Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzannnna

JESTEM PIĘKNA!!!!!

Polecane posty

Gość marzannnna

właśnie kładę się do łózia ale chciałam wam na zakończenie dnia zakomunikować o tym fakcie :-)

Gość marzannnna
hehehe to takie typowe!! napisz, że nie kesteś desą, która przegrała życie, że nie masz myśli samobójczych na widok swojego odbicia, a zaraz na Ciebie najadą :-) no wybaczcie, ale sporo jest pięknych dziewczyn na świecie i tego nie zmienicie :-P

Gość marzannnna
Ciii... piszesz na innym topiku żeby nie obrażać kogoś bo słucha innej muzyki i inaczej się ubiera a tak lekko przychodzi Ci kpić z kogoś tylko dlatego że jest ładny i zadowolony??

Gość orajuuuu
widze ze ktos tu sie nie zna na zartach :D:D

Gość marzannnna
zna się zna :-) ale czemu zawsze w takich sytuacjach człowiek nie wydusi z siebie nic innego tylko tani żarcik ??? żeby komuś czasem zbyt miło nie było??? :-)

Gość orajuuuu
ja tez jestem piekna i jakos nie musze tego wyglaszac calemu swiatu ale jak kto lubi ;)

oj nie kpię z nikogo :) tylko ja nie piszę że jestem szalenie inteligentna ani że wspaniale tańczę i cudownie śpiewam byłabym świetną aktorką i piszę piękne wierszę :D co to ...reklama ?:)

Gość marzannnna
heh ja nie piszę tego całemu światu, przeceniasz chyba Kafe Ty nie musisz a ja widocznie mam taką potrzebę/ochotę. I co?? i trzeba mi dokuczyć?? :-) oczywiście że względne, ja wyrażam subiektywne odczucie moje i paru innych osób Ciii... czy to że Ty nie piszesz znaczy, że ja nie mogę tego robić???

Gość orajuuuu
a skad my mamy wiedziec zes ty taka ladna jest jak to mowisz? moze masz wybujala wyobraznie po prostu :D

Gość marzannnna
a czemu Wy musicie to wiedzieć?? przecież nie mam potrzeby nikogo przekonywać

Gość orajuuuu
niech ci bedzie :P :P :P dobranoccccccccccccccccccccccccccccc 🖐️🖐️

Gość marzannnna
dobranocka :-)

ja ci nie dokuczam :) tylko nikogo tu nie interesuje czy ty jesteś piękna czy ja umiem pływać a czy ktoś inny jodłuje w zielonych getrach co soboty rano...z tego co ja wiem to forum jest po to by móc sie wymieniać opiniami na jakieś interesujące nas tematy ...prowadzimy dyskusję itd. jeśli chcesz się dowartościować -to nie jest atak może po prostu masz taką potrzebę- to napisz że dobrze czujesz się ze sobą bo zrobiłaś to i tamto tak żeby można było jakoś podyskutować i aby to wniosło coś ciekawego na forum.A ty piszesz....jestem piękna...a ja mam fioletowe kapcie :) i co to wnosi?

Gość marzannnna
no nic nie wnosi bo nie musi. jest masa tematów nic nie wnoszących, ja zmęczona ambitną pracą postanowiłam na zakończenie dnia założyć nieznaczący temat. i skoro Cię to nie interesuje to po co tu weszłaś???? no dobra masz temat - wotum asesora sądowego czy uważasz, że asesor sądowy powinien zachować dotychczasowe uprawnienia w kwestii orzekania??? podyskutujmy...

ale o co ci teraz w ogóle chodzi? miałaś po prostu ochotę zaśmiecić troszeczkę forum no i zrobiłaś to i czego ty wymagasz od nas teraz ? no napisałaś ...jestem piękna ...i co my mamy na to niby odpowiedzieć jak porozmawiać ?

Gość marzannnna
no widzisz moja droga - na forum trudno o dyskusję.

to może inaczej...co sądzisz o odbudowie świątyni hatszepsut :D ?

wcale nie tak trudno...może byłoby łatwiej gdyby mniej tematów zaśmiecających typu co zjadłeś na obiad ...

Gość marzannnna
no nic nie musisz odpowiedzieć, nie było pytania. ale jak widać od razu miałaś coś do napisania...

hmmm...wyjaśnij...o co ci chodzi? co ci nie pasuje ? bezsensowny temat bezsensowna odpowiedź ...jakiej ty się spodziewałaś ?

Gość marzannnna
nie widzę większego celu w rekonstrukcji. po co ?? przecież to już nie to samo, więc historyczna wartość dyskusyjna..

na koniec dnia chciałam was zakomunikować o tym że zjadłam dzisiaj kilo mandarynek :) i przed chwilą wypiłam herbatę sagę -2torebki,2 łyżki cukru na pół litra- i już mi się kończyła...

Gość marzannnna
oj wiesz, nie chodzi mi o to , że bezsensowna Twoja odpowiedź, ale że prześmiewcza. to takie znamienne... co trafisz na jakiś topik, gdzie ktoś pisze coś pozytywnego o sobie, to zaraz go gaszą internauci. to trochę..żałosne

po to ażeby zobaczyć przynajmniej mniej więcej jak to mogło wyglądać za jej czasów ...by móc trochę bardziej zbliżyć się do świata tamtych Egipcjan...ich wartości ich sposobu myślenia itp. :)

Gość marzannnna
na pewno przytyjesz po tych 2 łyżeczkach!! cały kilogram?? żresz jak świnia - typowe odpowiedzi na kafeterii

trochę żałosne jest pisanie na forum tematu jestem piękna...i co nam do tego...mam przyklasnąć ...oj moja droga :) moja pierwsza wypowiedź nie była prześmiewcza po prostu sobie zażartowałam...być może źle to odebrałaś...po prostu o takiej porze ludzie mają tendencje do pisania głupot :)