Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziunia25

ile gość potrzebuje czasu gdy ma trudny czas w swoim życiu?

Polecane posty

Gość dziunia25

hej, siedzę sama w domu i rozmyślam. Miał do mnie przyjechać chłopak i znowu napisał że nie może i żebym mu dała czas. to pytanie jest dla chłopaków: ile wy potrzebujecie czasu jeśli macie trudny czas?

Gość szczesliwabezfaceta
no facet jak jest w jaskini to lepiej go nei draznic....musle ze do 2 tygodni sie odezwie.....

Gość dziunia25
Kuźwa walentynki tuż tuż a on woli teraz siedzieć sam i jeszcze nie chce przyjechać mówi że się rozkleja a jak mu puszczam sygnały to aż go serce boli że o nim myślę

Gość a jeśli
dwa ruchy nadgarstka. byle się nie garbić.

Gość szczesliwabezfaceta
dziunia25 daj mu spokoj nie puszczaj mu zadnyh sygnalow! ja jak mam zle dni to potrafie sie miesiacami nei odzywac do znajomych/rodziny.... kazdy inaczej reaguje....nie naciskaj na niego

Gość juudytka 24
boję sie że jak nie będę mu puszczac sygnałków to zapomnimy o sobie

Gość on już jedną nogą
...jakby odchodził, ja jestem trochę starsza i tak sądzę. Miałam kilka lat więcej niż Ty na "testy"... raczej się spodziewaj, że nic dobrego nie wymyśli. Nie wiem, czy dobrze robię i robiłam, ale w takich sytuacjach nie zadaję pytań, nie męczę łzami i swoją obecnością. Skoro nie chce być przy mnie, to nie będzie. A powód- oni wszyscy sami nie wiedzą, to bez znaczenia. Chciałabym wróvić do czasów, kiedy byłam czyjąś dziewczyną i on "potrzebował czasu" ;-) teraz wydaje mi się to zabawne- choć zapewne nie jest takie dla Ciebie.

Gość dziunia25
wiesz co próbowałam mu kiedyś nie puszczać sygnałów to mi pisał co robię że się nie odzywam

Gość dziunia25
dla mnie nie jest to zabawne tylko mnie to boli i nie wiem co o tym myśleć

Gość powinnaś dać mu spokój
to nawet nie ładnie tak puszczać sygnały jak on teraz bzyka jakąś panne :o to napewno ja to drażni :p

Gość dziunia25
dzięki za poprawienie mi humoru

Gość żebym dała czas
znaczy nie wiem jak Ci powiedzieć spierdalaj... Przepraszam ale im wcześniej sobie to uświadomisz tym lepiej dla Ciebie!!!! A ile to może potrwać??? w skrajnych przypadkach nawet kilka lat :o nie daj się tak manipulować, powinnaś porozmawiać z nim tak szczerze i niech gada co czuje(nie mam tu na myśli DEKLARACJI że bedzie Cię kochał do grobowej deski itp.).

Gość nie jesteś dla niego
proste. poszukaj swojej 2 połowy,tej prawdziwej

Wlasnie ! Jestem w podobnej sytuacji. Facet chce czasu..potrzebuje czasu..tylko po co im ten czas? mi sie wydaje ze jak facet jest zdecydowany na bycie z kobieta to jest a nie zabawy urzadza ze musi sie namyslic. Nie odzywa sie w ogole jak potrzebuje czasu? dla mnie to nie do zrozumienia, nie teskni się nawet jak potrzebuje sie czasu? Po co wam facetom ten czas? tak szczerze odpowiedzcie.

Gość po to żeby laska poznala
kogoś innego bo my nie jesteśmy zainteresowani

Gość powyższa wypowiedz
jest trafiona w 10 oni nie umieją Wam powiedzieć - odejdź!!! bo są skunksami...

Gość syrakuzja
ale w tej sytuacji nie ma na co czekac - biorac pod uwage tchorzostwo facetow, slowa , ktore do Ciebie skierowal oznaczaja w rzeczywistosci, ze nie chce juz z Toba byc- wiec nie spodziewaj sie niczego innego...

Gość dziunia25
w nocy mi znowu puścił sygnał. Nie rozumię go. Chce być czy nie. Do tego czasu wszystko było super ale ma teraz problemy i się załamał