Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsak to wyglada

czy można w tel zrobic tak zeby na chwilke był inny numer? trzeba kupic karte cz

Polecane posty

Gość jsak to wyglada

czy co ?

Gość jsak to wyglada
halo?

Gość jsak to wyglada
karte i przełozyc i tylko tyle?

Gość jsak to wyglada
isorki za głupie pytania! bo wiem ze jest głupie ale jakagne te karte to nie ma możliwości identyfikacji rawdziwego numeru?p

kazda karta to nowy numer. teraz karty startowe sa tanie startery za 5 zl moza kupic z nowym numerem:).. mozesz miec np swoj jeden staly numer ktory podasz wszystkim a mozesz miec 20 innych kart z 20 innymi numerami ktore bea miec nieliczni.. uwazam ze to osobiscie klopotliwe miec tylenumerow;)) aczkolwiek niedawno wprowadzono na rynek telefony kom. na 2 karty przy czym informujace o tym ze na drugiej nowej jest polaczenie. Jesli chcesz pisac do kogos z nieznanego mu nr. to musisz kupic nowy starter.jesli hcesz aby Tylko jedna osoba miala Twoj nr tak samo. osobiscie uwazam ze to strata pieniedzy.

nie, nie ma mozliwosci identyfikacji starego numeru...numer masz na karcie nie w telefonie

Gość jsak to wyglada
tzn cały czas chce miec mój stary ale... chce dac jednej osobie numer inny zeby dzwoniła kiedy ja chce i zeby nie miała tego włsciwego uff

nie ma czegos takie jak prawdzimy numer. Kazda karta to inny numer a telefon jest tylko i wylacznie aparatem sluzacym do "uruchamiania" karty ze tak najprosciej napisze:D. Jesli wsadze do mojego tel. teraz inna karte to tel. zapyta czy skopiowac moja ksiazke adresow tak moge miec spis osob ktory zapisal sie wtelefonie, ale jesli do ktorejs zadzwonie to nie beda wiedzialy kto dzwoni.. bo przeciez nie bedemiec w tel. wsadzonej karty z tamtym numerem tylko z innym:):):):)

jsak to wyglada- swego czasu ja mialam 3 nr. jeden z plusa gdzieniemialam nic na koncie i meczyl mnie tam jakis baran nieznajomy ciagle, i dwa z heyah gdzie startery kosztuja 5 zl a numer mialam identyczny tylko 9 cyfra byla inna;) wiec latwo go bylo zapamietac. i na tamtych kartach nie meczyl mnie zaden idiota:))) mozesz miec 2 karty mozesz miec spis wszystkich osob, ale to od ciebie zalezy do kogo napiszesz lub zadzwonisz i komu dasz swoj nowy nr:)..

Gość jsak to wyglada
Caa Eess -jestem ostatnia sierota w tym wzgledzie i sie ztym nie kryję miej jeszcze chwilke cierpliwości,prosze czyli jak włoze nowa karte to tel sie mnie zapyta czy chce skopiowac wszystkie dane? ja nie chce ja ten inny drugo numer chce tylko pod jedna osobę i czy nie skasuje wszystkich moich danych to byłby szok!!!!

nie no spoko nie mam nic do roboty;) jeszce do niedawna tez sienie znalam:)) ksiazka adresowa zapisuje sie w telefonie.mozesz ja zapisac na karcie Sim ale pozniej moga Ci sie wysweitlac podwojnie.. eh.. no wiec.:) Wyjmujesz karte swoja ze swoim starym numerem. wkladasz nowa karte z nowym numerem Tel pyta mniej wiecej "skopiowac wpisy z ksiazki adresowej" tak /nie, jesli dasz tak, to bedziesz na nowej karcie miec spis ludzi z poprzedniej karty czyli numery np. do domu, do znajomych itd. jesli nie, to nie bedzies zmiec numerow do nikogo czyli zeby gdzies zadzwonic to bedziesz musiala najpierw wystukac potem dzwonic a nie wybrac. No ty chcesz pusta karte to ok, to po prostu utworzysz sobie jeden kontakt z wybranym numerem:) i bedziesz miec w spisie tylko jedna osobe smsy ktor ebedziesz wysylac beda tylk na tej karcie w skrzynce sms. po wyciagnieciu karty i przelozeniu na stara z powrotem, ich nie bedzie beda te stare ze starego numeru:).. pytaj jak cos:) sluze rada

tylko ze jak wyciagniesz ta karte i przelozysz z powrotem na stara to jak tamta osob abedzie dzwonic na ten nowy numer ktory bedziesz znac tylko ty i ona to w sluchawce uslyszy "abonent ma wylaczony telefon lub jest poza zasiegiem" a jak sie ciebie ten ktos zapyta dlaczego wlanczasz tel tylko wtedy gdy z nia rozmawiasz to nie wiemjak sie wykrecisz;P... gorzej jak spyta dlaczego nie dasz mu numeru na ktorym jestes codziennie ;) poza tym to troszke uciazliwe takie przekladanie karty.. noo chyba ze az na jakis czas, nie wnikam co tam chcesz robic:)

Gość jsak to wyglada
boże wielkie dzieki ! ze jeszcze sa tacy ludzie

Gość jsak to wyglada
nie wnikaj kocie nie wnikaj ;) uczestniczysz w czyms bardzo niegrzecznym

Gość jsak to wyglada
btw wiesz moze jak sie kasuje historie w eksploerze i operze?

Gość bilogil
Niektóre dane z karty moga zostać zapisane na telefonie. Ja miałam kiedys w nokii takie ustawienia fabryczne, kopiuj do pamięci aparatu i do karty. Pozyczyłam aparat telefoniczny bez karty i kuzynka miała calą moją książkę adresową i wszystkie wiadomości. To byłą porażka i kompromitacja:-(

Gość bilogil
A kartę jeżeli chcesz zniszczyć (nie wiem czy dobrze cię rozumię) to potnij ją nożyczkami na paski i wyrzucaj w każdym worku na śmieci jeden paseczek;) :-D Po prostu potnij i wyrzuc!:)

Gość a co kombinujesz
???????????????????????????????