Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuleczek

Mój chłopak pojechał na impreze beze mnie i

Polecane posty

powiedział mi o tym jak juz był w pociagu;/ jedzie sie zabawic na urodzinach i nawet mi nie zaproponował....Jak byscie zareagowały??

Gość to jasne ze cie zdradzil
kopa w dupe

:( Poczułam sie jak nie powiem co.....mam ochote plakac cala noc......a on sie bedzie cala noc bawił.......;/

Gość to jasne ze
ile on ma lat? zachowuje sia jak duze dziecko!

Gość to jasne ze...
wiesz co bierz kolezanke i idzcie na piwo!!! 🌼

20lat ma.Ja mam 18.uwazam ze wiazanie chlopaka w zlotej klatce jest zle i nie mialam nic przeciw jak wychodzil na piwko z kolegami czy na silownie wiadomo ale ztym to przegial poczulam sie niewazna..Moze macie racje zobaczymy jak on zareaguje gdy powiem mu cos podobnego

Uwazaj. U mnie od tego sie zaczelo... Wybaczylam. I bylo jeszcze gorzej :O Jak wrocil z imprezy i pochwalil sie, ze byl, zapytalam, \"a co ze mna?\" a on na to \"nawet o tobie nie pomyslalem, poza tym i tak nie byloby dla ciebie miejsca, bo koledzy wzieli kolezanki\". a ja \"aha to dla kolezanek bylo miejsce a dla mnie nie?\" a on \"no przeciez nie powiedzialbym kolgom, zeby kolezanek nie brali\" :O meczylam sie z dupkiem ejszcze 2 lata. i bylo coraz gorzej :O

Gość to jasne ze...
najlepiej wez dzis kolezanke i gdzie wyjdzcie, i jak go nie przystopujsz, to bedzie tylko gorzej!!!