Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Christiana..24

nie zgadniecie z jakiego powodu rzucił mnie chłopak!

Polecane posty

Ja w to nie wierze co Wy piszecie. Ja tez to lubię i co mam być jaks wykleta? To może moja sprawa czy to jest obrzydliwe czy nie? Obrzydliwy to jest szpinak dla mnie a mnóstwo ludzi to je. Jak wygląda Wasze zycie erotyczne? No ubogo zapewne. Ubogo.

chlopak to idiota... ale swoja droga, skoro wiedzialas jaki jest, to moglas mu tego nie mowic... ;)

Gość dla mnie seks analny jest
dziwny. nie mam nic do ludzi uprawiajacych taki seks, ale nie chcialbym miec dziewczyny co juz taki uprawiala

Gość SleepingSun
seks analny jest bardzo przyjemny... A Twój chłopak był hm... delikatnie mówiąc niedojrzały...

Gość dobrze ze nie uznaje seksu
ja nie mam ochoty sprobowac anala. ale nic w nim zlego nie widze. ale skoro sam tego nie robie, to nie chce miec dziewczyny, co juz z kims to robila. dla mnie to logiczne. po co mi dziewczyna co uprawiala anal, jak moge miec taka, co anala jeszcze nie uprawiala

Po co Ci chlopak, z ktorym nie mozesz byc szczera, na dodatek kiepski w lozku? Mam nadzieje, ze Twoj nastepny bedzie bardziej wyluzowany :)

Gość poszukaj sobie innego
oby ludzie w zyciu mieli tylko takie problemy...

Gość do enamorada
ale przez to bedzie ona miala o jednego partnera seksualnego na koncie wiecej. bedzie mniej cnotliwa i bardziej przechodzona, o mniejszej wartosci, o wiekszym przebiegu

Gość do enamorada
dobrze prowadzaca kobieta powinna postarac sie miec jak najmniej partnerow seksualnych przed mezem i zadnych przygod itp. zeby maz ja dostal w jak najlepszym stanie, a nie jakas zeszmacona i przechodzona

o ile zamierza byc z kims, kto ja traktuje jak samochod (wiekszy przebieg - mniejsza wartosc)

Gość do enamorada
tylko wez pod uwage ze sa porzadni faceci, ktorzy nigdy nie mieli przygod i mieli dlugie, trwale zwiazki i nie mieli wielu partnerek i oni chca porzadnych kobiet

Gość do enamorada
no chyba, ze dla ciebie tacy faceci sa zli, wiesz, kazdy ma jakis tam swoj gust. jak wolisz babiarzy to ok

no to tacy panowie musza sie wiazac z "porzadnymi" dziewczynami, nie ma wyjscia, bo ktora niegrzeczna dziewczyna by wytrzymala z takim "porzadnym"? ;)

moga byc babiarze, o ile ograniczaja sie do jednej kobiety w tym samym czasie :D

Gość do enamorada
a po co takiemu facetowi kobieta mniej porzadna od niego, co miala duzo wiecej partnerow niz on partnerek?

Gość do enamorada
czemu? mozemy pogadac. chodzi mi o to, ze osoby w zwiazkach powinny sie dobierac tak zeby do siebie pasowac, miec podobne poglady, podejscie do seksu, etyki, moralnosci itp.

Gość do enamorada
wydajesz sie inteligentna osoba, wiec myslalem, ze mozna pogadac z toba na tematy z pogranicza etyki, filozofii, socjologii

Gość jego sprawa co zrobil
mial do tego prawa, jak mu to nie pasowalo, to do niczego go nie moglas zmuszac

Gość do enamorada
wiesz enamorada, uwazam, ze ani taki facet nie bedzie specjalnie interesujacym partnerem zyciowym dla takiej kobiety, nawet jesli bedzie zadbanym, atrakcyjnym, przystojnakiem (tyle, ze niestety nie kobieciarzem), ani taka kobieta nie bedzie wymarzona partnerka zyciowa (mimo, ze napewno jest bardzo atrakcyjna) dla takiego faceta, tymbardziej, ze dla takiego nie tylko uroda sie liczy pewnie. nie pasowaliby do siebie

Gość powod jak powod
ja tez nie chcialbym dziewczyny, co uprawiala anal

Gość apolonia 22
cos ty nie przejmuj sie wypowiedziami facetow!ze ich to by brzydzilo!zarty!a jak oni maja 20 lasek przed toba i wkladaja w kazda kilka razy a pozniej w ciebie to jest ok? wedlug facetow to ok!nie mozna kogos oceniac po upodobanaich seksulanych, kazdy robi to co lubi, a twoj chlopak rzeczywiscie podal idiotyczny powod, widocznie mu nie zalezlao bo byscie znalezli jaies rozwiazanie, a odnoscie seksu oralnego, ktorys z was napisala, ze oblecha, nie znam faceta ktory by nie skorzystal!wiec zartow sobie nie robcie!

Gość dziwna sytuacja
wydaje mi sie ze on nie mogl tego zniesc musialo go to dreczyc ale wasz zwiazek nie byl zbyt mocny skoro rzucil cie z takiego powodu. Dobrze sie stalo bo uwazam ze jesli dlatego cie rzucil to nie bylo sensu tego zwiazku dalej ciagnac

Gość dr. Evil
forum o "analu i stopniu przechodzenia" jak zwykle przeistoczyło się w jazgot feministycznych małp i szowinistycznych świń - ot, ludzkie ZOO

Gość tube
heh... smieszą mnie tacy święci od samego papierza. Gosc nie ma zielonego pojęcia o tym jak dobrze dwoje ludzi sie potrafi sie bawic w sypialni. Autorka jest osobą otwartą na nowe doznania, ma temperament i fantazje. Kazdy normalny facet z łóżkową fantazją przyjmie taką dziewczyne z pocałowaniem ręki. Rozbrajaja mnie tacy pruderyjny chłopcy. Pozostaje mu zyczyc bzykania po ciemku pod kolderką do konca zycia

Gość posępna_jajecznica
Pierdol frajera, musiał byc mocno ograniczony skoro to było powodem zakończenia związku. Dodatkowo wszystkie dzieci wypowiadające się na ten temat mają nieźle wygięte blachy, wy napewno sex tylko po bożemu nie patrząc sobie w oczy bo grzech... popierdolency. Tak, uwielbiam walic w dupe i lizac partnerke po dupie i chuj wam do tego. Pozdrawiam autorke.

Gość musze_wybrac_pseudonim
kazdy ma inne upodobania - to co jednych brzydzi innym sie podoba. Nie miej kompleksow na tym punkcie tylko znajdz kogos kto zaspokoi cie w ten sposob. Wielu facetom sie to podoba szczegolnie w dluzszych zwiazkach. Sam mam pare takich roznych akcji - gdyby kobieta z ktora teraz jestem zostawila mnie i o tym co robilem mialbym powiedziec swojej nastepnej to nie mam zycia / jestem wysmiany / wyjebany zadrzwi. =(

Gość markotny_88
wiesz mogłas powiedziec ż e chciałabyś spróbować miłości analnej bo bardzo Ciebie to kręci a nie wyjeżdzać ze robiłaś to z byłym troche wyobrazni dziewczyno , mi tez by mina zrzedła jak by mnie dziewczyna uświadamiała co robiła ze swoim jakims tam byłym ;/ "czego oczy nie widza tego sercu nie żal" , a że taki osraniec to już nie twoja wina

Gość wszystkiego nie mozna paplac
i ja mu sie wcale nie dziwie. w ogole z twojej gadki wynika, ze i tak byscie sie nie dogadali, bo dla ciebie to normalka :O dla mnie to zboczenie, ale skoro niektorzy lubia to ich sprawa. chodzi o to, ze wyjechalas z tym tak jakby to wszyscy robili :O

Gość dzieci....
pewnie mial kompleksy ty lubisz seks, on za bardzo nie umial ci dogodzic jak dowedzial sie o seksie analnym to calkiem mozliwe, ze wiecej niz obrzydzenie tak naprwde bolalo go z ktos prowadzi ciekawsze zycie seksualne, moze troche wyuzdane, ale to jest oznaka ze seks jest traktowany jako zrodlo przyjemnosci on ma prawdopodobnie jaks problem ze seksualnoscia.. tak jak wiekszosc prawiczkow tutaj wypowiadajaych sie z takim oburzeniem w temacie