jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Luty 9, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Luty 9, 2008 Oj, oj, oj, poduszka cisnęła w nocy w kark?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Luty 9, 2008 Dobra, rozgryzłaś mnie Ale nie złość się tak, bo porobią Ci się zacieki po samoopalaczu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myrevin to TY Napisano Luty 9, 2008 Żałośnie sobie umilasz pijacki żywot, oj, żałośnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myrevin to TY Napisano Luty 9, 2008 używasz, używasz, cała kafeteria o tym wie. Masz zacieki na rękach. Buaha ha ha ha ha ha! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Luty 9, 2008 Nie krzyw tak ryjka, bo potem go nie wyprostujesz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Myrevin to TY Napisano Luty 9, 2008 Beznadziejny dowcipas. Jak cały żywot Myrevina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Luty 9, 2008 Oh, jaki koncept stylistyczny:D Zgadnij lepiej, skąd wiedziałam, ze jesteś tępą małolatką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagłębiak 0 Napisano Luty 9, 2008 hm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale przynudzacie Napisano Luty 9, 2008 dajcie Desce spokoj,to fajna dziewczyna a Wam to i koński uj nie dogodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nieboska. 0 Napisano Luty 9, 2008 deska juz nie bede mówić co twoja stara wczoraj robiła :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach