje ...takie zachwycanie się sobą kojarzy mi się z ludźmi o niskim poczuciu wartości lub może zawyżonym lub aroganckim...bo ktoś kto zna swoją wartość i zdrowo się ocenia bez zawyżania i zbytnich kompleksów nie ma potrzeby pisać "patrzcie jaka jestem cudowna"...

Gość marzannnna
ale co wspólnego ma samozachwyt ze stwierdzeniem że jestem piękna??? kurcze, wiele dziewczyn chodzi po ziemi, o których śmiało można powiedzieć, ze są piękne. ale kiedy one powiedzą to same o sobie, to już jest źle??? tak właśnie jest i stąd komiczne sytuacje, kiedy na prawdę fajna laska mówi "ale jestem gruba" "ale jestem nieatrakcyjna" a na komplementy odpowiada "no co ty!?!" "nie przesadzaj.." to żałosne! do samozachwytu mi daleko, ale że ładna jestem to wiem więc nie wiem, czemu miałabym udawać, że wcale tak nie myślę???

i jedyne z czego się niech ci będzie wyśmiewam to właśnie to że niektórzy usilnie próbują udowadniać wszystkim wokół że są od nich lepsi mimo że wcale tak nie jest ...a nie sposób się nie zaśmiać choćby delikatnie mimo chodem kiedy np. przychodzi dziewczyna świecie przekonana że jest cudowną tancerką pokazuje szpagat nie udaną gwiazdę i trochę pseudo baletu i jeszcze się oburza że nie zostaje przyjęta do zespołu ..."jakim prawem przecież ja jestem najlepsza wspaniałą tancerką widziałeś dobrze mój szpagat przecież był idealny" i stara się przekonać że mimo że nie ma nawet poczucia rytmu jest lepsza od profesjonalistów ...

Gość marzannnna
no ale zauważ, że to jest forum! ja nie wylegam na ulicę i nie krzyczę "jestem ładna!!" właściwie jesli ktoś powie, że wie, że dobrze pływa to jest ok. Jeśli powie, że ładnie gra na gitarze też w porządku. Ale jeśli ktoś powie, że jest ładny/piękny/ ma fajną figurę, to zaraz sobie ludzie myślą "zarozumialec". Dlatego zwykle ludzie tego nie robią lub postępują wręcz odwrotnie - udają nieświadomych swej urody. Żeby ktoś nie posądził o samozachwyt Moze dlatego mam taką potrzebę, żeby to ot tak sobie napisać na forum?? bo w realu tego głośno nie powiem, choc mówią mi wszyscy na około. Ale ja się nei przyznam ,zę wiem, bo wtedy będe bee! A ja sie zwyczajnie z tego cieszę, jak z wielu innych moich zalet. Czy to jest takie nienormalne?

1. piekno to pojecie wzgledne. 2. idiotyzmem jest stojac naprzeciwko kogos informowac go o tym, ze sie stoi naprzeciwko niego...

no dobrze...a ja jestem dobra tancerką ...ale nie mówię że jestem świetna...mimo że mogłabym tak powiedzieć ...po co tak gadać ? jeśli jesteś piękna to po co o tym mówisz lub piszesz...to pewnie i tak widać więc po co jeszcze o tym gadać jakby było potrzeba...

Gość ddf
wrzuc zdjecie to pogadamy :o

Gość marzannnna
ale zaraz...gdzie ja napisałam , że jestem lepsza?? od kogokolwiek w czym kolwiek?? czy napisałam "jestem NAJpiękniejsza???" wcale nie kwestionuję tewgo ,ze może Ty i inne nicki tu piszace są urodziwsze ode mnie.Ale to nie zmienia faktu, że i ja jestem piękna i fajnie że sobie o tym mogę napisać. niuł brend no widzisz, napisałam już wcześniej, że gdy stoję na przeciwko kogoś to go o tym nie informuję :-P o subiektywiźmie mojej oceny też wspomniałam. urody się żadną miarą nie mierzy

jestem ładna a jestem piękna przepiękna zajebista to jest różnica :) gdyby mariah carey stanęła przede mną i powiedziała "pięknie śpiewam mam głos jak anioł"zdziwiłaby mnie jej pewność siebie ale nic bym nie powiedziała no bo powód jednak bądź co bądź ma ...no ale po co miałaby o tym mówić skoro i tak wszyscy wiedzą ...gdyby przede mną stanęła adriana lima i powiedziała ...jestem przepiękna jestem jedną z najpiękniejszych kobiet na świecie też bym się trochę zdziwiła ale nic nie powiedziała...no bo powód ma ...ale po co ma tak mówić skoro wszyscy widza...

Gość ddf
pozatym autorce chodzilo o to ze jest PIEKNA DLA SIEBIE, w tej chwili czuje sie piekna a nie ze jest najpiekniejsza ze wszystkich :o ja to tak zrozumialam

Gość marzannnna
ddf nie wrzucę zdjęcia, gadać nie musimy :-) Ciii... nie masz czasem potrzeby, zwyczajnej potrzeby wyrzucić z siebie to, że fajnie tańczysz i jesteś z tego zadowolona?? Ludzie zwyczajnie lubią się chwalić. Tylko widzisz - powiesz komuś że fajnie tańczysz i Ci pogratuluje. Powiesz że jestes ładna - powie, że za dużo wypiłaś i pomyśli "idiotka"

no ale co ci to da że sobie napiszesz na forum "piękna jestem no po prostu zajebiście piękna" co ci to da?

Gość marzannnna
no przede wszystkim - dla siebie :-) możliwe, że ktoś z was powiedziałby, że mu się nie podobam. ok. nie zmartwiłoby mnie to. Podobam się sobie i osobom, na których ocenie w tej materii mi zalezy . i wystarczy :-) kto to jest ta Lima?? hehe nie wiem na prawdę a chyba powinnam

nie :) ...jeśli chce żeby ktoś wiedział że fajnie tańczę to przed nim tańczę i widzi :) jak mu się podoba fajnie jak nie to trudno :) Mylisz że jakbym wyszła przed ludzi i powiedziała "no zajebiście tańczę jestem lepsza niż Diana z ycd ale wam nie pokaże bo mi się nie chce" to coś by to dało mi albo komukolwiek innemu ?

Gość marzannnna
a co ma mi dać?? nic, wyrzucę z siebie coś, co sobie właśnie pomyślałam. skoro napisałam, to miałam taką potrzebę. no kurcze! żadne inne pobudki mną nie kierowały

Gość ddf
bedziecie sie klocic tak do usranej smierci?:o

Gość marzannnna
ale ja nie mówie o takiej sytuacji. poza tym nie pisałam ,ze jestem piękniejsza od kogokolwiek. choć teraz napisze tylko, że z tą Limą bym sie nie zamieniła ani na ciało, ani na twarzyczkę. kiepski przykład ( moim zdaniem) 1. nie założyłam tego topiku, żeby mi coś dał. cóż za konsumpcyjne podejście do kafeterii :-P 2. nie pisze "Wam"

Gość marzannnna
no już wiem, już wiem. ale nie wiem, kim ona jest...

najlepiej opłacaną na świecie modelką :) pracuje dla wszystkich najlepszych projektantów :)

Gość marzannnna
dziwne...

Gość ddf
najlepsza jest campbell i gisele przeciez i moss ;)

no mniej więcej w tej samej grupie są tych paru najlepszych...

Gość marzannnna
ładna modelka to wcale nie tak częsty widok...

moss była najlepsza no ale teraz jest stara...campbell też już nie te lata :)

Gość ddf
sa mlodsze od limy :)