Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzysztof123456

przerwanie studiów

Polecane posty

Gość krzysztof123456

mam pytanie w zwiazku ze studiami.. jestem na drugim roku(3 semestr) niestety w wyniku trudnej sytuacji zyciowej nie zaliczylem 3 semestru.. czy jesli przerwe studia na pol roku ,to czy bede mogl wrocic od pazdziernika 2008 r. na 3 semestr ? pierwsze dwa semestry zaliczylem w 100% bez poprawek. nie orientuje sie w tym temacie wiec prosze o pomoc. pozdrawiam i z gory dziekuje.

Gość Kwiaaatuszzek
wszystko mozna.a najlepiej idz do dziekanatu o sie popytaj, spotakaj sie z dziwkanem wytlumacz mu ze jestes w b.trudnej i wyjatkowej sytuacji. wtedy moze ci pozwolic powtarzac rok. jak bylam na 3 roku studiow to do naszej gr.doszly wlasnie takie 2 osoby ktore zawalily 3 rok.

Gość Welon
sazdez ze da rade , złoż podanie o urlop dziekanski ii za pół roku powtórzysz 3 semestr

Gość Kwiaaatuszzek
wszystko mozna.a najlepiej idz do dziekanatu o sie popytaj, spotakaj sie z dziekanem wytlumacz mu ze jestes w b.trudnej i wyjatkowej sytuacji. wtedy moze ci pozwolic powtarzac rok. jak bylam na 3 roku studiow to do naszej gr.doszly wlasnie takie 2 osoby ktore zawalily 3 rok.

na pewno można wrócić , dosyłam do regulaminu studiów i dziekanatu 🖐️ u mnie można do 5 lat wrócić :p