Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n-i-k-i-t-a

Jaką dewiację uwarzacie za najgorszą?

Polecane posty

Gość ka jo je
dla mojego faceta dewiacją jest przywiązanie do łózka i sotry sex :classic_cool:

Gość ka jo je
ostry* mialo byc

Gość ka jo je
ja tez i dlatego ejstem zbokiem nadającym się na leczenie psychiatryczne :D

pedofilia jest najgorsza, tzn. to nie dewiacja tylko zboczenie dewiacja to np. bondage

największym ze zboczeń seksualnych jest wstrzemiężliwość

Gość jasnka
Jesli 2 kobietki sie kochają sercem, jest miedzy nimi milość i uprawiają seks to jest to normalne, właściwe, U facetow tez. Ludzie homoseksualni ktorzy sie kochaja, jest miedzy nimi uczucie, a w tym i seskualnosc to jest to norma.. ZBOCZENIE WYSTEPUJE TYLKO WTEDY, KIEDY NIE MA UCZUC MIłOśCI, PRZYWIąZANIA, WIEZI. ZBOCZENIEM JEST NA SUCHO, BEZ EMOCJI UPRAWIANIE SEKSU!!!! TAKA JEST RóZNICA, Przeciez pedofil nie kocha ofiary? ofiara jest przedmioten, podobnie u zoofilow itp. W zboczeniu brakuje uczuć! Jest tylko przedmiot ktory ma podniecic! Doedukowac sie ciemnogrodzie radziecko polski!!!!

Gość tak szczerze
dla mnie poza oczywistym dewiacja jest rowniez jakze popularne lizanie odbytu partnera i wsadzania tam jezyka

Gość do tak szczerze
dokladnie

Gość znamy
Wszyscy zboczeńcy dorabiają sobie takie same teorie,jak Ty Jasanka, alibii dla czegoś, co sprawia im przyjemność. Jesli ktoś nazwie ich upodobania zboczeniem, obwołają go ciemnogrodem, jak Ty, albo nieukiem, wieśniakiem, moherem i innymi wyzwiskami tego typu.

Gość Anonim777
Jestem heteroseksualnym facetem i oglądanie sexu między mężczyznami mnie obrzydza, po prostu nie mogę na to patrzeć. Jednak nie uważam homoseksualizmu za chorobę czy wynaturzenie. Homoseksualizm jest powszechny wśród inteligentnych zwierząt (małp, delfinów,itp.) więc to żadne wynaturzenie i homoseksualne zwierzęte coś nie wigineły pomimo milionów lat ewolucji. Choroba też to nie jest ponieważ człowiek rodzi się bi-sexualny (udowodnione naukowo) a preferencje wyrabia w procesie dojrzewania. Ludzie uważający homoseksualizm za coś złego są ignorantami albo nie wiedzą co mówią. Poza tym lezbijki które poznałem (a było ich kilka) były super dziewczynami i nie pozwolę żeby ktoś je obrażał takimi moherowymi tekstami! Z resztą jak tu się dziwić lezbijką że nie chcą być z facetami skoro 40% kobiet jest bitych przez partnerów! O gwałcicielach nawet nie wspominając...

Gość Anonim777
A co do dewiacji to najochydniejszą jest gwałt! Bo to jest chora dewiacja i trzeba być popi........m bydlakiem rzeby coś takiego zrobić!

Gość do anonima
Jeśli jest to naturalne, to czemu to tak Ciebie obrzydza?

Gość Anonim777
Obrzydza mnie oglądanie seksu pomiędzy mężczyznami a nie sam homoseksualizm. Po prostu nie lubię patrzeć na nagich facetów robiących coś takiego. Z drugiej strony nie miałbym nic przeciwko np. sąsiadowi gejowi a nawet przyjacielowi gejowi. To co robią z własnej woli w swoim mieszkaniu to ich sprawa i nie mam prawa ich potępiać nawet jeśli sam bym tego nie robił.

Gość asas
Akurat picie spermy nie jest dla mnie dewiacją. Moja kobietka chetnie pije całą sperme z kieliszka kiedy ją czestuje. Zboczeniem jest zoofilia, pedofilia i inne ...filie.

Gość Edgar_Gosiewski
Ani połykanie spermy, ani picie moczu nie jest dzisiaj żadnym zboczeniem. Nie rozumiem natomiast, dlaczego niektórzy mężczyźni, przed zabiciem karpia na Wigilię, pakują mu w paszczę penisa i doprowadzają się do orgazmu niby-rybim oralem.

Pedofilia, ale oczywiście mam na myśli wykorzystywanie małych, niewinnych dzieci a nie kilkunastoletnie za przeproszeniem kurewki które się bzykają ze starszymi facetami:O bo to przecież prawnie też pedofilia... A obrzydliwa jest też nekrofilia, niedobrze mi na samą myśl :O

Gość Edgar_Gosiewski
Popieram także przedmówcę. Dziecio- i matko-jebcom śmierć. Tatusiom jebiącym swoje dzieci również, a przed wyrokiem na żywca ukręcić wór.

Gość dewiant_dewiant_dewiant
Dla mnie największą dewiacją jest chodzenie do kościoła 3 razy dziennie przez siedem dni w tygodniu. Dewiacją jest rozdawanie ulotek i namawianie do jakiejś religii na ulicy. Bo dewiacja moi Państwo to nie są tylko \"inne\" zachowania seksualne. Ponieważ dewiacją jest to co odchodzi od głównego nurtu ogólnie przyjętych norm społecznych zarówno na + jak i - i dewiacja nie obejmuje zachowań tylko seksualnych. Wniosek -> wątek ma trochę nietrafiony tytuł :P

Gość Lion Oldwitch
Powiem tak. Dwie osoby mogą robić między sobą co chcą jeśli tylko robią to nie pod przymusem i we własnych czterech ścianach. Mogą łykać co chcą, ciąć sobie ciała żyletkami, taplać się w odchodach. I nie uważam tego za coś złego. Ale jesli ktokolwiek uzywa przemocy, groźby lub szantażu i coś wymusza od drugiej osoby - wtedy zasługuje na pełne potepienie. Dwoje gejów może robić sobie co chcę, ale kiedy zaczynają się domagać jakiś specjalnych praw, lub obnoszą się ze swoimi upodobaniami - wtedy potępiam Pedofil to człowiek jak każdy inny. Po prostu urodził się i ciągnie go do młodych dziewczynek. Cóż począć musi z tym żyć. Ale jesli wyrządzi jakąkolwiek krzywde jakiejś dziewczynce - zasługuje na potepienie I tak mogę mnożyć przykłady, ale chcę się ustosunkować do pytania. Konkludując. Za najgorsze dewiacje, zboczenia, odchyły od normy uważam takie które narzucają coś innym osobom swoim zachowaniem. Tym które tego sobie nie życzą. Homoseksualizm sam w sobie nie jest zły dopóki nie wychodzi po za cztery ściany domu Pedofilia sama w sobie nie jest zła dopóki nie krzywdzi się dzieci Złe jest takie zachowanie seksualne które narusza 'wolność' innego człowieka wbrew jego woli.

Jeżeli sprawa dotyczy dorosłych ludzi, którzy robią rzeczy z własnej, nieprzymuszonej woli, to nie ma żadnego problemu. Czyli dla mnie najgorsze i zarazem jedyne dewiacje to pedofila i zoofilia.

Trochę zgłupiałam przyznam szczerze...Kiedyś pani psycholog mnie opieprzyła delikatnie mówiąc i powiedziała, że homoseksualizm to jest choroba psychiczna, której nie da sie wyleczyć...To ja już nie wiem...Ale od ludzi homo wolę już bi:-)A najgorsza dewiacja to według mnie pedofilia, nie ma gorszej...

Gość Znikomek
Jak to jaka: pedofilia, sadyzm, i oczywiscie nekrofilia Gdalaem ze spora iloscia bardzo sympatycznycvh w rozmowie animalek. Które nie robia swoim zwirzakom zadnej krzywdy wprost przeciwnie. Dbaja o nie i bardzo lubią. To zboczenie ale w takim najberdziej spotykanym wydaniu zupelnie nie grożne. tak serio to najgorszy jest chyba sadyzm, kiedy satysfakcje seksualna czerpie sie z robienia krzywdy a nawet zabicia ofiary!! Co moze być gorszego?? Jedzenie kału czy moczu, jest obrzydliwe, ale jego szkodliwosc pozostaje waznoan jedynie w kategoriach estetycznych, nie zaś etycznych. Co np w tym by było zlego, jeli bym chcial żeby dzieczyna nasikała mi do ust?? NIC

Gość a ja sobie myśle
że pedofilia, nekrofilia i ... ekskrementofilia . obrzydliwe!!!

Gość forgird
katolicyzm

Gość makarenana
idealista z marsa- to najwiekszy dewiant kafetriiiiii

Gość a co wy chcecie od zoofilii
jeśli laske posuwa napalony i szczęśliwy piesek to co tu zboczonego?