Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość camarello

slub koscielny zabawa czy przyjecie dla najblizszych

Polecane posty

Gość camarello

Mam pytanie do Was :) ZAstanawiamy sie z moim przyszlym mezem co zrobic.Czy wyprawiac huczna zabawe :) czy lepiej zaprosic najblizszych z rodzinny i isc na obiad :O Dodam, ze mamy juz dziecko i zupelnie nie wiem co lepsze. Z jednej strony marze o takiej super zabawie, ale z drugiej strony przeraza mnie troszke ta suma :O Wolalabym cos dziecku za to kupic :O ,ale no wlasnie,ale....takie wydarzenie jest raz w zyciu i raz w zyciu mozna sie wspaniale poczuc :D Prosze o Wasze wypowiedzi :)

Gość zalezy ile mozecie na to
kasy przeznaczyc

Gość rogówka
co chcesz dziecku kupić? jak chcesz taką kwote przeznaczyc na dziecko, to załóż mu lokatę, żeby miało na studia, a nie kupuj mu jakieś pierdoły jakbym miała ochotę wyprawic sobie wyjebiaszcze wesele, to bym wyprawiła; dziecko nie jest jedyna osoba , która ma prawo mieć potrzeby

Gość rogówka
ja osobiście wesel nie lubię, więc pojechalibysmy sobie z tej okazji w super podróż, a żeby uczcić ślub, zrobilibysmy kolacje dla rodziców i rodzeństwa

Gość pikaczpikacz
dokladnie zrobcie moze deres potem kolacje dla najblizszych i bedzie si!!! Fakt, ze dziecku bedzie przydatne tylke kasy tak jak poprzedniczka pisze, ze zalozyc lokate!!!