Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisia misia kisia misia

poznalam faceta, jest cudowny wrecz idealny, ale ma malego penisa

Polecane posty

Gość olejem opałowym
ja się tylko zastanawiam nad tym, w jaki sposób zostały dokonane tak precyzyjne pomiary, jestem z facetem, od trzech lat sypiamy ze sobą i nie mam pojęcia ile centymetrów ma jego penis, wiem tylko, że jest mniejszy, niż mojego poprzedniego partnera, ale żadnemu nie przykładałam linijki:-O

Gość Z nie jednego pieca...
Przeczytałem wszystkie wypowiedzi i odpowiedź jest jedna :) Brak dojrzałości seksualnej, która powoduje tego typu dylematy. Nie wspomnę o braku prawdziwej miłości w tym wszystkim. Miłość tworzy więź, dzięki której dochodzimy do dojrzałości seksualnej dającej kochankom pełne orgazmy zarówno u kobiety jak u faceta. Każdy orgazm u kobiety jest inny i w zależności od miejsca które go wywołuje odczuwalny jest zupełnie inaczej. I tak... By Kobieta mogła osiągnąć większość z tych orgazmów nie jest zupełnie potrzebny penis, i to są akurat te orgazmy które większość kobiet z doświadczeniem uznaje za najprzyjemniejsze :) Zatem wniosek prosty dla tych którzy choć trochę pomyślą ... Do osiągnięcia orgazmu pochwowego niektórym kobietom wystarcza mały paluszek innym potrzeba kutasa małego źrebaka... Do autorki :) tak naprawdę to Ty sama nie wiesz co dla Ciebie jest dobre nie wspomnę o tym co najważniejsze w partnerstwie... Facet podobnie odczuwa orgazmy w zależności od techniki powstawania napięcia seksualnego. ale temat tego nie dotyczy więc nie będę pisał :)

Gość mechaniczny Mordulec
ja mam 16 cm i co wyśmiejcie mnie? ;/ chamy!

Gość gość
Założycielko pytania i forum to kopuluj się z koniem ma wystarczająco dużego na twoje seksualne potrzeby

Gość gość
Rozumiem cię. Nie wiem ile ta miłość da radę w takiej pozornie nieistotnej sytuacji jeśli to dla ciebie jest ważne. Wiem, że to smutne dla wielu facetów ale pomyślcie, ze mieliście kiedyś ładną dziewczynę a teraz macie cudowną, wręcz idealną ale tylko bardzo brzydką dziewczynę ...

Gość gość
ci faceci z malym-k*****m powinni,leczyc sie a nje zabierac za kobiety? przecietny-k***s w polsce to18centymetrow,taki powinien uszczesiliwic-kobiete:taka jest szczera prawda...pozatym z tego powodu sa rozwody!.a wogule ci-eskimosi dlaczego zabieraja sie za piczke?/kobieta po 40stce-trojmiasto/.