Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Christiana..24

nie zgadniecie z jakiego powodu rzucił mnie chłopak!

Polecane posty

Gość Christiana..24

Jeszcze o tak durnym powodzie nie słyszałam. Spotykaliśmy się ponad pół roku, od jakiegoś czasu sypialiśmy ze sobą. W seksie był dość powściągliwy, raczej niechętny do nowych pozycji, urozmaiceń itd... Ostatnio rozmawialiśmy o seksie i przyznałam się ze z poprzednim chlopakiem kochałam się analnie i podobało mi się to. Mój facet zrobił zniesmaczoną minę, powiedział że to obrzydliwe i bardzo się na mnie zawiódł. Następnego dnia milczał, a kolejnego napisał że się mnie brzydzi, że mam zupelnie inny pogląd na życie (??) i nie mozemy być razem. ( do fanatyków dziewictwa i prawictwa - on mial przede mną dziewczyny ) Kto z was słyszał o tak idiotycznym powodzie do rozstania? PS : Wierzcie mi, TO BYŁ POWÓD. Nie było żadnego innego, zakamuflowanego.

Gość mial takie prawo
i pewnie szybko z nim poszlas do lozka, po krotkim okresie chodzenia. tez bym nie przebolal jakby ktos posuwal w dupe moja kobiete wczesniej

Gość mial takie prawo
tez mnie to brzydzi. tez rzucilem dziewczyne z tego powodu. co prawda nie uprawiala seksu analnego, ale chlopak lizal jej odbyt i wkladal tam palca

hmm no to trochę durny powód, no ale niestety niektórzy mają takie poglądy, będzie następny :)

Gość miał racje chlopak
no bo jak mozna to zaakceptować????????????????? od kochania się jest przednia dziurka jakby mi moja dziewczyna powiedziala że ktoś ją kochał w tyłek albo w usta, albo że ktoś jej lizał szparkę, to bym ją kopnął :(

amajgad, ludzie no co wam do głowy strzeliło ? dobra laska to taka która nie miała nigdy seksu analnego, ale jak już komuś zrobiła lodzika to fuj i w ogóle spadaj ? śWIAT ZWARIOWAł ALBO JA JESTEM JAKIś NIENORMALNY

Gość miał racje chlopak
sorry że tak brutalnie powiem ale dupa jest od srania i zupelnie sobie nie wyobrazam że mozna tam coś włozyć

Gość miał racje chlopak
i wy jeszcze jej bronicie a na chlopaka mowicie kretyn?????? fuj, jak mozna kogoś kochać w dupsko!!!!!!! to dobre dla pedałów!!!!!!! szanujaca sie dziewczyna sobie nie pozwoli na to, a nawet jak raz sprobuje to jak moze powiedziec ze jej sie podobało???????? jestes szmatą i dobrze ze cie zostawił

Gość znajdź takiego co go
to kreci po sprawie. Po prostu może tamtego to obrzydza. Jako kobieta nie chciałabym być z kimś, kogo kręci anal, bo nie zmuszałabym się do tego tylko po to , że ktos miał być zadowolony. Jeżeli ty stwierdziłaś, ze cię to kręci, a jego nie kręciło, to dlaczego on by się miał zmuszać?:O Zresztą ja to rozumiem. Stwierdził, że zależy wam na czyms innym, macie różne upodobania, że się nie zgracie, że jesteście inni i tyle.

Gość no ale bez przesady
facet musi być cholernie ograniczony i jakiś niedowartościowany! dobrze, że się go pozbyłaś, bo co za kochanek z faceta, który brzydzi się anala! seks analny i oralny są bardzo ważne!

myślę, że seks jest sprawą tak indywidualną i intymną, że absolutnie nie powinnaś mówić swojemu partnerowi co i jak robiłaś z kimś innym nawet, gdyby sam o to pytał to jest po prostu niesmaczne i nie w porządku ani wobec poprzedniego partnera, ani wobec obecnego to, jaki seks sprawia Ci przyjemność jest jedynie Twoją sprawą seks analny nie jest wg kryteriów medycznych zboczeniem może sprawiać wiele przyjemności kobiecie nie słuchaj durnych uwag na drugi raz - nie mów swojemu mężczyźnie o tym, co robiłaś z innym pozdrawiam

Gość maciuienc
mimo, ze mnie to kreci (bo nigdy tego nie robilem), chyba zareagowalbym podobnie. Tym bardziej mocno by bolalo, jesli by mi bardzo na lasce zalezalo. Moglas powiedzie, ze robilas to kiedys tam dawno temu. ale jesli to bylo z ostatnim, to zostaje duzy niesmak.

Gość masz nauczkę na przyszłość
żeby nie rozmawiać o takich szczegółach z przeszłości. do miał racje chłopak powiedziałeś co wiedziałeś jak lubisz po ciemku to Twoja sprawa ale nie wyzywaj ludzi. A seks analny to nie pedalstwo.

Gość Christiana..24
Ale on mnie wprost zapytał czy to robiłam. Rozumiem że następnym razem mam kłamać?

Gość znajdź takiego co go
No nie musiała mówić, co robiła. Ale zrozum, że jak ona lubi anal, a on nie, to przeciez on ma prawo zrezygnować z takiego związku. A jakby dziewczyna napisała, z ejej chłopak ciągle nawija o analu i ją namawia a ona nie cce, to byście jej przytakiwali, ze to debil i żeby go zostawiła, że jak ona nie chce, to nie może jej zmuszać:O Dlaczego tak samo nie traktujecie faceta? Myślicie, że przyjemnie jest wkładać komuś coś w dupę?:O Albo mieć potem dziewczynę, która na starość nie trzyma kału?:O

Mnie by to nie przeszkadzało... Jak chcesz, mogę być Twoim nowym chłopakiem.

Gość gsdgdf
maciuienc - nie uważasz że bolałoby cię własnie dlatego że tego nie robiłeś? Myslę że gdybyś robił to już, nie zabolałoby cię gdyby dziewczyna powiedziala że też ma już takie doswiadczenie

Gość masz nauczkę na przyszłość
wiesz co powiedz uprzejmie że nie powinien wypytywać Cię o szczegóły.

nie masz kłamać powinnaś powiedzieć, że nie będziesz o swojej przeszłości seksualnej z nim rozmawiać, gdyż szanujesz intymną sferę życia swoich poprzednich partnerów/partnera proste :)

Gość Christiana..24
aaa.... Ale gdzie ja napisałam że "non stop nawijałam i go namawiałam"? Powiedziałam to tylko raz. Zapytał czy podobało mi się, ja powiedziałam że tak, że to bardzo przyjemne. Nie namawiałam go.

Gość gsdgdf
a z 2 strony czy nie uwazacie że jednak warto coś takiego mowic, zeby przekazac co sie lubi?

Gość maciuienc
gsdgdf bylem w takiej sytuacji i rozmawialismy sobie co lubimy i wlasnie gdyby nie to, ze laska powiedziala, ze to robila, ale kiedys tam (a nie akurat ostatnio), to nie zrazilem sie. Dalej mialem ochote, choc do niczego nie doszlo, nawet nie pomacalem :)

Gość odpowiedz...
facet musial miec jakis uraz :D moze tata go tak kochal :o wspolczuje autorce

Gość nie chcialbym miec dziewczyny
co uprawiala z kims anal

Gość njuuuyusd
mozliwe znam takich facetów...

Gość Qill
a kiedys mi sie wydawalo ze faceci uwielbiają anal a tu niespodzianka

Gość no niespodzianka

Gość taka jedna starsza babka
jeżeli to powód rozstania to ciesz się, że pozbyłaś się chłopca, bo niedojrzały był

Gość YYYYYYYYYYY
CHLOPAK MIAL 100% RACJE TO CO ROBILAS JEST OBRZYDLIWE NIE TOLERUJE TAKIEGO CZEGOS.PRZECIEZ JEST 1000000000000000 INNYCH POZYCJI FANTAZJI NA ZAJ..........TY SEX A TY AKURAT WUBRALAS D.......PE. BLE. JAK DLA MNIE TO MASAKRA

Dokładnie po co Ci taki niedorobiony koleś. Może jeszcze jak w średniowieczu powinniscie sie kochać przez dziurkę w prześcieradle. Albo co za pierdolnieci ludzie się tu wypowiadaja? To każdego sprawa od czego ma którąkolwiek z dziurek. Zboczenia to np. pedofilia a nie sex analny. Mnóstwo ludzi to uwielbia. A jak koles ma jakis problem ze sobą to jego sprawa.