Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ka jo je

ostry seks a reakcja faceta

Polecane posty

Gość ka jo je

rozmawialismy z facetem luźno o upodobaniach seksualnych, ja mu powiedzialam,ze chcialabym byc keidys zwiazana i ,ze ostry seks jest ok, a on sie obraził i stwierdzil,ze mam znaleźc innego, bo on mnie bił nie będzie, jestesmt ze soba 1,4 roku... czy on jest nienormalny czy ja?!

Gość ka jo je
upupu

Gość Drandula
Taka afera o taką niwiną zabawę. Ciekawe, co by gość powiedział gdybyś zaproponowała mu osikanie go..

Gość ka jo je
kurcze, on mysli, ze jak ktos ma inne upodobania to juz jest pierdolniety w glowie;/ja mu pisalam ze nie chodzi o to by cały czas sie wiazac, za kazdym razem rznąc do upadłego, tylko czasem ,a on... uaah ;/

Gość 18 cm stali
hmm taki leki brutal, a jak bys zareagowała ja kby cie zwiazał odwrócił tylem i wpierdolił na sucho w anusa ??

Gość wspolczuje Ci troche
bo przeciez faktycznie nie chcesz sie tak bzykac caly czas a jakies lekkie urozmaicenia nie sa zle..ja jak pierwszy raz zwiazalm mojego mezczyzne to oszalal ze szczescia :-)

Gość ka jo je
18, kolejny "madry" który widzi swiat tylk ow czefrniach i bielach i nie widzi innych barw, czy jak sie lubi czasem ostrzej zabawic to juz mnie musi w dupsko rznac?! ;/

Gość 18 cm stali
zapytałem o taki rodzaj ostrej jazdy a ty juz o kolorach, nie chcesz dyskutowac to nie zaczynaj pisac. mozesznapisac ze nie olubiszanalu i tyle ehhh

Gość ka jo je
on zawsze byl trochę przewrazliwoony bo on z bardzo ppraktykujacej katolickiej rodziny... zaluje ze powiedzialam... albo zaczne zalowac,ze z nim bylam

Gość ka jo je
no mozliwe ze zle zrozumialam.. ale nie wiem czy jest panna co lubi rzniecie w dupsko na sucho;]

Gość 18 cm stali
jak na ostro to na ostro.

skoro lubisz od czasu do czasu ostrzejszy seks a Twoj facet absolutnie takiego nie toleruje to chyba pora zmienic partnera...chyba nie masz zamiaru cale zycie kochac sie przy zgaszonym swietle w pozycji klasycznej?

Gość ka jo je
czyli jednak miałam rację, że ppopadasz w skrajności

Gość ka jo je
ja moge zrozumiec,ze mu sie to nie podoba, ale bardzo nerwowo zareagował. Masz racje ,ze pora na zmiane...

Gość 18 cm stali
raczej nie poraktykuje zadawania bólu swojej lasencji. wracajac do tematu to chyba powinnas zmienic faceta, bo nie dosc ze sex bedzie nudny to pewnie jeszcze żadziutki. kumpela chajtneła sie z tkaim typem rodzice zagorzali katolicy, radio maryja i te sprawy.... rozwód przez tesciów.

Gość ka jo je
18cm . Ty facet jestes, to może go predzej zrozumiesz.. Cz yja urazilam jego dume albo coś takim stwierdzzeniem? Często mu mowię,ze lubię delikatnie ,lubie czasem mocniej, w zależnosci od nastroju. Zawsze po stosunku mu mowie,ze bylo bosko i blabla ,a on tak naskakuje jakbym mu scat conajmniej zaproponowała.

dla mnie na przyklad seks w zwiazku jest naprawde bardzo wazny i nie wyobrazam sobie faceta ktory obrazal by sie gdybym mu powiedziala co lubie i na co mam ochote...moj facet sam o to wypytuje i spelnia wszystkie moje zachcianki...wie dobrze ze nie lubie jakis anali i tym podobnych rzeczy ale grzecznymi kochankami tez nie jestesmy

Gość 18 cm stali
ja mysle ze on boi sie ze niesprawdzi sie w tej roli i ze cie zawiedzie albo ze sie z niego bedziesz samiała czy pouczała ze mocniej czy to robisznie tak , kto lubi byc pouczany w sprawach sexu.... dlatego zareagował tak nerwowo, reakcja obronna + odwrócenie tematu??

Gość ka jo je
Jeju, ja nie mówię, ze zawsze jest klasycznie pod kołderką, owsze.. jest namietny, dobrze mi z nim, tylko chcialabym troche zniewolenia czasem, albo zeby mi posladki mocniej scisnął, albo nie czekał, aż będę mieć "powódź w pipce" ,zeby wszedl bardziej stanowczo, za wlosy potargal...

Gość dla mnie to przykłąd tego że
nie seks, ale komunikacja jest najważniejsza oraz podobne podejście do życia. Bo nawet gdyby mu się t nie podobało, powinien jakoś zrozumieć, że ktoś może mieć inne potrzeby, starać się zrozumieć kogoś, kogo niby kocha. I tutaj nie chodzi o seks, ale o to, że jesteście na siebie kompletnie zamknięci. Ty chcesz go zostawiać, bo źle reaguje, a on się obraża i ucieka od tematu:O

Gość 18 cm stali
wiec potrzebna spokojna rozmowa przy winie czy piwie a jak sie najebiece t od okonkretów. zblizaja sie walentynki przeciez moga byc upojne :)

Gość ka jo je
18cm, no to ja mam sie meczyc i o niczm nie mowic,bo on ma jakies komleksy cholera? Ja lubie eksperymentowac w lozku, jestem orwarta w sprawach seksu, on-zdawaloby sie ze tez,ale sie mylilam

Gość 18 cm stali
sex jest wazna czescia kazdeg ozwaizku, jesli jedna osoba ma duze libida a jej partner np. zerowe to wczesneij czy pozniej zwiazek sie rozleci bo człowiek nie zyje tylko ciepłymi słówkami.

Gość ka jo je
dla mnie seks... Nie jestesmy zamknieci, bardzo duzo rozmawiamy op tym co lubimy a czego nie,ale jak chcioalam pojsc krok dalej to jego reakcja byla okropna,az sie wszystkiego odechciewa. z tym zostawianiem przesadzilam, nie bede skreslac ogolnie udanego zwiazku przez to,ze on teraz tak zareagowal. Nie powiedzialam,ze mam u sie to podobac,ale moglby to poprostu przyjac do wiadomosci i wyrazic swoej zdanie na ten temat,ale nie w ten sposob. 18cm ja sie boje wracać do tego :}

Gość 18 cm stali
... libido... nie ma co siedziec cicho i sie meczyc bierz co twoje jak nie dostajesz to lipa. jesli pasuje ci zycie w dporaszaniu sie o niekture pozycje to no problem

Gość ka jo je
18 to nie jest tak,ze on raz w tygodniu by mogl. On moze często i często to on porzejmuej inicjatywe, tylko chcialam sprobowac z nim czegos innego

Gość dla mnie to przykłąd tego że
libido, libido:O To też jest podejście do życia i ogólny temperament. Seks głównie rodzi się w głowie, jak w związku jest dobrze, to i w seksie wszystko gra.

Gość 18 cm stali
widocznie sie do tego nie nadaje woli czule i spokojnie, na ostr ogo nie kreci.

Gość ka jo je
18 ja to rozumiem, ale powinien mieć troche rozumu i naczej zareagować...

Gość 18 cm stali
taki juz jest, jak chcesz na ostro t omoge ci pomoc o ile przyjeidzesz do lublina i miesciszsie w moich normach:)