Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamzdania

za młoda na slub...?

Polecane posty

Gość a co to
mam nadzieje, ze to byl podszyw, ten ostatani post autori:O bo trudno uwierzyc, eby ktos byl tak tepy:O

Niestety takie pi czki chodzą po ulicach i w cudze gary zaglądają.

jak ja bym byla twoja kolezanka to nawet bym cie nie zaprosila...jednak zal ci dupe sciska...kurcze, ze tez ludzie nie potrafia sie cieszyc szczesciem innych...i wiesz co zostan w domu bo jestes za smarkata na uczestniczenie w takich uroczystosciach

Gość kokosimm
dokladnie :D:D chyba cie na wsi chowali niemamzdania bo masz jakies ograniczenia umyslowe :D:D i racje nie idź na slub! pień się z zazdrosci w domu, ja bym takiego obrzydlistwa na slubie nawet nie chciala FE!

Gość ja mam 19 lat wyszłam za mąż
zazdrośnico jedna :/

ostatnio slub wzial moj kumpel ktory ma lat 19 z dziewczyna ktora jest od niego rok starsza. i to nie przez wpadke. po prostu chcieli sie ustatkowac, oboje sie ucza, rodzice wspieraja ich finansowo.

Gość kokosimm
24 lata? to juz stara panna jestes prawie :D

ja mam 19 lat wyszłam za mąż Normalnie dziwna jesteś, 19 lat i małżeństwo?! bankowo o kasę szło, albo w ciąży byłaś ;)

Gość niemamzdania
oni oboje nie maja stalej pracy, ona studnetka on tez wieczny student 2 czy 3 kierunkow, ze niby takie myslenie na przyszlosc, jasne. ja tam nie pojde, nie podoba mi sie to i nie bede na to przyzwalac swoja obecnoscia, wiec sorry ale slodko srac im nie bede, grzecznie jej przez telfon wytlumacze ze nie przyjmuje zaproszenia (haha, nawet mi dala takie zaproszonko w czerwonej kopertce) bo dla mnie to karygodne i nie bede na to patrzec, przynajmniej szczera jestem. jak sie obrazi to trudno, przynajmniej sie poznam na niej a juz i tak mnie zawiodla!

Gość co w tym zlego
ona będzie pomarszczona do ślubu szła:/

Gość dłupia baba jesteś
za jakieś 2, 3 lata pojawi się na kafeterii nowy temat od "niemamzdania" pod tytułem: Chłopak nie chce się zaręczać, co robić? hehe

Gość kokosimm
masz jakies ograniczone horyzonty umyslowe jak na 24 lata zaloze sie ze twoj facet nawet nie zapytal sie jeszcze czy wyjdziesz za niego i stad twoja zazdrosc jak widac kolezanka jest bardziej dojrzała od ciebie!

dziołszka walnij się w łeb. mocno!!!!!! i w czoło, może nie przestaniesz sie myć.

ona cie zawiodla??ojej biedna jestes...hahahahahahaha...chyba serio ze wsi jestes

ostatnio slub wzial moj kumpel ktory ma lat 19 z dziewczyna ktora jest od niego rok starsza. i to nie przez wpadke. po prostu chcieli sie ustatkowac, oboje sie ucza, rodzice wspieraja ich finansowo.

Gość bziczekkkk
a czym cie tak ta kolezanka zawiodla?

Gość taką przyjaciółkę jak Ty
kopnęłabym w dupsko.

Gość a co to
tzn moim zdaniem glupio jest brac slub jak ne maja gdzie mieszkac, nie stac ich na nic, ale autorka czepia sie o wiek a nie o reszte🖐️

Gość kokosimm
niemamzdania ja bym ci wysłała ale bejsbola w zazdrosna dupe :D

kolezanka ja zawiodla bo nie spytala sie czy moze wyjsc za maz...:D

Gość bejsbola w czerwonej kopercie

Gość kokosimm
lol :D:D:D:D moze ona robi za jej matke?:D i jeszcze ja bedzie musial chlopak prosic o reke hahaha :D:D:D co za WIEŚ!

Gość kokosimm
nie wychylaj sie z twoim zdaniem co do tego slubu kobieto bo az wstyd :(:( ludzie cie wysmieja :D:D

Gość niemamzdania
ja sie czepiam o to ze oboje studiuja, pracuja tylko dorywczo, a rodzina im pomaga jak nie maja np na oplaty mieszkania (w kawalerce tego jej przyszlego meza jak karaluchy sie gniezdza) i ten slub?! owszem zawiodla mnie bo myslalam ze sie chociaz mnie poradzi co ja o tym ysle a nie ze wpada do mnie na kawke i mi wciska taki liscik z zadowolona mina.. myslalam ze jej strzele w twarz jak otworzylam koperte i zobaczylam zaproszenie......

Gość kokosimm
a co to kawalerke? fajne przytulne mieszkanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

wiesz co teraz to dalas popis...jeszcze ciebie miala sie radzic co myslisz...a co ty, kuzwa, wyrocznia jakas??dziewczyno zalosna jestes jak diabli:o

Gość kokosimm
hahahahahah w twarz :D:D:D O LOL teraz to juz pewne ze prowokacja :D;D:D nie ma takich zjebow na swiecie :D:D:D

Gość Abbanita
A ja myslę że jesteś zwyczajnie zazdrosna, chociaż się za chiny Ludowe nie przyznasz oczywiście.

a wogole kim ty jestes zeby oczekiwac od innych, ze beda sie ciebie radzic w takich sprawach jak slub??chyba masz jakis problem ze soba...mania wyzszosci czy cos??

Gość niemamzdania
kawalerka? dla małzenstwa?! chyba niepowazni jestescie, dla malzenstwav to minimum dwa pokoje a jak dziecko to i 3..... normalnie wnerewia mnie tak to ,ze oni w ogoel nie mysla o tym, ze za ciasno im w tej kawalerce bedzie....no dla mnie to jak karaluchy sie gniezdza i jeszcze fanaberie ze slub chca......dziecinada!