Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gadzik

Czy tatuaże są sexy???

Polecane posty

Gość gadzik

u facetów napewnotak:) a u dziewczyn?co myślicie? nie obchodzi mnie czy duże czy małe,kolorowe czy czarne... tak ogólnie prosze:)i prosze mi się nie kierować dodą czy znajomą która ma brzydki lub ładny tattoo:)

Gość Leśny
Jesli tatuaz widze u kobiety wulgarnej,wyzywajacej,niezadbanej,krzykliwej....wtedy zdecydowanie nie jest on dla mnie sexy... Co innego kobieta subtelna,delikatna,zadbana,kobieta z klasa....wtedy tatuaz jest...oj,jak najbardziej sexy ;)

Gość gadzik
Leśny?no dobra-to co uwazasz o dodzie?kobiecie wulgarnej,krzykliwej itp mającej dośc fajne tatuaże? Lucky me-w każdym miejscu-ogólnie;)

Gość gadzik
pisać dziewuszki! i nie tylko:)

Gość Leśny
Zdecydowanie nie podobająmi się kobiety takie jak Doda i przyznam szczerze-nawet nie zwrocilem uwagi na jej tatuaze... A czemu tak o to pytasz? Masz w planach zrobienie sobie tattoo...? ;)

Gość gadzik
czy mam czy nie tego nie zdradze,bo wiem że Wasze odpowiedzi będą zależne od tego :] :P

Gość może i są sexy ale
nie da się zaprzeczyć że dodają kobiecie wulgarności. A czy to takie fajne jest to nie wiem. Trzeba by być naprawdę jakąś prawdziwą pięknością żeby nie wyglądać w nich jak kurwiszon.

Gość czepliwa musztardo kysz
według mnie nie istnieją seksowne tatuaże

Gość srola
jaki masz? każdy kto ma mówi napewno o swoim sexy ehh

Gość gadzik
jak odpowiadacie prosze zaargumentować chociaż swoją odpoiwiedź:) thx

mój nie jest wulgarny, motyl nad prawym pośladkiem ot co :)

Gość Leśny
Prawdziwa pieknosc...Jaka to kobieta..? Dla mojego kumpla prawdziwa pieknoscia jest,wspomniana tu Doda,dla mnie ona jest po prostu ladna dziewczyna,moze nie glupia,ale tak sie zachowujaca... Widzialem niedawno kobiete,powiedzialbym,ze miala ok.30 lat.Byla smukla,ale nie chuda,ubrana w dopasowane dzinsy,ale nie biodrowki (tak to sie chyba nazywa...),jakas czarna bluzke i dlugi plaszcz.Czarne,dlugie,proste wlosy.Delikatny makijaz.Byla z facetem,rozmawiali,smiali sie...bylo w niej tyle subtelnosci,kobiecosci,delikatnosci...Kurcze,chyba nie tylko ja mu zazdroscilem...A,i miala tatuaz.Zdjela plaszcz i okazalo sie,ze ma bluzke z takimi jakby wycieciami,bylo przez nie widac jej ramiona.Ten tatuaz to chyba byly maski,dwie twarze,smutna kobieca i radosna mezczyzny... Ta kobieta,ten tatuaz...dlugo jeszcze bede mial to w pamieci.A teraz spadam,bo jak w domu zobacza,ze siedze na Kafeterii,to mi zyc nie dadza ;)

Jeśli od opinii innych uzależniasz decyzję o zrobieniu tatuażu, to lepiej zrezygnuj :) Zrobiłam tatuaż na podbrzuszu, czarny, jest świetny i nadal mi się bardzo podoba choć mam go już kilka lat. Wzór wybrałam taki, który do mnie pasuje, projektowany na zamówienie. Jedni się zachwycają, mówią że jest sexy, inny krzywią sie i mówią że nie lubią wytatuowanych kobiet, ale jakoś mnie to nie obchodzi. Ile ludzi, tyle opinii. Ja uwielbiam swój tatuaż i to jest najważniejsze :] i nie robiłam go z myślą, że może w ten sposób będę bardziej seksowna czy ludzie będą zwracać na mnie uwagę...

Gość może i są sexy ale
nie wiem ale napisałam tak chyba dlatego że za dużo się napatrzyłam na motyw lasek opierających się pod czas rozmowy o stół gdzie powyżej wypiętego tyłka i stringów straszy wulgarny tatuaż. Wiadomo dużo zależy od stylu ubierania, makijażu, fryzury no i oczywiście od tego czym emanuje twarz. Jeśli w oczach jest choć odrobinę inteligencji to odbiór takiej osoby jest lepszy i nawet tatuaż na upartego może być sexy. Pisząc o prawdziwej piękności miałam przed oczami jakąś egzotyczną urodę spotykaną najczęściej podczas wyborów miss świata. Ale żyjemy w Polsce.. Na pocieszenie dodam że jakiś czas temu poznałam brzydką dziewczynę ale za to niegłupią i o rewelacyjnej figurze. Miała średnio-duży tatuaż na ramieniu i mogłabym nawet przyznać że było to seksowne. Nie udało się całkiem ominąć wrażenia wulgarności ale w jej twarzy tej wulgarności nie było i to chyba m.in dlatego ogólne wrażenie nie było złe.

Gość gadzik
Błyskotka-chodziło mi o to że w zależności czy mam tatuaż czy nie to inni napiszą czy jest sexy czy nie:P jakbym napisała ze mam to pewnie by mnie zbesztali ze nie jest sexy i jest wulgarny itd i na odwrót... Dzięki za odpowiedzi:) ja i tak uważam że są sexy,jeszcze nie spotkałam osoby głównie dziewczyny którą tatuaż oszpecił.Myśle, że przez tatuaż faceci czy kobiety mają to coś i różnią się od innych.