Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzannnna

JESTEM PIĘKNA!!!!!

Polecane posty

Gość marzannnna
no tak - ja jestem piękna! i moge to śmiało powiedzieć . i to stwierdzenie nie wyklucza faktu, że lmiliony kobiet na tym świecie też są piękne ale ze Ty tańczysz NAJLEPIEJ??? pewna jestes?? bo chyba masz kłopoty ze stopniowaniem...

Ciężko* mi zrozumieć jak można napisać jestem ciekawsza ładniejsza niż taka lima...;/ja rozumiem że możesz się czuć na prawdę ładna ale do tego stopnia ? no chyba że na prawdę jesteś aż tak piękna ciekawa itd. to wtedy zwracam honor...

Gość marzannnna
o ta belucci jest ładniejsza moim zdaniem. ten typ urody bardziej do mnie przemawia.

no pisząc jestem ładniejsza niż lima a lima według większości magazynów jest najpiękniejsza na świecie to tak jakbyś stawiała się na pierwszym miejscu i nadawała tytuł jestem najpiękniejsza...to ja jestem najlepszą tancerką :D

Gość marzannnna
ale do jakiego stopnia?? bo przecież pisałam,ze dla mnie ta Lima nie jest żadna nadzwyczajna. brzydka nie jest, ale nic ciekawego. i pisze że bardziej PODOBA MI SIĘ mój typ urody. bardziej podoba mi się też wiele innych modelek, aktorek, piosenkarek, gwiazdeczek ....

dobrze ...bądź sobie piękna :D tylko pamiętaj że to kiedyś przeminie i ciesz się tym póki możesz:D

Gość ddf
ciiiiiiiiii naucz sie czytac chryste!Oo marzanna ciagle pisze ze jest ciekawsza a ty ze ona mowi ze jest ladniejsza :o lima ma pospolita urode, duzo lalek jest na swiecie a liczy sie to coś! juz nie wiem jak z toba rozmawiac :o to ze lima jest najlepsza modelka to nie znaczy ze nie ma piekniejszych kobiet od niej i ciekawszych przede wszystkim:)

Gość glony
uuuuuuuuuuuuuuuhuhuhuhuh nie uciekniesz!!!!!!!!!!!!!!

Gość ddf
tak ciiiii drew:) zawsze ja lubilam jakos........slabosci mam do niej :P i belucci jest dla mnie nr jeden na swiecie chociaz jest starsza, ma zmarchy pod oczami, jej skora jest wiotka :P ale ma TO COŚ co mnie cholernie kręci :) prawdziwa kobieta a nie wypacykowana laleczka:)

dobrze niech ci będzie...nie chce mi się już kłócić ...jesteście wszystkie piękniejsze ciekawsze i co tylko zechcecie :)

Gość marzannnna
poza tym ta lalka ma nadmuchane policzki jak pyzate dziecko - zero seksu. ta belucci to co innego i podoba mi się. nie odwarzyłabym sie powiedzieć, że jestem ładniejsza :-) choć mamy podobny typ urody.

może wrzucisz nam tutaj jakieś swoje zdjęcie :) ja chętnie bym cię popodziwiała :)

Gość ddf
widzisz ciiiiiiiiii :P wystarczy ktos bardziej oryginalny " typem urody" i burzaaaaaa :P i juz uogolniasz mowiac badzcie sobie najpiekniejsze :D:D:D

Gość marzannnna
kurcze, Ciii ty musisz mieć mega kompleksy... po co dodajesz, że uroda przemija "" hehe oczywiscie, żeby nie było komuś przypadkiem za dobrze - i wracamy do punktu wyjącia hehehe nie martw sie, nie będize mi za dobrze. mam klopoty rodzine, jestem poważnie chora i szykuje mi sie poprawka z międzynarodowego.

najpiękniejsze najciekawsze :) co zechcesz...tylko gdyby nie była ciekawa moje drogie to nikt by jej nie chciał :)

Gość ddf
dobra drogie piekne panie spizdzam spac bo późno :o 🖐️ dobranoc

nie mam kompleksów ...ja też jestem piękna i ciekawa :D podobno mam oryginalny typ urody :D

Gość ddf
ona nie jest ciekawa tylko piekna, ladna i jakatam chcesz. juz pisalam wyzej co rozumie mowiac CIEKAWA ale ty dalej to samo wałkujesz :o juz ci nawet wyżej Ellenka napisala to samo ;)

Gość marzannnna
ale jestem ładna, a ty tego nie możesz przetrawić. widzisz - ja nie umiem tańczyć - kompletnie! ale nie musze Ci dowalać dlatego, ze Ty jesteś w tym niezła. wręcz przeciwnie - gratuluję i zazdroszczę...

nie ...ja jedynie ci życzę żebyś się cieszyła swoją urodą póki możesz:)

niee:) ja trawię wszystko :) nawet to że jesteś taka piękna i ciekawa :) tylko chciałam żebyś wrzuciła nam swoje zdjęcie bo ja nie znam aż tak dużo pięknych i ciekawych i chciałam po podziwiać :)

Gość marzannnna
spoko dzięki! u mnie w rodzinie uroda nie przemija :-P żebyś widziała moją 55 letnią mamcię heheh

nie ja nie jestem niezła ja jestem zajebistą tancerką :D

Gość marzannnna
nie wrzucę zdjęcia, bo jestem wstydliwa i skromna - wizualizacji nie będzie :-P