Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzannnna

JESTEM PIĘKNA!!!!!

Polecane posty

Gość ddf
a czy napisala ze ma ciekawsza?:o widze ze jestesmy podobnego zdania z marzennnnnna! twarz musi byc ciekawa i przyciagac wzrok a nie tylko ladna piekna i ach i och :)

tak....no a jak przecież co druga polka wygląda jak taka lima ...nie ma w niej nic interesującego...ani wielkie usta ani szerokie oczy ani kości policzkowe ...nic ...ja tez na prawdę nie wiem jak mogli wziąć ją na modelkę ...taka pospolita...pewnie ma kontakty i dlatego ...

Gość ddf
O LOL :D ludzie juz nie wiedza co wrzucac :o

Gość marzannnna
nie napisałam ale napisze - tak! moim zdaniem mam ciekawszą. dlatego jak już pisałam nie zamieniłabym się z tą Panią

Gość marzannnna
ty nie wiesz kogo biorą na modelki??

pha :D I ktoś tu mówił że się soba nie zachwyca :D

Gość ddf
co druga polka???????????? hahahah chyba by chcialy ;) ja widze ze ty cii masz problemy ze zrozumieniem jakies :o to ze mowimy ze jej twarz jest ladna i piekna i ok ale nam sie podobają twarze bardziej nietypowe niekoniecznie ladne :)

Gość marzannnna
oj! i już zdjęcie usunięte... heh szybko się ktoś rozmyślił...

jej twarz jest nie typowa...jaka to jest dla ciebie nie typowa twarz?

Gość marzannnna
pha! czy ja się zachwycam?? kurcze, trudno się z Tobą gada. Po prostu nie lubię tego typu urody, bardziej sie sobie podobam niz ta Lima.

Gość marzannnna
i znów albo napisze nieprawdę "och! ta Lima jest cudowna, zazdroszcze jej" albo zostanę posądzona o samozachwyt...

Gość ddf
lol wlasnie chodzi mi o to ze jej twarz jest piękna a ja wole u modelek nietypową twarz!!!!!! taka zeby sie wyroznilala, zeby intrygowala i byla interesująca moze byc nawet z garbatym nosem byle by przyciągała moj wzrok:)

...no wybacz ale znam naprawdę piękne dziewczyny i wcale nie skromne które nigdy nie powiedziały by a ja jestem ładniejsza niż lima...to co ty jeszcze robisz w Polsce ...skoro jesteś tak piękna to jedź za granice i rób furorę jako modelka :)

Gość ddf
a moze ona nie chce byc modelka???? nie wszystko co ladne musi startowac do modeliingu;)

Gość ddf
ps ja wyczytalam ze marzanna ma ciekawsza twarz niekoniecznie piekniejsza ;) mowilam ciiiiiiiiiiiiiii ze nie czytasz ze zrozumieniem;)

no właśnie tylko że lima jest interesująca ma nietypową urodę itd. gdyby tak nie było nie była by jedną z najlepiej opłacanych i najchętniej zatrudnianych;/

no ale skoro jest taka ciekawa to niech startuje :) co się będzie męczyć w polsce zarabiając krocie ...niech jedzie zbijać miliony :)

Ciii... nie przesadzasz? nie kazdy kto uwaza sie za piekna musi zostac modelka, niektorzy maja nieco inne plany:o

Gość marzannnna
no wybacz ale 1 za niska jestem 2 ta działka mnie zupełnie nie interesuje ja się sobie podobam bardziej, nie zamieniłabym się z nią. co nie znaczy, że mam się za niewiadomo kogo.. po prostu jej uroda do mnie nie przemawia. nie powiem, ze ona jest brzydka.

Gość ddf
ciiiiii ale kazdy ma inny gust lima jest piekna jak laleczka, takich laleczek jest troche na swiecie a wlasnie chodzi o to ze dla mnie delka nie musi byc super piekna zeby mi sie podobała bo no intryguje mnie jej nos czy usta albo brak wlosow na glowie, wazne ze ma cos w sobie. lima ma cos w sobie jest piekna ale nie akurat to co mi sie najbardziej podoba:)

no dobrze ...ale pisanie jestem ładniejsza niż najładniejsza kobieta świata według magazynów mody urody itd, to wcale nie jest samozachwyt ...wiesz gdyby była tak ciekawa i tak piękna to już dawno by ją wyłowili spece od modelingu ...

Gość marzannnna
ty na prawdę myślisz, że ona jest wziętą modelką bo jest najpiękniejsza na świecie?? hahaha

a...niech wam będzie...to ja jestem najlepsza na świecie tancerką i już :D ty będziesz piękna ja będę najlepsza i wszyscy będą szczęśliwi :)

Gość ddf
no przeciez ze nie :D sa ladniejsze od niej a napewno ciekawsze z twarzy, nietypowe :)

Gość ddf
a mi sie podoba belucci :)

nie ja tak uważam a największe magazyny zajmujące się moda większość projektantów uważa że jest w pierwszej 10 najpiękniejszych kobiet itd. itp.

Gość marzannnna
Cięszko rozumujesz... czy myślisz, że ten wybór jest odzwierciedleniem gustów całego świata>> nie! wąskiej grupy.

dobrze...jak się tak znacie to piszcie ja sobie poczytam :)