Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja K.

Które pigułki wpływają na powiększenie biustu ??

Polecane posty

Gość Kaja K.

żadne. po pigułkach biust puchnie i jest nabżmiały a potem wraca do normalnych rozmiarów. a i nie wszystkim kobietom puchnie.

Gość masakramasakra
silikon!!!

Gość upupupppppppppppppppuuu

Gość mi powiększył
Najlepiej piersi powiększa urodzenie dziecka i karmienie go - wielkość biustu rewelacja!

Ale po zakończeniu karmienia - biust maleje i to czasem niestety do rozmiaru mniejszego niż sprzed ciąży! Ja tak niestety mam a liczyłam na trwałe powiększenie biustu... Mój gin. twierdzi, że niektóre tabl.hormonalne poprzez estrogeny mogą spowodować wzrost biustu. Przypisal mi ?Femoden, ale dopiero zaczęłam brać więc jeszcze nie wiem czy będzie efekt. Na innym forum jedna babeczka napisała, że jej się to udalo przy femodenie. ale inne tyły ogolnie i to za duzo...

Pigułki zatrzymują wode w organizmie dlatego biust moze spuchnąć i przez to nieco urosnąć-po odstawieniu pigułek wraca do normalnych rozmiarów;) Najwiekszy mają na to wplyw diane 35 bo zawierają najwieksze stezenie hormonów przez co mają tez najwiecej mozliwych skutkow ubocznych i najbardziej sie puchnie;)

po tabletkach o mnijszej dawce tez \"rosna\" piersi, to falt sa badziej nabrzmiale ale to przez hormony, ktore powoduja rozrost pecherzykow mlekotworczych jak w czasie ciazy, po odstawieniu wszystko wraca do normy

Gość małgorz999
nie ma recepty na to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziewczyny opanujcie sie!!! kazde tabsy dzialaja inaczej na kazda z nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak chcesz to mozesz eksperymentowac ale moze zdarzyc sie tak ze sprobujesz 10 rodzajow i po zadnych ci nie powieksza sie!!!!!!!!!!!!