Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UlaAa

Logopedia- studia pomaturalne, stacjonarne

Polecane posty

Gość pojęcia
nie mam. myślę że trzeba to sprawdzić na stronie uczelni.

Gość FoKuu
Sprawdziłam :) 72,6 gdyby ktoś był zainteresowany :)

Gość ; )
Hej ; ) mam pytanie chcę studiowac logopedię. i sprawdzałam na stronie UG z jakich przedmiotów zdawanych na maturze liczą się punkty. są to polski język obcy, biologia i historia. moje pytanie dotyczy właśnie historii gdyż ten przedmiot nie za dobrze mi idzie. Czy jest jej dużo w czasie studiów?

Gość papillions
Na I semestrze 30 godz Historii Polski, na II -30 godz Historii Filozofii, na I, II i III po 45 godz Historii literatury polskiej. Teraz dostałam się na logopedię na UG, też nienawidzę historii ale myślę,że będzie ok :)

Gość shadowfax
Hej, też chciałabym pójść na studia na logopedię. Czy zdając polski rozszerzony, historię rozszerzoną (albo podstawę, jeszcze nie jestem pewna) angielski podtawę mam szansą dostać się na logopedię? Moglibyście mi napisać ile faktycznie jest biologii i fiykii na tym kierunku? Które uczelnie są najlepsze? Prosiłabym o jak najwięcej informacji, bo w necie dużo nie znalazłam. :)

Gość abccc
zwijanie języka w rulon( trąbkę, rurkę) jest uwarunkowane genetycznie więc( cecha dominująca ) dlatego większość ludzi to potrafi ale sąosoby które tego nie umieją. dlatego na rozmowach kwalifikacyjnych na pewno nie będą wymagać zawinięcia języka w rurkę(trąbkę, rulon)

Gość gość
hej na egzaminie rurki nie wymagaja, ale sprawdzają czy potrafisz.Jednak nie zaliczysz pierwszego roku jak nie nauczysz sie rurki :) tak jest na UG pozdrawiam

Gość gość
Witam. Jestem tegoroczną maturzystką i jednym z kierunków studiów, na który składałam papiery jest logopedia. Chciałabym się dowiedzieć jak dokładnie wygląda egzamin ustny, z najdrobniejszymi szczegółami. Wszelkie odpowiedzi mile widziane:)

Gość gość
posiadanie aparatu ortodontycznego podczas rozmowy rekrutacyjnej dyskwalifikuje kandydata na studia logopedyczna na UW

Gość gość
Jeśli drogie panie już zajdzie taka potrzeba, polecam zakupić narzędzia logopedyczne w www.komlogo.pl , niezwykle ułatwiają pracę. Znajdziecie tam wiele, różnych pomocy do pracy, warto zajrzeć na podana stronę.