Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n-i-k-i-t-a

Jaką dewiację uwarzacie za najgorszą?

Polecane posty

Gość n-i-k-i-t-a

Mam na myśli najbardziej obrzydliwą, bo kiedy słyszę o jakiś nowych rodzajach zboczeń seksualnych, to nie chce mi się wierzyć,że ktokolwiek może się do tego stopnia upodlić i sponiewierać. o niedawna nie mogłam uwierzyć,że ludzie mogą uprawiać seks zbiorowy (np.dwia kobiety i 7 facetów),ale odkąd raz z ciekawości zajrzałam na kilka forów erotycznych, to zwątpiłam,że są jakieś granice. Seks ze zwierzętami-jak jakaś kobieta może to zrobić i dać się sfilmować? Albo kobiety pijącę spermę ze szklanek- potworne! Skąd się biorą takie "upoobania" i jakie z nich uważacie za najbardziej wstrętne?

zoofilia. wybiłabym takich $%&^##%^^&@ którzy krzywdzą zwierzęta.

Gość cvetića
wg mnie kazda dewiacja, ktora rani/zmusza do czegos kogos jest chora!! takze i zoofilia i pedofilia - to jest wykorzystywanie a geje?? :o po pierwsze to nie jest dewiacja, troche lektury polecam ignorantom :o a jezeli 2 osoby chca cos robic to niech robia, oczywiscie jest w cholere obrzydliwych zboczen ale to co innego

Gość do przesadzasz kobieto
zoofilia ...

Gość bez śmiechu
kopulacja samca z samcem jest wynaturzeniem jak najbardziej, jest też dewiacją. W procesie ewolucji wytworzyły się dwie płcie w celu rozmnażania płciowego. Homoseksualiści są bezpłodni, a bezpłodność to choroba i nie może być uznana za coś naturalnego. Uznanie homoseksualizmu za normę jest obrazą nauki i podważaniem teorii ewolucji Darwina. I żeby było jasne, choroby należy leczyć, jeśli to możliwe, nie prześladować chorych ani ich wyśmiewać. Chorzy nie powinni wmawiać innym, że ich przypadłość jest czymś normalnym. A mówienie o trzeciej płci to obraza rozumu i objaw całkowitego zidiocenia.

Gość komnojn
bycie gejem

Gość ty- bez śmiechu
skoro tak Cię ta nauka pasjonuje, to pokaż mi gdzie jest udowodnione, że homoseksualizm to choroba? :O geje są bezpłodni? :D a to ciekawe... więc każda para heteroseksualna, która nie chce miec dzieci też jest Twoim zdaniem bezpłodna i może jeszcze dodatkowo zboczona? :D

Gość ty- bez śmiechu
a co do obrzydliwości- to oczywiście zoofilia i pedofilia... takich ludzi powinno się zamykac.

Gość cvetića
kto powiedzial ze homoseksualizm jest chorobą? nie jest ani choroba ani dewiacja, mam w dupie gejow, mnie jak najdalej do tego, ale bez przesady, to nie jest ani choroba ani dewiacja. to poprostu preferencja!!

Gość bez śmiechu
Choroba jest albo jej nie ma, nikt nie zajmuje się jej udowodnianiem, mozna ją najwyżej zdiagnozować. Homoseksualiści sami stawiają wobec siebie diagnozę. Czytaj dokładnie, kopulacja dwoch samców nigdy nie może doprowadzić do zaplodnienia, nawet gdyby bardzo chcieli. Mnóstwo par heteroseksualnch ma dzieci, chociaż nigdy ich nie chciała i stosowała antykoncepcję.

Bezwarunkowo pedofilią, i powiem bezstronnie, w życiu kury nie zabiłem a pedofilowi, który zamordował, założyłbym stryczek bez mrugnięcia okiem

Gość największa dewiacja
to być jarkiem 84

Gość największa dewiacja to być
hernanem-gargusiem:O

Gość sędzia kaloszzzzz
za największą dewiację uznaje lekceważenie zasad poprawnej pisowni:O

Gość n-i-k-i-t-a
Ja za najgorszą chyba nekrofilię... Ueh... A taka na przyklad dendrofilia- czy to w ogóle jest dewiacja? No takiego nawet nie ma za bardzo za co ukarać, bo przecież jak to będzie w aktach wyglądało..że bzyka drzewo?? Jestem pewna, że druidzi byli dendrofilami:D A teraz plis przeczytajcie to http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3677143 i powiedzcie,co o tym myslicie?

Gość misjonarze są zboczeni

Gość lknlkn
Gejostwo dewiacja horoba slepa gałąź ewolucji, odpalic im piece w terblince

Gość seks analny jest dewiacja
oraz wkladanie palcow w odbyt oraz lizanie odbytu

Gość n-i-k-i-t-a
Jak dla was seks analny jest dewiacją to nie wiem,czy ktokolwiek słyszal o snuff movies.. Tu są wszystkie najgorsze formy w jednym;/

Nekrofilia, czyli satysfakcja z seksu ze zmarłymi i zoofilia, bleee!!!

Gość dkkdlalal
Bez śmiechu ty matole, i kurzy móżdzku - weźże głupolu coś poczytaj o homoseksualizmie. O, yes, pół świata uznało to za zjawisko, które należy chronić prawnie, za takie teorie jak twoja poszedłbyś do więzienia, jakbyś żył gdzie indziej. A i tu niebawem, jak chesz dotacje z unii, otwarte granice i co tam jeszcze może dotrzeć do takiego jełopa jak ty, jak nie chcesz żyć w azylu itd, to i tutaj za za kilka lat będziesz musiał stulić pysk, jak nie będziesz chciał stacić pracy na przykład. Skąd się biorą takie przykurcza umysłowe, rodzice moheorowi, wykształcenie podstawowe i kawałek ziemi? To jest twój profil społeczny?

Gość polo
dziewczyny a co myślicie o ekshibicjonistach ?

Gość dkkdlalal
Co do autorki - ty chyba nie pojemujesz słowa "dewiacja", dewiacja to są zachownia patologiczne, tak zoofilia, pedofilia, nekrofilia... A to, że 7 panów pieprzy się z 2 paniami - ich sprawa. Mają do tego prawo. Chociaż mnie jako ludzie też zbrzydzają. Ale żyjemy w wolnym świecie.

Gość niunia_91
wsadzanie paluszków w pupcie!

Gość polo
a co z waleniem konia np w parku przed dziewczynami

bycie pedziem to jest dewiacja!!! widac jak ludzie łatwo ulegają wpływowi mas mediów i popkultury :(

Do \"bez usmiechu\" teoria ewolucji Darwina jest kompletna bzdura! I wcale nie jestem fanatykiem religijnym! Nie jestem nawet pobozny! Poprostu teoria ewolucji nie sprawdza sie w wielu dziedzinach co wprawia jej zwolennikow i wielu naukowcow w zaklopotanie! To sa fakty! A teoria ewolucji dobra byla dla ludzi konca 19 wieku! Jestes nie na czasie!