Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koles17

Małe jądra/

Polecane posty

Gość Koles17

Witam! Mam 17 lat... Jakis czas temu dopirero tak naprawde zwrocilem uwage na to uwage... na to ze moje jadra nie sa odpowiednich rozmiarow:/ Są zdecydowanie za małe! Jeżeli chodzi o rozmiary Jacka, to w normie sa, 15.5cm dlugosci i 13.5 obwodu we wzwodzie.. Lecz rozmiar jąder Bardzo mnie to niepokoi... Czy to naprawde oznaka czegos złego?!:/

Twój mózg miał zbyt małą objętość, więc organizm zarządził przeniesienie objętości z części nieistptnych do ważnych. Musisz uważacz bo Ci jaja w końcu całkiem zanikną ;)

Gość ja uwielbiam tatar....mniammm
liczy się penis a nie jądra :P

Gość Berberys
A jaka jest norma jesli chodzi o wielkosc jader ??

Gość powinieneś je napompować

Gość wyuzdanka
małe jąderka są fajne bo można je całe włożyć do buzi. Penis natomiast trochę mały - musiałbyś mi go w tyłek włożyć żebym coś poczuła

Gość Smoleń
Może tak ci się tylko wydaje że masz małe ? Jaką mają długość ? Norma to dla faceta 3 do 6 cm . Do tej pory też uważałem że mam bardzo małe i dla sprawdzenia zmierzyłem je wczoraj sówmiarką - wyszło że prawe ma 6,5 cm a lewe trochę ponad 5 cm czyli są OK . Twoje pewnie też w tcy granicach się mieszczą

Gość manio
lubie małe

Gość ______________MAN25
Czesć, mam 25 lat 175cm wzrostu i przy gabarytach średnio zbudowanego mężczyzny również odnosze wrażenie, że moję jądra mogło by yć nieco większe... napewno nie sa tak grube i duże jak "orzechy włoskie" - z czym porównuje się je w podręcznikach..., ale ze 3,2cm wys napewno mają tylko nie wiem czy przy pomierza eysokości (dajmy na to sufmiarkąiczy inym narzędziem)brać pod uwage równiez najądrze , czy samo jądro.. ale z drugiej strony głupoio czułbym sie z większymi, chyba sprwsiały by mi dyskomfort. Wielkolść jąder zależy od uwarunkowań anatomicznych, każdy z nas ma inne ksztąłty ciiała tak npaprawde. POza tym mając małe jądra mozna założyc ciaśniejsze spodnie i nie cofają się one do kanałów pachwinowych z braku miejsca w uciśnietej przez spodnie moszniel. Na co komu wielkie jaja:P:P:P Mają spełniac sowje zadanie- produkować plemniki i testosteron i tyle:P

Gość Roccom
Wielkość nie ma najmniejszego znaczenia , jądra produkują tyko plemniki więc nie ma to najmniejszego znaczenia na objetość wytrysku

Gość ______________MAN25
nie zgodziłbym się, że TYLKO plemniki... w łącznotkankowym zrąbie jądra (czyli tej konstrukcji która nadaje mu kształt i w której zawieszone są kanaliki) są komórki lejgiga CZY JAK SIE TO NAZWISKO TAM PISZE i one produkują hormony płciowe, więc można by się uprzec, że wielkość ma jakieś tam MINIMALNE znaczenie ale tak czy inaczej... dojrzałe jądro albo spełnia normę produkcji hormonów, albo jej nie spełnia z przyczyn patologicznych i tyle!!! a odbiegając od fizjologii czy facet z wielkimi jajami jest atrakcyjniejszy seksualnie? i tak CHYBA WIĘKSZOŚĆ kobiet nie zwraca na to aż tak bardzo uwagi, nIe wszyscy mężczyźni lubia też pieszczote w tym rejonie...

Gość pyrdek
to nie moja wina ze macie male jaderka ja mam jak arbuzy i sie tym nie chwale:D:D:D:D:......................ale i tak jest dobrez tylko gdy ładuje w dupsko to pbijaja mi sie o dupke kobnietki............i mam obite................................................

Gość Krutch
a pokazcie :P

Gość pyrdek
nie ma problemu;);)momencik chwila moment musze zrobic zjecie

Gość pyrdek
Gość Europe Union member
Wy sobie tu jaj nie róbcie! Kolega ma problem! Przecież UE już dawno ustaliła dopuszczalne wymiary jąder. Było to wkrótce po ustaleniu prawa o dopuszczalnej krzywiźnie bananów a trochę przed ustaleniem wzorca wielkości lewego sutka u kobiet. Kolego - musisz wykonać pomiary (w obecności wiarygodnych świadków) w płaszczyźnie horyzontalnej oraz wertykalnej za pomocą suwmiarki i wyniki wysłać listem poleconym do Parlamentu Europejskiego w Brukseli. Oczywiście każde jądro musi być obmierzone osobno. Musisz więc wysłać 2 (słownie: dwa) listy. Od negatywnej opinii przysługuje Ci odwołanie. Należy je wysłać w nieprzekraczalnym terminie 14 (słownie: czternastu) dni roboczych, do Trybunału w Strasburgu (ew. Strasbourgu). Pamiętaj, wymiary muszą być podane w cm. i w calach (cholerni Angole). Życzę powodzenia! Ps. Nie zapomnij że wymiary i dopuszczalna krzywizna penisa też zostały ustalone. Czy mieścisz się w normie?

Gość kolas
To Strasburg w 3 Rzeszy.

Gość _____________man25
hmmL EU MEMBER - widać, ze próbujesz posługiwać się teminologią medyczną ale nie za bardzo CI wychodzi... otóż mamy dwa rodzajewspółrzędnych 3D - płaszczyzny: strzałkowa, czołowa i horyzontalna oraz osie: strzałkowa, pionowa, poprzeczna... więc lepiej było by zmierzyć w osiach... no i jakże ważna rzecz:D jeśli już chodzio NORMY, nie może zabraknąć kryterium wielkości jądra w skali pradera (mierzy sie takim gównem co sie ORCHIDOMETR nazywa) NIE ZAPOMNIJCIE O T M ]:-> A CO SIĘ STANIE Z OBYWATELAMI, KTÓRZY NIE SPEŁNIA NORM - NIE DOSTANĄ BIOMETRYCZNYCH PASZPORTÓW UE??? :D:D:D

Gość Europe Union member
Kolego - przecież nie pisałem tego poważnie. Po prostu bardziej podobają mi się terminy, których użyłem. Tak samo jak suwmiarka. Co do osób, które nie spełniają norm UE - pewnie czeka je los zbyt prostych (lub krzywych) bananów. Ces't la vie.

Gość ____________________MAN25
UE jasne, że w żartach ale przy okazji chciałem dodać do dyskusji trochę profesjonalizmu:D:D:D

Gość ***s888S***S**S*S
POdobno mając duże jądra trzeba uważac przy siadaniu zwłaszcza, gdy moszna jest miękka i rozluźniona i jądra nie są podciągnięte bliźej brzucha... zbyt energiczne "klapnięcie" na twardszą powierzchnię może sprwić ból... osobnicy o średnich i małych jajkach niemaja tego problemu... ]:-> przy mniejszych jądrach można włożyć ciaśniejsze ubrania i nie ma problemu z miejscem w mosznie..., cóż, a wydajność w produkcji tak jak napisano wyżej albo spełniają norme albo nie:p niezlaeznie od wielkosci:P

Gość fgldgofdlgfdgfdgfd
Ja tez myslalem ze mam małe jadra....wydawały sie bardzo małe...Ale kiedy je zmierzylem to maja około 4.5 cm. A normalna wiem ze jest od 3-4 do 5-6 wiec mam prawidłowe;D Takie akurat srednie;) A wydawały sie malutkie:P podług penisa (16cm w zwodzie, w opadzie tylko 7) Wiec jak macie 3 cm to dopiero wydaja sie małe. A przeciez to jest wporzadku:)

Gość fgldgofdlgfdgfdgfd
Ja tez myslalem ze mam małe jadra....wydawały sie bardzo małe...Ale kiedy je zmierzylem to maja około 4.5 cm. A normalna wiem ze jest od 3-4 do 5-6 wiec mam prawidłowe;D Takie akurat srednie A wydawały sie malutkie podług penisa (16cm w zwodzie, w opadzie tylko 7) Wiec jak macie 3 cm to dopiero wydaja sie małe. A przeciez to jest wporzadku

Gość myślący
ja miałem małego penisa (15cm) i żeby go wydłużyć przywiązywałem na noc do żołędzi sznurek z kowadłem, które wisiało za oknem. Po roku penis się wydłużył o 9 cm i teraz nie narzekam, jestem posiadaczem 24 centymetrowego penisa, za którym kobiety szaleją. Może warto spróbować z jądrami podobnie?

Gość abcdefghijklmnoprstuw
Kwestia wielkości to jedno, widzę, że większości kobiet podobają się małe jajka (ale nie ZA małe) i NIE obwisłe... ale pomijając to: jądra mogą być twarde albo miękkie, powinny być twardo-elastyczne i podawać się leko pod naciskiem palców ale róznie to z tym bywa Co z tego że facet będzie miał rtaki rozmiar workai jąder jak Wam odpowiada ale nie poczuijecie obrzydzenia chwytając w dłoń takie rozlazłe miękkie nie do końca jajowate COŚ..

Gość maikel
ja mam 16 lat jaja 4 cm i jest w porzo a co do obwisłych jaj to nie wiem co robić to samo sie robi chyba ja też mam czasami takie coś ale nie ma sie czym martwić

Gość jaj
jak mam zmierzyć jądra bo nie mam pojęcia..Pomóżcie dajcie jakąś strone z tym związaną jak zmierzyć swoje jądra..

nie znam sie na wymiarach ale dla mnie facet z malymi jajami jest przegrany:( dla mnie gra wstepna z kutaskiem i jajami tylko gra role!!!! bez tego nie potrafie sie podniecic na maxa:(